X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciałko żółte a ciąża po hormonach
Odpowiedz

Ciałko żółte a ciąża po hormonach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kociara20996 Ekspertka

Wysłany: 21 sierpnia 2024, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam dziś u ginekologa na kontroli bo okres mi się spóźnia a przed hormonami zawsze miałam regularne. Bałam sie, że nie miałam owulacji dowiedziałam się że była i że widać ciałko żółte. I teraz pytanie do was bo z tych emocji zapomniałam się spytać czy przy widocznym ciałku żółtym mam jeszcze szanse na ciążę czy mam czekać na okres ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2024, 17:51

👩🏻96 🧔🏽‍♂️92

F 2014👦🏼
    J 2016 👦🏽

Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼

📅 31.01 szpital 🏥 diagnostyka PCOS

Badania 2dc nieprawidłowe LH/FSH ❌

💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, koenzym Q10, zioła 🌿 ojca sroki

🧔🏽‍♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌

📅 03.02 Androlog

💊folian, wit d3 4000j, olej z czarnuszki, omega 3+DHA, NAC, koenzym Q10, selen, cynk, magnez, zioła 🌿 ojca Sroki
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ