Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciałko żołte
Odpowiedz

Ciałko żołte

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Muszka.ka Nowa

Wysłany: 2 kwietnia 2022, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki 😊
    Monitoruje swój cykl u ginekolog, a dokładnie owulacje na usg.
    Na pierwszej wizycie Pani doktor powiedziala,ze jest pęcherzyk i tego samego dnia pęknie. Wraz z narzeczonym wykorzystaliśmy ten dzień 😊 po tygodniu poszłam sprawdzić,czy pęcherzyk pękł. Okazało się,że tak 😊 na monitorze było widać cialko zolte I grube endometrium. Czy ktoś z Was również tak miala i oczekiwanie było zakończone radością?
    Dodam,że dostalam niestety również infekcji na ktora ze względy na cialko zolte nie otrzymałam leków, tylko masc do stosowania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2022, 13:53

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ