Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Celowanie w płeć
Odpowiedz

Celowanie w płeć

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Eklerka Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was stosowała planowanie płci dziecka polegające na kochaniu się w określony dzień cyklu tj. jak najbliżej owulacji lub w dniu owulacji na chłopca, a kilka dni przed na dziewczynkę?
    Podziałało? ;)

5fjzaeq.png
    6d4a1fa03ada290f9163e68d0b61b673.png
  • majamia Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2017, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa. Probowalam na dziewczynke i nie wyszlo...

syn 03-2014 <3
    syn 03-2016 <3 kp do 13tc
    syn 11-2017 <3 kp do 13tc
    'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2017, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie zadziałało, a przy drugim i trzecim <3 było przed owulacją. Teraz mąż też celuje przed owu i zobaczymy co z tego wyjdzie.

• aniaa89 Debiutantka

Wysłany: 22 lutego 2017, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbowałam już 4 cykle na dziewczynke-dwa dni pzed owu. w końcu w tym cyklu odpuściłam i było 1 dzień przed owu. co mam byc to będzie, ale mazenia są:)

ania
  • Moniaaa91 Debiutantka

Wysłany: 22 lutego 2017, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam, że ta teoria została już wielokrotnie obalona i zawsze jest 50/50 szansy, nieważne czy współżyje się przed owulacją czy w trakcie :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ