Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciałko żółte a ciąża po hormonach
Odpowiedz

Ciałko żółte a ciąża po hormonach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kociara20996 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2024, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś u ginekologa na kontroli bo okres mi się spóźnia a przed hormonami zawsze miałam regularne. Bałam sie, że nie miałam owulacji dowiedziałam się że była i że widać ciałko żółte. I teraz pytanie do was bo z tych emocji zapomniałam się spytać czy przy widocznym ciałku żółtym mam jeszcze szanse na ciążę czy mam czekać na okres ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2024, 17:51

👩🏻96 🧔🏽‍♂️92

F 2014👦🏼
    J 2016 👦🏽

Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼

PCOS
    AMH 16,90❌
    Tsh 3,94 ❌ Letrox 50
    Brak owulacji od 08.24❌

Stymulacja lametta 03.25
    Monitoring 21.03 🔍

Dieta 🥗 niski IG

💊 Miovelia PRO, selen, zincas, omega 3, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, koenzym Q10

🧔🏽‍♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌

Posiew z cewki ✅
    Posiew z nasienia ✅

💊AC Folicum, Spermidyna, Likopen, ubichinon, L-karnityna, wit b12, wit d3 4000j, olej z czarnuszki, omega 3+DHA, NAC, selen, cynk, magnez, zioła 🌿 ojca Sroki
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ