WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Brązowe plamienia -
Odpowiedz

Brązowe plamienia -

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Megan000 Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie,jestem w 6 cyklu.w środę miałam mieć miesiączke ale dostałam krwawienie wcześniej-w Niedzielę.Trwało krótko niż zwykle bo 3 dni a nie pięć i w mniejszej ilości.Po krwawieniu nagle pojawiło się brązowe plamienie…myślicie że powinno mnie to zaniepokoić? Zwykle nie mam żadnych plamien i miesiączka po prostu się kończy

• Ssilvia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze warto pójść do ginekologa na wizytę kontrolna.
    Ja mam teraz brązowe plamienia po miesiączce przez torbiel na jajniku. Gdzieś czytałam że mogą one być jednak zupełnie naturalne, po prostu macica oczyszcza się ze starej krwi. Twoja miesiączka mogła być krótsza z wielu powodów - na przykład stres, zażywane leki. Raz na jakiś czas zdarzają się takie anomalia i tez są naturalne. Polecam się obserwować i na wszelki wypadek zrobić podstawowe badania ginekologiczne. Na pewno jednak nie jest to powód do niepokoju.

✨ 31 lat 🎀 | On 33 i wyniki nasienia super 🦸‍♂️ ✨

🌿 Hashimoto & lekka niedoczynność tarczycy – moja tarczyca to leń, ale ogarniamy!

Torbiel pęcherzykowata 25mm na jednym jajniku już 3 cykl bez zmian.🤔

💛 7 miesięcy starań – misja: 🍼👶

💊 Leki & suplementy:
    • 🦋 T4 (hormony tarczycy) – 25 mcg na zmianę z 50 mcg, bo moja tarczyca lubi być zaskakiwana.
    • 📉 Dostinex (prolaktyna) – jeden miesiąc i bum! Spadło z 23 ng/mL na 11 ng/mL.
    • ☀️ Witamina D, 💪 Magnez, 🧠 Complex B (metylowany), 🛡️ Cynk & Selen – bo trzeba dbać o całość!

🎯 Cel: Baby loading… ⏳💖

54c957d311ff42ecd9c6a2cf83b841c0.png
  • Megan000 Znajoma

Wysłany: 11 kwietnia, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za odpowiedź

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ