X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża a okres/krwawienie
Odpowiedz

Ciąża a okres/krwawienie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sofia13 Nowa

Wysłany: 15 października 2019, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Zaglądałam tu regularnie starając się o moje dwie córki :-) Aż głupio, że matka 2 dzieci zadaje takie pytanie, ale... mam normalnie okres, ale w ostatnich tygodniach piersi mam nieustannie tkliwe, jakby więcej mleka mi się tam zebrało (parę miesięcy temu skończyłam karmić po długim czasie), mam wrażenie że smaki mi się zmieniły, w głowie mi się kręci czasem, a do tego miałam dziś straszliwy ból głowy i zwróciłam wszystko z żołądka... Teraz znów skończył mi się okres, ale jakby nadal plamię troszkę. Nie czuję się tak jak w poprzednich ciążach, ale już sama nie wiem co myśleć... Miała podobnie któraś z Was?
    Tak, wiem, mam test zrobić albo iść do lekarza, ale ciąża mimo wszystko wydaje mi się bardzo nieprawdopodobna... będę wdzięczna za podzielenie się Waszymi doświadczeniami, jeśli coś podobnego Wam się przytrafiło.

• Seli Autorytet

Wysłany: 16 października 2019, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal karmie... I przed jak i zaraz po mam rozne odpaly... Jak nie apetyt, to ciagle mdlosci, wymioty, zawroty glowy i takie tam 🤷‍♀️ mysle, ze to zawirowania hormonalne i tyle ;)

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ