Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kwiat Nowa

Wysłany: 23 września 2022, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ostatni cykl miałam 27 dniowy. Stosunek odbył się 6dc 8dc 9dc i 15 dc. Mam leki bóle jajnika wraz z podbuszem plus lekkie bóle piersi.. dzisiaj temperatura ciała 37.1.. zrobiłam test dzisiaj pink o czułości 20. Ale niestety negatywny do okres zostało 8 dni... Czy są jeszcze szansę ?

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 23 września 2022, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiat wrote:
    Hej dziewczyny. Ostatni cykl miałam 27 dniowy. Stosunek odbył się 6dc 8dc 9dc i 15 dc. Mam leki bóle jajnika wraz z podbuszem plus lekkie bóle piersi.. dzisiaj temperatura ciała 37.1.. zrobiłam test dzisiaj pink o czułości 20. Ale niestety negatywny do okres zostało 8 dni... Czy są jeszcze szansę ?

Który masz dzisiaj dzień cyklu? Wiesz kiedy dokładnie miałaś owulację? Z tego co piszesz wynika, że moze dopiero dochodzić do zagnieżdżenia.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    ⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
    IMSI:
    27.02 stymulacja start🍀ponad 40🥚ale większość do 13mm ➡️ punkcja 12.03: 9 dojrzałych i 11 mniej dojrzałych 🥚
  • Kwiat Nowa

Wysłany: 23 września 2022, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Który masz dzisiaj dzień cyklu? Wiesz kiedy dokładnie miałaś owulację? Z tego co piszesz wynika, że moze dopiero dochodzić do zagnieżdżenia.

Dzisiaj jest 20 dzień cyklu..

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 23 września 2022, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zakładając, że miałas owulację standardowo w 14 dniu cyklu, jesteś dopiero 6 dni po owulacji. Jeżeli zdążyło już dojść do zagnieżdżenia to test o czułości 20 (a już zwłaszcza pink) na pewno nic nie pokaże tak szybko, bo hormon zapewne nie zaczął się nawet wydzielać (betaHCG wydziela się 48h po zagnieżdżeniu), a równie dobrze do zagnieżdżenia mogło jeszcze nie dojść (zagnieżdżenie jest od 6 do 12 dnia po owulacji). Zaopatrz się w Facelle, DOZ o czułości 10 czy testeo.

Zrób na spokojnie test za 6 dni lub w terminie miesiączki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2022, 18:49

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022

♀️29
    ◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
    mała tarczyca;
    ◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    ◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾arytmia
    ◾9 stymulacji letrozolem ❌
    ◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
    ◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)

♂️ 33
    ◾HBA 70,5% ↗️🎉
    ◾łagodna oligospermia ↘️
    ◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬

✨IVF💉
    ⛔torbiel krwotoczna: antykoncepcja przez 21 dni
    IMSI:
    27.02 stymulacja start🍀ponad 40🥚ale większość do 13mm ➡️ punkcja 12.03: 9 dojrzałych i 11 mniej dojrzałych 🥚
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ