X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Castagnus
Odpowiedz

Castagnus

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zoneczka Znajoma

Wysłany: 5 stycznia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;*

Od 3 dni zażywam castagnus . Od czasu zażywania czuję mdłości okresowo w ciągu dnia . Czy któraś z was doświadczyła czegoś podobnego ? Już sama nie wiem od czego to może byc , na wykresie i w testach wypatruje upragnionej fasolki i nic . i nie wiem czy ten lek może mieć takie działanie , czy może to potraktować jako objaw ciąży . :)

żoneczka
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ulotce pisze że mogą być mdłości. Sama zaczęłam go brać w tym cyklu.

Nikola 20.07.15
    Aniołek [*] 20.10.2016 10t :(
    2cs pp -> 02.02.17 II kreski na teście ! :)
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się zastanawiam, czy nie zacząć go brać. Bo słyszałam, że może zwiększyć szansę na poczęcie dziewczynki. A nam tak się marzy córcia...

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • karola_aa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać za jakieś 16 dni czy mi pomógł ale mam nadzieje że tak !!!

Nikola 20.07.15
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszcie coś więcej o tym leku bo też mam chrapkę na dziewczynkę. Czy jest na receptę i na co się go bierze ?

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• karola_aa Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lek jest ziołowy, bez recepty. Ogólnie idzie na uregulowanie cykli i obniżenie prolaktyny, ale podobno pomaga też zajść w ciążę ;)

Nikola 20.07.15
    f2w3rjjg05zcjrzl.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ