Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
BuBu90 wrote:No właśnie chodzi mi o to, że 14 dni po ovi to raczej cień cienia cienia a nie cień 🤪walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 33
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
Stymulacja ⛔ torbiel krwotoczna 4cm na lewym jajniku ➡️ marzec?
IMSI?
"I used to float, now I just fall down
I used to know, but I'm not sure now
What I was made for
What was I made for?" -
Cel, tak swoją drogą to bardzo trzymam za Was kciuki 🥰 podczytuję forum już na tyle długo, że pamiętam Twój strach przy wznowieniu starań i na początku ciąży, bardzo się cieszę, że u Was wszystko okej 🫶🏻
Cel95 lubi tę wiadomość
👩🏼🦱 27 🧔🏻♂️ 29 🐈
4 cs
✨Kto martwi się na zapas, martwi się podwójnie ✨ -
izzou97 wrote:Cel, tak swoją drogą to bardzo trzymam za Was kciuki 🥰 podczytuję forum już na tyle długo, że pamiętam Twój strach przy wznowieniu starań i na początku ciąży, bardzo się cieszę, że u Was wszystko okej 🫶🏻
Dziękuję 😘 tak u mnie podejscie w staraniach było raczej negatywne to prawda. Teraz bardzo sie staram myslec pozytywnie. A tu sobie Was podczytuje i kibicuje jak największej ilości fasolek. Może nie mam wielkiej wiedzy ale staram się doradzić coś, jeżeli akurat umiem. Cieszy zwłaszcza widok II u znajomych nicków.kitka_, Vergeet, Siasi, izzou97, Deyansu, Kaliope lubią tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Cel95 wrote:Dziękuję 😘 tak u mnie podejscie w staraniach było raczej negatywne to prawda. Teraz bardzo sie staram myslec pozytywnie. A tu sobie Was podczytuje i kibicuje jak największej ilości fasolek. Może nie mam wielkiej wiedzy ale staram się doradzić coś, jeżeli akurat umiem. Cieszy zwłaszcza widok II u znajomych nicków.
Siasi, Cel95, Olisska, izzou97, Deyansu lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔
17.02 wizyta u nowego lekarza 🤞🏼
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓(do sprawdzenia), TenFertilON -
Sosenka93 wrote:Dziękuję dziewczyny za Waszą życzliwość. Miło być "wywołana" do ponownego dosikania z myślą, że ktoś czeka i trzyma kciuki 🥹
Na pewno jutro siknę, mam jeszcze jeden identyczny test w domu. Dam znać ♥️
Żałuję, że nie sikałam wcześniej, żeby sprawdzić czy zastrzyk jeszcze jest. Nie chciałam "świrować", błąd.🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
3 cykle stymulowane Lametta+Ovitrelle(11.24-01.25)
22.01 ⏸️ - ciąża biochemiczna💔
17.02 wizyta u nowego lekarza 🤞🏼
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50, Siofor 1000 +suplementacja
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe, kiepski ruch i budowa ❓(do sprawdzenia), TenFertilON -
Gdybym dziś nie wysikała tej arktycznej bieli, to dalej bym miała nadzieję. W ogóle się nie czuję na okres, jakoś tak inaczej. No, ale nie ma się co łudzić. 🐒 przyjdzie z zaskoczenia👱♀️❤️👨28&37
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
5 cs 😔
Na ten moment planem jest czekanie
👱♀️
Podejrzenie endometriozy -
Kobietki kochane, doradźcie.
Czy to już PiK ? Dzisiejszy na SAMEJ GÓRZE. 15dc, test domowe labo.
Mam większe doświadczenie w facelle i nieszczęsnych horienach. Mi się wydaje że blisko Piku ale jeszcze chyba brakuje 😬 Dajcie znać co myślicie. Podziękował ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia, 21:04
onalola, almost.there lubią tę wiadomość
🧩 9cs o brakującego puzzelka
🩸5.02
⏸️x0
🙏🏻 wizyta 17.02
✅ szczęśliwa żona
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
Siasi wrote:
https://ibb.co/7YKjxjq
U mnie tak wczoraj wyglądał pik na domowym labie, więc wydaje mi się, że u Ciebie jeszcze trochę brakuje
Like dałam omysknął mi się kursorSiasi lubi tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
02.2025 4cs 🙌
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez, b complex
Duphaston 2x1 -
Siasi wrote:
No jeszcze ciut brakuje ale jest tuż tuż 😁🤞Siasi lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Siasi, ja też bym powiedziała, ze jeszcze chwila.
Siasi lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Ja się ostatnio nie odzywałam, ale w ferworze walki przygotowań do wyjazdu nie miałam nawet siły sklecić zdania 😅 ale starałam się podczytywać, tulę za biele I @ dziewczyny, gdzie nasze fasolki są?🫂🫂🫂
@Cel kiedy to zleciało już 17 tc prawie w połowie drogi jesteś, rośnijcie dalej zdrowo i spokojnie 😍
Ja właśnie odpaliłam xboxa I relaks. Trochę się wczoraj z mężem sprzeczaliśmy w kwestii jedzenia, bo była inna umowa, a on tu nagle jakieś zmiany i widziwiania bo on chce schudnąc i z diety jedzenie chce, ale finalnie się ugadaliśmy, ze troche z diety troche nie, ja już część mam naszykowana, nie jadę na wakajki, żeby w garach stać, a że przyoszczędzone na wyżywieniu to zrobiłam słoik sosou bolońskiego, i dwa słoik sosu koperkowe z klopsikami, z mloda sobie tylko dogotujemy na miejscu makaron/ziemniaki i z głowy, jutro jeszcze dwie sałatki naskrobię, mam dwa słoik bigosu, z 2-3 razy na obiad do knajpy i wyżywienie załatwione, mąż mówił, że sobie obiadki sam ugotuje co ma z diety i jakoś pójdzie 😁 mamy jakie plany na zwiedzanie, jakieś termy, zameczki i inne trasy trochę na łażenie i mam nadzieję, że wyjazd będzie udany. Owulka teoretycznie przypada na końcówkę wyjazdu, czas pokaże jak będzie. Pakuje ciuchy i kask na snowboard, jeździć nie umiem bo miałam rok temu 2h tylko z instruktorem i były lipne warunki, może w tym roku będzie lepiej i tym razem bratowa mnie coś może pouczyć, tym tempem pewnie nauczę się jeździć za 5 lat ale lepsze to niż wcale 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia, 21:18
Cel95, Siasi, cysterka95, Deyansu, Kaliope, Slava, kitka_ lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do marca
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Dzięki Dziewczyny:) już jutro 18 nawet
miło mi i wierzę że niedługo pod Waszymi nickami zobaczę suwaczki 😊
izzou97, Katarena, Loraa, cysterka95, Deyansu lubią tę wiadomość
👰🏻♀️29 👨💼32
2023/2024 - odkrycie przeciwciał zespołu antyfosfolipidowego, zespołu Sjögrena, 1 kir implantacyjny
Letrox, hydroxychloroquine, acard
+ ⏸️ neoparin (+ do 18tc encorton, duphaston, utrogestan)
Wznowienie starań 09'24
1cs ⏸️ 🎉13/10 ładne przyrosty bety
6/11 - jest 💗 147/ min CRL 9,3mm
10/11 plamienia, IP, żyjemy 💪🏻
18/11 9+0, CRL 2,4 💗 178/min
5/12 11+4, CRL 5,4 💗 158/min
Prenatalne 9/12 - wszystko ok🥳🌈
3/01 - 137g Córeczki 🤗💗
21/01 - 220g mistrzyni jogi 💫🦔
II prenatalne 3.02 - 330g akrobatki 🌸
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
-
Darrika, no to jak mąż wydziwia to niech sam gotuje 🤣 dobrze to rozegralas, że nie uległaś. Dieta dietą ale na takie wyjazdy to jednak się szykuje coś by było szybko, łatwo do odgrzania itd, także trzymam Twoją stronę 🤣 będziecie mieć tam też więcej ruchu także myślę że nawet jedząc klopsiki i bigosik nie przyjedziecie z dodatkowymi kg 😁
Trzymam kciuki za snowboard i za piękną pogodę, bawcie się dobrze, wypoczywajcie i cieszcie się sobą 🥰😍🤩
Darrika, Deyansu lubią tę wiadomość
♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
👱♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, torbiel, która nie chce zniknąć.
Lekarstwa: Letrox, Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
🧑: przebadany, ✅
🔜
5 cykl stymulowany 🙏
7.02: HSG
19.02: diagnoza endometriozy -
Dzięki kochane na Was można zawsze liczyć ❤️ W końcu coś ruszyło, bo czułam już lekka irytację.
Cel ja też trzymam kciuki! Jesteś bliska mojemu sercu. Już chyba kiedyś pisałam, że Twoja historia przypomina mi mojej siostry. Też zaliczone straty a teraz już 20tc i czekamy na naszego szkraba 🤗 Czas strasznie leci. Trzymaj się i mega fajnie, że do nas zaglądasz. Bądź tu z nami, zawsze służysz dobra rada, a my oddajemy kciukami 😋
Darrika miłego urlopu! Widzę że kwestie jedzeniowe opanowałaś do perfekcji! Chylę czoła 🍻Darrika, Cel95, Deyansu lubią tę wiadomość
🧩 9cs o brakującego puzzelka
🩸5.02
⏸️x0
🙏🏻 wizyta 17.02
✅ szczęśliwa żona
✅ Zdrowy styl życia i życiowy wyuczony optymizm!
⚠️ "W życiu nigdy nie jest za późno na trzy rzeczy: miłość, naukę i spełnianie marzeń" -
Ciemne zdjęcie bardzo, ale coś tam przebija 😊 który dpo?
Cel95 lubi tę wiadomość
starania od 11.2023 o pierwsze dziecko
♀️ '86
✅️ AMH 2,62, sHSG, MUCH, hormony 2dc i 7dpo, tarczyca, cytologia
✅️histeroskopia, wycięty polip śr. 10 mm
✅️CD138
❌ hiperinsulinemia pod kontrolą, słaba ferrytyna
♂️ '74
✅️ zlecone badania ok
▶️ IVF, start 02.2025