X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Chce zajśc
Odpowiedz

Chce zajśc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kacha 32 Znajoma

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy chce zajść w ciążę ale nie wiem , co sie dzieje byłam u lekarza wszystko jest w porzadku ale wykres tak jakby nie pokazywał owulacji - mój mąż dziś wraca z trasy myślicie zze się uda.
    W piątek byłam u lekarza - Pani doktor widziała pęcherzyk jeszcze jest szansa by zajść???
    Pomocy

• OvuFriend

Wysłany: 4 sierpnia 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu. (reklama)

• Truskaffeczka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2014, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm... trudno powiedzieć może po prostu jest jeszcze nie twój czas... może zajdziesz w ciąże za miesiąc,ja też mam taki problem jak większość kobitek tutaj.Ale nie poddawaj się najważniejsze aby stosunek był przyjemny bez spinania :)

plemnik.gif
    20121110570117.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ