X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻‍🍼
Odpowiedz

Chcę jednego w Nowym Roku 🎇 Ciebie mieć u swego boku 👩🏻‍🍼

Oceń ten wątek:
  • Olo323 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie gratulacje❤️ piękna krecha, jeszcze beta ❤️
    Rośnijcie zdrowo 🥰

👩‍❤️‍👨 29 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 19 tc 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️
  • Olo323 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za biele i małpy tulę, luty będzie piękniejszy 🫂

Niemal udało mi się Was nadrobić..
    Ja mam jakiś dziwny cykl, jestem około dwa-trzy dni po owulacji a czuję się tak 100% jakbym miała lada moment okres dostać.. wszystko mnie wkurza niesamowicie, brzuch tak boli, że sprawdzam co chwilę czy mi przysłowiowo po nogach nie leci 🙃

👩‍❤️‍👨 29 lat
    👩- hashimoto, PCOS
    👨‍🦰- okaz zdrowia
    2019r - 19 tc 💔
    11.2022 - 💙👶 (12cs)

11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️
  • Judyta_ Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ellevv wrote:
    Bardzo mi przykro 🫂 chodź może nadzieja jest na testowanie jeszcze w tym miesiącu ❤️

Dziękuję! Patrząc na długość moich cykli to może jeszcze się wstrzelę 😁

ellevv lubi tę wiadomość

• PaulinKA Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahh, @Darrika faktycznie, jakoś mi umknęło! Dobry plan 🥰 też bym tak chciala ale u mnie f. Lutealna z progestereonem to nawet 22 dni (miałam okres nawet po 7 dniach od odstawienia proga) ale biorę leki, których nie wolno w ciazy więc wolę wiedzieć wcześniej by zamienić Novothyral na Eurhyrox. (Eurhyrox normalnie nie dawal mi takiej odpowiedzi stąd zamiana)
    @sosenka93 u mnie owulaki po Ovi pozytywne, gin mówił mi żeby po ovi już nie testować ale widzę tu że niektórym dziewczynom nie dzieje się tak samo ;) przetestuj co u Ciebie się sprawdzi!

♀️&♂️ '95: 16 cs
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, niewielka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
    ✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
    ✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
    ‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️

🧑: przebadany✅,

🔜
    6 cykl stymulowany --> cysta, starania zawieszone do wchloniecia.
    ⏳Rozszerzone badania nasienia
    ❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
    ⏰️Czerwiec- klinika
  • Judyta_ Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnMiPe wrote:
    Miałam podobną sytuację ostatnio, a potem cykl 55 dni, też mam zamiar o tym wspomnieć na wizycie.
    Trzymaj się ciepło, mam nadzieję, że organizm Ci jak najszybciej pozwoli na spełnienie marzenia 🤞💕

Dziękuję, również życzę wszystkiego dobrego! 😊
    Taka nieregularność cykli potrafi frustrować, wiem coś o tym. Właśnie ja przed 1 ciąża (stracona w 18 tyg w czerwcu) miałam cykle głównie 30 dni+, nawet 40 dni. Po poronieniu są może nieco bardziej regularne, ale jakieś dziwnie krótkie, no i jeszcze te plemienia przed. Może organizm potrzebuje więcej czasu na dojście do siebie...

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slava wrote:
    Hmm, przerośnięte też nie dają zdrowej komórki, przynajmniej tak mi moja gin taka zwykła tłumaczyła jeszcze na samym początku. Brałaś kiedyś podwójne Ovi, żeby indukować owulację szybciej?

Szkoda by było Twoich pecherzyków która które będą pękać po czasie, ciałko żółte jakieś się zrobi ale bez owulacji tak naprawdę. Z pierwszej kliniki uciekłam właśnie po tym jak poszłam do lekarki z pęcherzykiem 35mm, a ona kazała czekać, potem musiał urosnąć w opór, bo już normalnie nie mogłam siedzieć i w końcu po trzech dniach pękł, ból koszmarny, a lekarka po kilku dniach stwierdziła, że było owu bo progesteron był 5… pierwszy raz się darłam na lekarkę, bo takiego szajsu to się nie spodziewałam. Pęcherzyk duzo pewnie ponad 3.5cm nie daje komórki gotowej do zaplodnienia. Dlatego jak wiesz, że masz podawany Ovi przy bardzo dużym pęcherzyku może warto skonsultować to z lekarzem żeby na jeden cykl przyjąć go trochę wcześniej. Albo normalnie ale w podwójnej dawce. Jak coś to tylko próbuje coś wykombinować, żeby pomóc, jak się wtryniam to mnie ochrzan 😅

Co do tego wzrostu to tak jest najczęściej ale u mnie to i może kilka dni rośnie po 1mm a potem nagle 4mm w jeden dzień. Także też nie ma jakiejś sztywnej reguły.
    Nie brałam, bo w sumie to nie zdążyłam jak zaczęłam nad tym się głębiej zastanawiać, wyniki na symulacji były ładne (próg ponad 20, estradiol ponad 180) więc jakościowo gra i bangla, ciałko żółte też jak było to ładne. Teraz nie monitoruje i nie zastrzykuje od poprzedniego cyklu, bo od lutego mam nadzieję na IVF i łapie trochę oddechu, ale pewnie bym szła w dwa zastrzyki, gdyby nie to. Ogólnie wiem, że na letrozolu lubią te dziady rosnąć trochę większe i to nie oznacza że będzie źle, a raz już zaszłam więc nie było to przeszkodą. Bubu też zaszła z pęcherzyka typu 28mm w momencie owulacji. Przy naturalnych wiadomo, że to też inaczej. U mnie przy 19mm pęcherzyka (czyli pęcherzyk naturalnie już taki do owulacji) na stymulacji estradiol wyniósł tylko 71, a dojrzały pęcherzyk musi mieć 200 minimum. Więc sporo brakowało.
    Niemniej 35mm to już faktycznie pęcherzyk gigant, u mnie to była taka torbiel raz jak pamiętam, ale to na pęcherzyku który od początku był nieprawidłowy. 🙈 W tym samym czasie na drugim jajniku pęcherzyk był ok i owulowal.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    ⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
    Stymulacja start 🍀27.02.2025 Rekovelle 8mcg + provera 10mg ➡️ IMSI

"I used to float, now I just fall down
    I used to know, but I'm not sure now
    What I was made for
    What was I made for?"
  • Darrika Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:
    Ahh, @Darrika faktycznie, jakoś mi umknęło! Dobry plan 🥰 też bym tak chciala ale u mnie f. Lutealna z progestereonem to nawet 22 dni (miałam okres nawet po 7 dniach od odstawienia proga) ale biorę leki, których nie wolno w ciazy więc wolę wiedzieć wcześniej by zamienić Novothyral na Eurhyrox. (Eurhyrox normalnie nie dawal mi takiej odpowiedzi stąd zamiana)
    @sosenka93 u mnie owulaki po Ovi pozytywne, gin mówił mi żeby po ovi już nie testować ale widzę tu że niektórym dziewczynom nie dzieje się tak samo ;) przetestuj co u Ciebie się sprawdzi!

Ach no to jest zrozumiałe, jak ktoś bierze leki czy musi zacząć jakieś przyjmować jak się pojawią dwie krechy to jak najbardziej wręcz trzeba wcześniej testować. Ja nie biorę żadnych leków, w ciąży też nic nie muszę brać więc u mnie to wcześniejsze testowanie to jest tylko rycie sobie bani niepotrzebnie co miesiąc. Żałuję tylko, że tak późno to do mnie dotarło i że poprzednie cykle leciałam z testami zwykle od 10 dpo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 21:14

PaulinKA, kitka_, CrazyDaisy lubią tę wiadomość

33👧 37🧑 🐈🐈‍⬛🐈
    💕2014👰‍♂️🤵2018
    👨‍👩‍👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)

12 cs!🤞⏳️do marca

💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen

🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
    🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
    🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
    8dpo - prog + estradiol✅️
    Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️
  • Zbuntowana Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suzie wrote:
    Nie zapisałam się na testowanie, miałam testować jak się spóźni. No i się spóźnił...

https://ibb.co/jWqRmJr
    Gratulacje bardzo się cieszę...

mięśniak macicy usunięty 2017
    drożność jajowodów 2018
    niedoczynność tarczycy
    nadwaga
    euthyrox N 25
    ona&on 2016
    naturalny cud boy 2021
    poronienie 2023
    poronienie 2024
    staramy się o drugi cud..07.2023
    po drodze torbiele mięśniaki..
    wiek ah ten wiek..

nadzieja zawsze umiera ostatnia...
  • Pogubiona Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinKA wrote:

Ja biorę tymczasowo leki na nadciśnienie przepisane przez Internistkę. Pytałam, co zrobić w przypadku starań i samej potwierdzonej ciąży. Mówiła, że jak się pojawi pozytywny test, nie muszę od razu panikować i na spokojnie skontaktować się z Ginekolog wtedy w najbliższych dniach. Tłumaczyła mi, że przy tak wczesnej ciąży, kiedy łożysko nie jest jeszcze wykształcone, nic nie powinno zaszkodzić.

Ale to była opinia o tym jednym leku i od Internistki, a nie ginekologa, więc nie musi się sprawdzać w każdym przypadku.

@Justa_ tulę mocno 🫂🫂🫂 faktycznie, krótki cykl :/

PaulinKA lubi tę wiadomość

👱37 🧔42 + 😺😺
    Starania od 02.2023

05.2023 - 5t 💔
    08.2023 - 6t 💔
    02.2024 - pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności
    04.2024 - diagnoza trombofilii (PAI-1 i MTHFR [homo])
    03.2025 - cykl naturalny + Acard75

"I to kiedyś minie..."
  • PaulinKA Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogubiona wrote:
    Ja biorę tymczasowo leki na nadciśnienie przepisane przez Internistkę. Pytałam, co zrobić w przypadku starań i samej potwierdzonej ciąży. Mówiła, że jak się pojawi pozytywny test, nie muszę od razu panikować i na spokojnie skontaktować się z Ginekolog wtedy w najbliższych dniach. Tłumaczyła mi, że przy tak wczesnej ciąży, kiedy łożysko nie jest jeszcze wykształcone, nic nie powinno zaszkodzić.

Ale to była opinia o tym jednym leku i od Internistki, a nie ginekologa, więc nie musi się sprawdzać w każdym przypadku.

@Justa_ tulę mocno 🫂🫂🫂 faktycznie, krótki cykl :/

No właśnie na swoją logikę też tak myślę. Endokrynolog mnie trochę nastraszył tym lekiem, że nie wolno przy staraniach itd... a mi dopiero po novothyralu przestało być tak zimno itd pomimo dużo mniejszej dawki...
    Więc zdecydowałam brać i po 2 kreskach przestawić się na lek taki jak wcześniej. Też uważam, i mój gin też że przy tak wcześniej ciąży to nie może zaszkodzić.

Pogubiona lubi tę wiadomość

♀️&♂️ '95: 16 cs
    👱‍♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, niewielka endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
    ✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
    ✅Stymulacja owulacji- mamy owulacje!
    ‼️ wykryto obecność jaj pasożyta. Leczenie wdrożono ✅️

🧑: przebadany✅,

🔜
    6 cykl stymulowany --> cysta, starania zawieszone do wchloniecia.
    ⏳Rozszerzone badania nasienia
    ❗️Podejrzenie polipa do obserwacji
    ⏰️Czerwiec- klinika
  • AnitaK Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny 🌞
    Moje serce 💓 raduje się kiedy widzę tak pięknie zaczęty styczeń ❤️
    Gratuluję Wam pięknych ⏸️ i bet❤️❤️
    Ściskam mocno 🫂 za biele i małpy 🫂🫂🫂
    Czytając Wasze pozytywne wieści, strasznie się nakręcam i czekam na owulację, ale niestety cały czas mam lekkie plamienie po zabiegu i najgorsze jest to, że nawet nie wiem, kiedy ona będzie 😩

DreamBee, Zbuntowana lubią tę wiadomość

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
    2018 👶
    2019 👶
    Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
    Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
    2cs po poronieniu chybionym ( w sumie 15 cs) 🍀🍀🍀
  • Belia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnMiPe wrote:
    Miałam podobną sytuację ostatnio, a potem cykl 55 dni, też mam zamiar o tym wspomnieć na wizycie.
    Trzymaj się ciepło, mam nadzieję, że organizm Ci jak najszybciej pozwoli na spełnienie marzenia 🤞💕
    Kurcze ja też pamiętam dawno temu miałam kilka razy taką akcję że przyspieszona @ a potem długi cykl ale to było 100% stresowe: raz przed maturą, raz jak zmarł mój dziadzio i raz przy stresującej sesji na studiach i za pierwszym razem jak Mi się tak stało to konsultowałam z ginekologiem i powiedziała że tak się dzieje czasami jak mamy jakieś ciężkie wydarzenie. Ostatnio moja znajoma przy zmianie pracy miała też okres co trzy tygodnie dwa razy pod rząd. Natomiast wiadomo, że jeżeli nie miałaś takiej przyczyny związanej z psychika to trzeba się skonsultować.

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    10cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊
    2024 ciąża biochemiczna x2 💔💔
    2025 jest nasz ✨
    🧬mutacja MTHFR a1298c hetero
    🔜 17.03 gin USG, co dalej?
  • Belia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moje cykle też od utraty ciąży biochemicznej pozostawiają dużo do życzenia. Plamienia po okresie, bóle jajników od końca @ do owulacji. Śluz płodny po @ potem znowu susza i znowu płodny. Ostatnio to trwało 2 tygodnie… teraz też mam takie dziwne uczucie w macicy. Już nie wiem czy tak było zawsze czy po prostu żyłam i się tym nie przejmowałam. Martwię się, że robią mi się jakieś torbiele (już 1 miałam). Albo wkręcam sobie, że mam jakieś zapalenie. Martwię się też, że zaraz po @ wychodzą mi wyraźne kreski na owulakach, potem blade i przy owulacji znowu wyraźne. To chyba nie tak powinno wyglądać…
    We wtorek idę zrobić te badania na tromboflię więc jak przyjdą wyniki umawiam się do ginekologa i też będę konsultować te bolące jajniki bo wnerwia mnie to strasznie.
    Kolejna sprawa, wczoraj był temat odpuszczania. Jak tu odpuścić i zająć się nawet czymś innym jak cały czas czuję te jajniki? 😔

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    2025 jest nasz ✨
  • Księgowa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belia, testy owu zaraz po okresie moga byc wyraźne dlatego, ze jajniki dostają informacje wraz z okresem, ze maja sie szykować do pracy. 😊
    Nie jest to nic złego, ani dziwnego.

almost.there lubi tę wiadomość

Hashimoto + GB.
    Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
    Nadciśnienie, arytmia.
    Nasz aniołeczek 👼
    20.07.2024 💔 (18+1)
  • Mstka Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, gratuluję wszystkich ⏸️❤️
    @Suzie, wow! 😍

U mnie chyba cud noworoczny, pierwszy cykl w którym piję zioła ojca sroki i wiesiołka i najprawdopodobniej przyszła w końcu owulacja - pierwsza od nie wiem kiedy 🫣 Skok temperatury (niewielki, ale jednak), wczoraj cały dzień kłucie w jajnikach i delikatne w macicy no i w końcu pozytywny test owu, chociaż im nie ufam przez PCOS. Nie mniej, zawsze wychodziły mi negatywne, wczoraj trochę mocniejsza krecha, a dzisiaj dwie grube 😮

Termin do ginekologa mam dopiero na 29.01, ale chyba złapię jakiegokolwiek żeby zobaczyć czy to faktycznie owulka.

Tymczasem proszę o wpisanie testowania na 20.01 🤞

Darrika, ellevv, Kaliope, Deyansu, cysterka95, DreamBee, Slava, karczoch321 lubią tę wiadomość

♀️27 ♂️ 27

➡️starania "na luzie" od 07.2024
    ➡️ 6cs "na poważnie"

❌ PCOS
    ❌ Niedoczynność tarczycy, Hashimoto

💊 Siofor 1000 XR, Euthyrox 37,5, probiotyk, wit. D, wit. B complex, zioła ojca Sroki, omega3, magnez, cynk i wiele innych.
  • Lisik Przyjaciółka

Wysłany: 5 stycznia, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję 2 kresek i rosnących bet! Tak się za was cieszę ❤️ dajecie nadzieję reszcie.
    A tych które zobaczyły po raz kolejny biel mocno tulę i trzymam kciuki za kolejne cykle. 🫂

Darrika, AnMiPe, DreamBee lubią tę wiadomość

11cs
    👫27
    HSG ✅
    USG pod kątem endo ✅
    AMH 3,7
    Progesteron 6 dpo 14,75 8 dpo 19,79 12 dpo 10,07
    TSH 0,196
    Estradiol 40
    Prolaktyna 34,2 ❗
    Testosteron 46,9
    ALT 38❗
    AST 36 ❗
    Glukoza 77,50
    Żelazo 89,8
    Ferrytyna 21,73 ❓
    Homocysteina 6,81

On : Morfologia 10%

Suplementy: kwas foliowy, Koenzym Q10(ubiqinol), Estrovita skin (omega 3,6), wit C, D, Intesta, Sanprobi IBS

b4e8b034f1694a1856432927a9978332.png
  • AnMiPe Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belia wrote:
    Kurcze ja też pamiętam dawno temu miałam kilka razy taką akcję że przyspieszona @ a potem długi cykl ale to było 100% stresowe: raz przed maturą, raz jak zmarł mój dziadzio i raz przy stresującej sesji na studiach i za pierwszym razem jak Mi się tak stało to konsultowałam z ginekologiem i powiedziała że tak się dzieje czasami jak mamy jakieś ciężkie wydarzenie. Ostatnio moja znajoma przy zmianie pracy miała też okres co trzy tygodnie dwa razy pod rząd. Natomiast wiadomo, że jeżeli nie miałaś takiej przyczyny związanej z psychika to trzeba się skonsultować.

U mnie generalnie rozjazd od czasu stanowczego rozpoczęcia starań, wcześniej bardzo ładne, choć z tych dłuższych, cykle. Fakt, te szybkie i krótkie wywołał stres prawdopodobnie, ale nie zmienia to faktu, że nie mogę dojść do porządku z tym w ostatnim półroczu... 🤷🏼‍♀️

Belia, kochana, daj sobie chwilkę - wiele przeszłaś ostatnio 💔 skonsultuj z lekarzem i może spróbuj chociaż w małym stopniu zająć czymś głowę, poszukaj pierdół wokół (nie mówię o odpuszczaniu ofc), żeby ciemne chmury nie nachodziły na myśli za bardzo? Ja mocno trzymam za Ciebie kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia, 23:23

🤶 29l. 🎅34 l.

starania od 5.2024 r.
    💠IO, otyłość, [06.2023 miomektomia/laparotomia 5x7cm], choroba Gravesa-Basedowa

💊Thyrozol, Propranolol WZF, suple

▫️to nieskończoność nabiera ostrości▫️
  • emciak Koleżanka

Wysłany: 5 stycznia, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belia wrote:
    Dziewczyny moje cykle też od utraty ciąży biochemicznej pozostawiają dużo do życzenia. Plamienia po okresie, bóle jajników od końca @ do owulacji. Śluz płodny po @ potem znowu susza i znowu płodny. Ostatnio to trwało 2 tygodnie… teraz też mam takie dziwne uczucie w macicy. Już nie wiem czy tak było zawsze czy po prostu żyłam i się tym nie przejmowałam. Martwię się, że robią mi się jakieś torbiele (już 1 miałam). Albo wkręcam sobie, że mam jakieś zapalenie. Martwię się też, że zaraz po @ wychodzą mi wyraźne kreski na owulakach, potem blade i przy owulacji znowu wyraźne. To chyba nie tak powinno wyglądać…
    We wtorek idę zrobić te badania na tromboflię więc jak przyjdą wyniki umawiam się do ginekologa i też będę konsultować te bolące jajniki bo wnerwia mnie to strasznie.
    Kolejna sprawa, wczoraj był temat odpuszczania. Jak tu odpuścić i zająć się nawet czymś innym jak cały czas czuję te jajniki? 😔

Ja po biochemie również odczuwam bardziej jajniki. Zawsze przed owulacją dawały o sobie znać ale taki stan trwał 24-48h. Teraz mam takie odczucia od 3-4 dni. U gina byłam, USG było robione i wszystko jest ok. Może po prostu organizm po cb się uwrażliwia? 🤷‍♀️

Rocznik '91
    4 CS 🩷
    12.24 - CB
    03.25 - 🤞

*Badania hormonalne*
    estradiol 81, FSH 6,9, LH 5,7, TSH 2,3 -> 2,5, kortyzol 17, prolaktyna 25, testosteron 24
    21 dc progesteron - 24

*Zaplanowany mindset*
    radość, wyciszenie, szczerość, wdzięczność, uważność
  • Belia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za dobre słowa. Nie sądziłam po prostu, że tak wczesną ciążą, tak mała beta może mieć taki wpływ.

Ann35, Slava, kitka_ Dziewczyny życzę powodzenia przy dzisiejszym testowaniu! 🤞🏼

👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
    2025 jest nasz ✨
  • Ann35 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ❄️ 😒😒😒

Edit: Refleksja :
    IDŹ PAN W CH&@!!!

Nie jestem smutna , dziś wyjątkowo jestem WKURWIONA. Ile można ? CHCE JUŻ ! Wiem, że się nie da, ALE JA CHCĘ JUŻ 😒
    Stara dupa , za rogiem 36. Mentalnie gorąca 20stka.
    Dwa pokemony na stanie , ale ja CHCE JESZCZE JEDNEGO 🥹 dajcie mi go złapać o niebiosa 🙄

To tyle. Dziękuje i miłego dnia.

BO MOJ BĘDZIE PO PROSTU SPIERDOLONY.
    Się zastanawiam czy HomeOffice nie brać, żeby ludziom w pracy humorów nie zjebac wyrazem swojego ryja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia, 07:39

👩🏻 35 👱🏻‍♂️ 31

11.07.2011- 👼🏼 14tc
    12.06.2012- 👧🏼 40+6 4210g 61cm
    13.03.2019- 👦🏼 37+6 3720g 51cm

Starania o 3 bombelka
    02.2024- 7cs

25.02.25- ⏸️ 9dpo
    26.02.25- beta 53

11.03- pierwsza wizyta

b3298c0b914443c7c0cf1be09ab43cd4.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ