X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Castagnus po poronieniu
Odpowiedz

Castagnus po poronieniu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poziomka123 Znajoma

Wysłany: 20 września 2024, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Niestety,ale straciłam ciążę w 8 tygodniu.
    Jestem po łyżeczkowaniu,wszystko ładnie się goi
    Możemy się kochać ale mamy odczekać że staraniami do 2-3 miesięcy.

Przed zajściem w ciążę brałam Castagnus i kwasy omega 3-6-9.
    Ten zestaw dał mi ciążę w 2 cyklu.
    Czy mogę wrócić do tego schematu powoli już teraz,tak żeby za te 2-3 miesiące organizm był już lepiej przygotowany do ciąży?
    Dodam jeszcze,że miesiączki bardzo mam nieregularne,bez wywołania rzadko ruszają.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2024, 07:57

• Nineq Autorytet

Wysłany: 20 września 2024, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym wzięła. Z tego co wiem to niepokalanek należy brać 3 miesiące, żeby zobaczyć efekt - akurat czas, w którym masz przerwę.

💔28/03/2024

⏸️30/09/2024 🥹🙏🌈

age.png
  • Poziomka123 Znajoma

Wysłany: 20 września 2024, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Ci ❣️
    to zaczynam brać.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ