Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chce zajśc
Odpowiedz

Chce zajśc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kacha 32 Znajoma

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy chce zajść w ciążę ale nie wiem , co sie dzieje byłam u lekarza wszystko jest w porzadku ale wykres tak jakby nie pokazywał owulacji - mój mąż dziś wraca z trasy myślicie zze się uda.
    W piątek byłam u lekarza - Pani doktor widziała pęcherzyk jeszcze jest szansa by zajść???
    Pomocy

• OvuFriend

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu. (reklama)

• Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... trudno powiedzieć może po prostu jest jeszcze nie twój czas... może zajdziesz w ciąże za miesiąc,ja też mam taki problem jak większość kobitek tutaj.Ale nie poddawaj się najważniejsze aby stosunek był przyjemny bez spinania :)

plemnik.gif
    20121110570117.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ