Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ciągnięcie w podbrzuszu
Odpowiedz

ciągnięcie w podbrzuszu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Miley24 Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słuchajcie, mój ostatni okres był jakiś inny niż zwykle skąpy i krótki w większości "brązowy" :| myślicie, że mogę mimo tego być w ciąży?
    byłam u gina 9 dnia tego cyklu na usg (w celu przebadania czy wszystko ok przed staraniem o dzidzię) nic nie było "tam w środku", ale....kiedy to w ogóle widać cokolwiek...?
    od jakiegoś 6/7 dnia cyklu ciągnie mnie w podbrzuszu, kłuje coś - chyba jajniki.
    A może mam coś z pęcherzem? Ale nie odczuwam żadnego pieczenia przy oddawaniu moczu czy coś...
    Martwi mnie to trochę, gin stwierdziła po usg, że jest ze mną wszystko ok.

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej pęcherzyk byłby już widoczny gdybyś była w ciąży. Raczej obstawiam, że zbliżasz się do owulacji ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Miley24 Ekspertka

Wysłany: 6 grudnia 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możliwe, chociaż tak wcześnie to objawów jeszcze nie miewałam dlatego mnie to dziwi :) z tym naszym kobiecym organizmem to nigdy nic nie wiadomo...a że pijałam alko ostatnimi czasy to mam nadzieję, że masz livia30 rację ;]

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • Helen Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ciągnie i kłuje to dobrze, może coś tam się dzieje na +
    z tymi lekarzami i ich sprzętami jest różnie ;) u mnie też nic nie widział, i zaszłam :P. Tak więc nic się nie bój, dbaj o siebie i testuj na koniec cyklu.

pęcherzyk ciążowy jest widoczny w 5 tygodniu ciąży :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2014, 23:02

feegu6l.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ