Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Finch11 wrote:Hmmmm, to chyba ja mam mieć coś innego - w cenniku jest pod nazwą SIS-USG.
Edit: już widzę po przeczytaniu wcześniejszych wpisów że to co innego 😅 co nie zmienia faktu że ogromnie się boję bo mam po mamie turbo niski próg bólu. To u nas chyba rodzinne bo moja babcia mdlała nawet przy regulowaniu brwi 🤣
Ale jestem mega ciekawa Twoich odczuć!
O kurczę haha z tymi brwiami to nieźle 😂 dam znać po
@aAleksandra gratulacje! 😍
@ Belia - noo czekamy na rozwój wydarzeń 🤞🏻
@karczoch - faktycznie trochę szarawa ta kreska ale z drugiej strony dość widoczna 🤔 czekamy na powtórkę 😁aAleksandra lubi tę wiadomość
👫 29 & 30
▪️starania na luzie od 01.2024
▪️z pomocą medyczną od 08.2024
👩🏻PCOS + IO + niedoczynność
💊 Euthyrox + Glucophage + dieta z niskim IG + suple
▪️naturalne cykle b. długie - 70 dni, częsty brak owulacji
🧔🏼obniżone parametry nasienia - listopad 2024:
- niska ruchliwość (a+b 13,5 ; a+b+c 23)
- morfologia 0% 😑
- pojedynczy żylak powrózka II st.
- Pentohexal + wór supli
🔹1 cs (sierpień'24) - LUF
🔹2, 3 cs - lametta + ovitrelle ❌
🔹4 cs - bezowulacyjny + badania
🔹 styczeń - torbiel, przesunięty cykl + drożność
🔹luty - powrót do starań 🤞🏻
📆 plan na styczeń:
▪️Drożność jajowodów - 29.01 -
@aAleksandra, gratulacje! Co za wakacje! 😍
@Lisik, przytulam 🫂 😢
@Belia, badałaś proga 7dpo? nie wiem jakie plamienie jest u Ciebie, u mnie w ostatnim cyklu już się zaczęło 10dpo przez niskiego proga i trwało trzy dni - potem przyszła 🐒. Mam nadzieję, że u Ciebie to jednak 🫛🤞
@Karczoch, trzymam kciuki żeby krecha ładnie ciemniała! 🤞
U mnie wczoraj skończyła się 🐒, we wtorek idę do nowego ginekologa prywatnie, bo z nfz znowu przełożyli mi wizytę na następny miesiąc 😒 Muszę zrobić cytologię i zobaczymy jaki będzie miał na mnie pomysł 😅
Miłej niedzieli, dziewczyny! ☀️aAleksandra, DreamBee, Lisik lubią tę wiadomość
♀️27 ♂️ 27
➡️starania "na luzie" od 07.2024
➡️ 5cs "na poważnie"
❌ PCOS
❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych. -
@aAleksandra Gratulacje ❤️ Jak wczoraj przeczytałam Twój post to od razu pomyślałam, że chyba się udało
@Karczoch ta kreska wygląda obiecująco 😀
@Mstka, też wo wtorek idę do innego gina prywatnie, mam nadzieję, że się nie zawiodę bo liczę, że dowiem się czegoś konkretnego. Może też pomoże mi się ta wizyta zdecydować czy umawiać się już do klinikiMstka, aAleksandra lubią tę wiadomość
👱♀️❤️👨28&37
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
5 cs 😔
28.01 🩺 inny lekarz
👱♀️
Podejrzenie endometriozy -
Karczoch, kciuki trzymam kiedy będziesz ponawiać test?
Belia, dokładnie jak piszą dziewczyny. Takie plamienie może oznaczać fasolkę albo niedomogę lutealna. Kibicujemy by to była 🌱 fasola ☺️Deyansu lubi tę wiadomość
♀️&♂️ 29; Starania od 1.2024
👱♀️:LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza (?), torbiel, która nie chce zniknąć.
Lekarstwa: na tarczycę: Novothyral, na prolaktynę: Dostinex, progesteron: Utrogestan, stymulacja owulacji: Lametta, Ovitrelle + suplementy, zioła...
🧑: przebadany, ✅
7.02 🔜HSG -
Gratuluję dzisiejszym szczesciarom 💚
Ja dziś rano zebrałam mocz do pojemniczka ale postanowiłam jednak nie testować. Wiem jak będzie, jest 12 d.p.o. i temperatura leci w dół, wiem co to oznacza.
Zatestuje jutro rano i odstawie też od jutra progesteron-mam nadzieję, że nie będę musiała zbyt długo czekać na🐒karczoch321 lubi tę wiadomość
🏃🏻♀️ 35
TSH 4,458 (05.2024) -> 2,881 (06.2024) -> 1,821 (07.2024)
FT4, ATG, ATPO, prolaktyna 🆗
Krzywa cukrowa 🆗
Homocysteina - 6,86, B12 - 472, kwas foliowy - 16,41
AMH - 1,24 (06.2024) -> 1,72 (12.2024)
Sono HSG 🆗
Cykle regularne 26-28 dni
Wizyty ginekologiczne 🆗 cytologia 01.2025 - NILM 🆗 USG piersi 11.2024 🆗
Badania w 9 d.p.o. (10.2024) Estradiol - 255, progesteron - 28,02
Badania w 3 d.c. (10.2024) FSH - 6,65, LH - 5, Estradiol - 59,30
Wymazy MUCHa & biocenoza & wirusy 🆗
💊 Euthyrox 25, Pregna Start, Omega 3, Q10, olej z wiesiołka, NAC, magnez, selen, wit. C, l-arginina, l-karnityna, wit. E+A, zioła Ojca Sroki, reswetratol, niepokalanek mnisi
🏋🏼 36
Badanie rozszerzone nasienia 🆗 fragmentacja DNA plemników 🆗test MAR 🆗 HBA 92%
13.01.2025 ➡️ 13 cs IUI ✊🏼
-
Wow, ale dużo kresek! Gratulacje!
Przytulam też za wszystkie biele, na Was też przyjdzie pora
Ja w zawieszeniu, kolejny przedłużający się cykl (dziś 38 dzień), niby czuję się przed-okresowo, rozdrażniona, wzdęta i w ogóle, dlatego przewrotnie proszę o trzymanie kciuków by @ przyszła 🤣🤣🤣DreamBee, CrazyDaisy, Deyansu, Mstka, Lisik lubią tę wiadomość
💃 '95 🕺'91
starania z pomocą medyczną od 05.2024
Ona:
PCOS ❌ długie cykle bezowulacyjne, jajniki drobnopęcherzykowane, AMH 13 ng/ml ❌
podejrzenie IO ❌
histeroskopia - wycięty polip ✅ nie wykazano stanu zapalnego ✅
jajowody drożne ✅
MUCHa - czysto ✅
stymulacja Lametta + Duphaston (wstrzymana do poprawy wyników nasienia)
On:
obniżona ilość, koncentracja i ruchliwość plemników ❌
morfologia 2% ❌
fragmentacja DNA plemników 40% ❌
hormony w normie ✅
posiew: streptococcus b-hemolityczny gr.B ❌
Wdrożony antybiotyk 14 dni, następnie powtórka posiewu
➡️ Styczeń/Luty 2025 - powtórka posiewu
➡️Luty/Marzec - powtórka badań nasienia -
Pokłóciłam się z moim mężem, o pierdołe. Ale potem się znów wkurzyłam, że zwleka z tymi badaniami i mu powiedziałam, że w tym miesiącu dopuszczamy starnia bo się się nie będę stresować. I im dłużej o tym myślę, to chyba tak zrobię. Już mi lepiej jak sobie pomyślę, że ten cykl będę żyć "normlanie" bez doszukiwania się objawów i rozczrowania na końcu.
Do tego, dziś 7 dc a mnie boli podbrzusze, nie jajnik jakby lewa strona macicy. Nie wiem, czy to Endo, czy faktycznie coś tam mam innego.👱♀️❤️👨28&37
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
5 cs 😔
28.01 🩺 inny lekarz
👱♀️
Podejrzenie endometriozy -
izzou97 wrote:Dziewczyny, jaki wysiłek fizyczny najlepiej podejmować po owulacji? Czy należy na przykład nie wiem, unikać ćwiczeń z napinaniem mięśni brzucha? Czy raczej przyjmujecie zasadę, że dopóki tych dwóch kresek nie ma to żyjecie i ćwiczycie normalnie? 😅
Jeśli chodzi o mnie to ja nie rezygnuję z ćwiczeń, choć nie ćwiczę bardzo intensywnie (joga, pilates). Staram się po prostu słuchać mojego ciała i intuicji i nie robić jakichś dzikich skrętów czy mocno obciążać brzucha, ale poza tym to uważam, że rozsądna aktywność fizyczna jest tylko na plus. Zarówno w trakcie starań, jak i już w ciąży, dla naszego zdrowia fizycznego i mentalnegoalmost.there, izzou97, Woszka, Pdes, Mstka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, ja jeszcze w prawdzie na urlopie, ale dzisiaj leniwa niedziela to uznałam, ze zajrzędo Was co sie święci, bo ostatnie dni były mega intensywne, a dzisiaj już brat wracał do domu a my robimy lenia, ja siedzę sobie na tarasie z książką i krakersami, mąż sobie gra na laptopie, młoda zrobiła bazę w kuchni i się bawi 😅
37 stron do nadrobienia nie jest realne, ale widzę, że się pięknie fasolki zgodnie z moim życzeniem pojawiły, gratulacje dziewczyny, rośnijcie zdrowo I spokojnie i żeby te ciążę były turbo nudne i bezstresowe ❤️😍
Za wszystkie @, biele I przedłużające się i dziwne cykle mocno przytulam i przesyłam górski klimat na rozweselenie🫂🫂🫂
Moje rozważania nad życiem i co dalej doszły do tego, że po prostu się do kwietnia nie zabezpieczamy i co będzie to będzie, żadnych nacisków, że o bo owulacja to coś działamy, jak się nie będzie chciało to nie i tyle. Jestem tu i teraz i jestem mega szczęśliwa i czyje, że to drugie dziecko o które się staramy nie zwiększy tego szczęścia, a po prostu się do niego dołoży, ale będzie ono na tym samym poziomie co teraz, a teraz jestem spełniona, realizuje siebie i swoje marzenia po trochu więc jestem na tej ścieżce swojego życia, której pragnęłam i jeżeli się drugie dziecko nie pojawi, to i tak będzie pięknie i nie zburzy mi to mojej wizji życia idealnego 😁 także będę wracała z czysta glowa i spokojem i planami co tu jeszcze ciekawego zrobić w tym roku, żeby był lepszy od poprzedniego, a starania będą bocznym torem do głównych działań 🤭
Loraa, DreamBee, almost.there, White1, cysterka95, AnMiPe, brilka, rukia, onalola, Mardotka, kitka_, CrazyDaisy, izzou97, kasialinkaa, Deyansu, Płotka, Helcia, Darka101, Justa28, Kaliope, Olisska, ellevv, Marcia03, Judyta_, Pdes, Mstka, Hope🍀, Chochlik12, Lisik, Ilka96, Idawoll, Nayeli lubią tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
DreamBee wrote:Dzień dobry ☕
Melduję biel 13/14 dpo, czekam zatem na 🐒
Przytulam 🫂 Wspólniczki w niedoli za biele i @, gratuluję wszystkim Szczęściarom z ⏸ i trzymam kciuki za tez Nas, które jeszcze w styczniu będą testować ✊
Miłego dnia 💕
Przytulam za 🫂DreamBee lubi tę wiadomość
starania o pierwsze od czerwca 2023
34l.👱🏻♀️ 32l.👨
03.2024 💔 9tc -
Darrika wrote:Cześć dziewczyny, ja jeszcze w prawdzie na urlopie, ale dzisiaj leniwa niedziela to uznałam, ze zajrzędo Was co sie święci, bo ostatnie dni były mega intensywne, a dzisiaj już brat wracał do domu a my robimy lenia, ja siedzę sobie na tarasie z książką i krakersami, mąż sobie gra na laptopie, młoda zrobiła bazę w kuchni i się bawi 😅
37 stron do nadrobienia nie jest realne, ale widzę, że się pięknie fasolki zgodnie z moim życzeniem pojawiły, gratulacje dziewczyny, rośnijcie zdrowo I spokojnie i żeby te ciążę były turbo nudne i bezstresowe ❤️😍
Za wszystkie @, biele I przedłużające się i dziwne cykle mocno przytulam i przesyłam górski klimat na rozweselenie🫂🫂🫂
Moje rozważania nad życiem i co dalej doszły do tego, że po prostu się do kwietnia nie zabezpieczamy i co będzie to będzie, żadnych nacisków, że o bo owulacja to coś działamy, jak się nie będzie chciało to nie i tyle. Jestem tu i teraz i jestem mega szczęśliwa i czyje, że to drugie dziecko o które się staramy nie zwiększy tego szczęścia, a po prostu się do niego dołoży, ale będzie ono na tym samym poziomie co teraz, a teraz jestem spełniona, realizuje siebie i swoje marzenia po trochu więc jestem na tej ścieżce swojego życia, której pragnęłam i jeżeli się drugie dziecko nie pojawi, to i tak będzie pięknie i nie zburzy mi to mojej wizji życia idealnego 😁 także będę wracała z czysta glowa i spokojem i planami co tu jeszcze ciekawego zrobić w tym roku, żeby był lepszy od poprzedniego, a starania będą bocznym torem do głównych działań 🤭
ale piękne zdjęcia Darrika, dziękujemy że się z nami podzieliłaś!
Z Twojej wypowiedzi bije spokój i dojrzałość. Super, że sobie tak fajnie wszystko w głowie ułożyłaś 💪
Też mam nadzieję do tego kiedyś dojśćDarrika lubi tę wiadomość
starania o pierwsze od czerwca 2023
34l.👱🏻♀️ 32l.👨
03.2024 💔 9tc -
Hej dziewczyny , melduję biel 😔 niby się spodziewałam ale nadzieja jakaś była że to ten cykl...
Gratuluję tym którym się udało i przytulam za wszystkie biele i małpy 😘👩33 👨39
6 cykl starań o pierwszego maluszka
Niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50
Cytologia ✅
TSH 2.1
AMH 1.3 -
Cześć dziewczyny, czy jest tu ktoś kto miał zdiagnozowaną endometriozę? Była ostatnio na usg i lekarz powiedział że widzi coś i to może być endometrioza ale nie jest pewien i że mam powtórzyć wyniki za dwa miesiące. Nie wiem co o tym myśleć bo miałam kilka usg kilka miesięcy wcześniej w kierunku endometriozy (mam bolesne @) ale nigdy wcześniej nic mi nie wykryli. Zastanawiam się czy jest jakiś inny sposób oprócz usg za pomocą którego mogę stwierdzić w 100%, ze rzeczywiście to endometrioza? I czy któraś z Was miała też taką diagnozę i jak to wpłynęło na wasze starania bo szczerze mówić trochę się załamałam👩33l
💊 PregnaStart, Wit D, Omega3, Magnez, Koenzym Q10, Witamina C
7 cs o pierwsze 🍼 -
Mardotka wrote:Hej dziewczyny , melduję biel 😔 niby się spodziewałam ale nadzieja jakaś była że to ten cykl...
Gratuluję tym którym się udało i przytulam za wszystkie biele i małpy 😘
Ach te nadzieje zawsze takie do końca i potem cios, przytulam i oby to była ostatnia biel !🫂🤞Mardotka lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
zAleksandria nie martw się na zapas, zarodek jest chroniony. Ja w pierwszej ciąży jak byłam.to też zanim się dowiedziałam, to wleciała jakas impreza i na szczęście wszystko dobrze. Tym razem też w sobotę wypiłam 2 drinki, dość szybko mnie pobrały... ale staram się nie myśleć o niczym złym, w końcu wiele kobiet tak ma, większość wie dopiero jak się ie okres spóźnia..
Karczoch widać te kreskę, trzymam mocno kciuki zeby się zrobila jeszcze ciemniejsza 🍀
Darrika piękne zdjęciaaAleksandra, Darrika lubią tę wiadomość
Starania naturalne od 2019r.
Ona- badania ok
On- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, polip- wyłyżeczkowanie macicy
8.03.2023r. test pozytywny, beta 459 (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
14.11.2023r. synuś ♥ (macica nie jest dwurożna!!)
23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥ -
Przytulam za biele i @ (również te, które nie chcą przyjść). Gratuluję ⏸️ - mam nadzieję, że będą ciemnieć , a potem wszystko potwierdzi się pięknymi przyrostami bety
@Belia - trzymam kciuki żeby to było TO 🥰
@Darrika - jak ja bym gdzieś pojechała! 😭(a na razie - jeśli wszystko się uda - przygotowuję się do niemal angielskiego opuszczenia pracy, najpierw na urlop a potem L4. Cały czas mam w pamięci, jak mnie chciała szefowa posłać "z troski" na 4 miesięczny L4 po laparoskopii, tylko po to, żeby jednej dziewczynie przedłużyć umowę. No to teraz będą mogły się wykazać i ją z powrotem zatrudnić za mnie ;>) Cudne zdjęcia i bardzo mądre przemyślenia Dzięki!
Słyszałam (czy tam czytałam) o dziewczynach, które tuż przed zobaczeniem 2 kresek biegły maraton A ja sama przed imprezą sylwestrową sprzątałam podłogi na mokro, na kolanach czesałam dywan z kocich kłaków, generalnie sporo się ruszałam w celu ogarnięcia pierdolnika, który zrobił się w chałupie
Spokojnej, dobrej niedzieli!
Czekam na Wasze dalsze wieści i trzymam mocno kciuki za Wszystkie 🤞Mardotka, Darrika, Płotka, izzou97 lubią tę wiadomość
👩🏻 38
PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 2,31 (11.2023) -> 1,23 (11.2024)
posiewy, MUCHA - ok
💊Letrox, Formetic i tona supli
Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024
👱🏻32
morfo 3%, wysokie pH i lepkość ; ciężka oligospermia, bakterie & grzyby OK, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌; MAR HBA i chromatyna OK
💊 Clo i worek supli
Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
Starania na luzie - 2023
06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
8-12. 2024 -> pogłębiona diagnostyka obojga
02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
04.01.2025 beta 86,4 prog 32,9 -> 07.01 beta 485,6, ,prog 37,90 -> 09.01 beta 976,3 prog 34,00 -> 13.01. beta 3307,5 prog 37,10 -> 16.01. beta 7108,4 prog 39,00
17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️ -
Kirby wrote:Cześć dziewczyny, czy jest tu ktoś kto miał zdiagnozowaną endometriozę? Była ostatnio na usg i lekarz powiedział że widzi coś i to może być endometrioza ale nie jest pewien i że mam powtórzyć wyniki za dwa miesiące. Nie wiem co o tym myśleć bo miałam kilka usg kilka miesięcy wcześniej w kierunku endometriozy (mam bolesne @) ale nigdy wcześniej nic mi nie wykryli. Zastanawiam się czy jest jakiś inny sposób oprócz usg za pomocą którego mogę stwierdzić w 100%, ze rzeczywiście to endometrioza? I czy któraś z Was miała też taką diagnozę i jak to wpłynęło na wasze starania bo szczerze mówić trochę się załamałam
Mam endometriozę, choć I stopnia. Dowiedziałam się o niej przy laparoskopii, poza bardzo dokładnym specjalistycznym USG to jest chyba jedyna metoda dla wykrycia endometriozy niższych stopni. Bo większe zmiany można wykryć chyba też rezonansem magnetycznym. U mnie objawem był bolesny seks, skrzepy podczas @, ale diagnoza była dla mnie zaskoczeniem, bo endometriozę kojarzyłam bardziej właśnie z długimi, bolesnymi okresami. Lekarz zalecił mi dietę przeciwzapalną, sama zaczęłam też stosować więcej suplementów antyoksydacyjnych, np. kurkuminę, Ubiqinol.
Obecnie jestem w ciąży, bo u mnie problemem był też stan zapalny samego endometrium doleczony antybiotykami. Moja Teściowa na 100% ma endometriozę (@ po 10 dni, omdlenia, mocne krwawienia - tylko nigdy nie zdiagnozowana) - ma 2 dzieci. Endometrioza to poważna, podstępna choroba, ale nie - wyrok. Nie łam się Zrób potrzebne badania i poszukaj opieki specjalisty, są też wartościowe treści np. w internecie dot. tej choroby. Przytulam mocno 🫂
A co do alko - po NIEnegatywnym teście z krwi (beta 7,4) w Sylwka, też wypiłam 3 łyki szampana dla niepoznaki Potem ktoś mnie poczęstował jakąś czekoladką marcepanową, w której - okazało się - też był alkohol; zjadłam pieczeń w sosie na białym winie. Oczywiście nie mam pojęcia, na ile to będzie mieć znaczenie dla mojej ciąży, ale mam nadzieję, że żadne.
Za to moja Mama, będąc ze mną w ciąży i zupełnie nie mając o tym pojęcia, nagle na wakacjach zaczęła wymiotować. Pierwsza myśl: zatrucie jedzeniem ze stołówki. Remedium: Tata poleciał do Pewexu, kupił Johnny Walkera i poił nim Mamę. Nie pomogło A ja żyję i mam się całkiem nieźleKirby, rukia lubią tę wiadomość
👩🏻 38
PCOS, IO, MTHFR - homozygota, PAI 1 & V R2- heterozygota; AMH 2,31 (11.2023) -> 1,23 (11.2024)
posiewy, MUCHA - ok
💊Letrox, Formetic i tona supli
Lewy jajowód niedrożny, endomenda 1 st, stan zapalny endometrium -> antybiotyki 12.2024
👱🏻32
morfo 3%, wysokie pH i lepkość ; ciężka oligospermia, bakterie & grzyby OK, glukoza na czczo❌ -> krzywa glu/ins OK; stres oksydacyjny ❌; MAR HBA i chromatyna OK
💊 Clo i worek supli
Rodzinka 👩🏻👱🏻 & 🐱 - 🤵👰 10.2022
Starania na luzie - 2023
06.2024 - cb (po niedrożnej stronie)
07.2024 - I stymulacja Clo + Ovitrelle nieudana+ złe samopoczucie
8-12. 2024 -> pogłębiona diagnostyka obojga
02.01.2025 ⏸️😳 beta 29,8, prog 32,4
04.01.2025 beta 86,4 prog 32,9 -> 07.01 beta 485,6, ,prog 37,90 -> 09.01 beta 976,3 prog 34,00 -> 13.01. beta 3307,5 prog 37,10 -> 16.01. beta 7108,4 prog 39,00
17.01 CRL 0,28 cm i pikselowe ❤️ -
Kirby wrote:Cześć dziewczyny, czy jest tu ktoś kto miał zdiagnozowaną endometriozę? Była ostatnio na usg i lekarz powiedział że widzi coś i to może być endometrioza ale nie jest pewien i że mam powtórzyć wyniki za dwa miesiące. Nie wiem co o tym myśleć bo miałam kilka usg kilka miesięcy wcześniej w kierunku endometriozy (mam bolesne @) ale nigdy wcześniej nic mi nie wykryli. Zastanawiam się czy jest jakiś inny sposób oprócz usg za pomocą którego mogę stwierdzić w 100%, ze rzeczywiście to endometrioza? I czy któraś z Was miała też taką diagnozę i jak to wpłynęło na wasze starania bo szczerze mówić trochę się załamałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia, 14:17
👱♀️❤️👨28&37
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
5 cs 😔
28.01 🩺 inny lekarz
👱♀️
Podejrzenie endometriozy