X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kwiat Nowa

Wysłany: 23 września 2022, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ostatni cykl miałam 27 dniowy. Stosunek odbył się 6dc 8dc 9dc i 15 dc. Mam leki bóle jajnika wraz z podbuszem plus lekkie bóle piersi.. dzisiaj temperatura ciała 37.1.. zrobiłam test dzisiaj pink o czułości 20. Ale niestety negatywny do okres zostało 8 dni... Czy są jeszcze szansę ?

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 23 września 2022, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiat wrote:
    Hej dziewczyny. Ostatni cykl miałam 27 dniowy. Stosunek odbył się 6dc 8dc 9dc i 15 dc. Mam leki bóle jajnika wraz z podbuszem plus lekkie bóle piersi.. dzisiaj temperatura ciała 37.1.. zrobiłam test dzisiaj pink o czułości 20. Ale niestety negatywny do okres zostało 8 dni... Czy są jeszcze szansę ?

Który masz dzisiaj dzień cyklu? Wiesz kiedy dokładnie miałaś owulację? Z tego co piszesz wynika, że moze dopiero dochodzić do zagnieżdżenia.

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
    preg.png
  • Kwiat Nowa

Wysłany: 23 września 2022, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Który masz dzisiaj dzień cyklu? Wiesz kiedy dokładnie miałaś owulację? Z tego co piszesz wynika, że moze dopiero dochodzić do zagnieżdżenia.

Dzisiaj jest 20 dzień cyklu..

• siesiepy Autorytet

Wysłany: 23 września 2022, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zakładając, że miałas owulację standardowo w 14 dniu cyklu, jesteś dopiero 6 dni po owulacji. Jeżeli zdążyło już dojść do zagnieżdżenia to test o czułości 20 (a już zwłaszcza pink) na pewno nic nie pokaże tak szybko, bo hormon zapewne nie zaczął się nawet wydzielać (betaHCG wydziela się 48h po zagnieżdżeniu), a równie dobrze do zagnieżdżenia mogło jeszcze nie dojść (zagnieżdżenie jest od 6 do 12 dnia po owulacji). Zaopatrz się w Facelle, DOZ o czułości 10 czy testeo.

Zrób na spokojnie test za 6 dni lub w terminie miesiączki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2022, 18:49

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 x letrozol ❌

30♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%

03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
    04.25 FET beta 10dpt <0,1
    05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB

🌈naturals po scratchingu
    30.07 ⏸️
    accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
    preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ