Ciąża a tabletki anty ???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnatolka masz całkowitą rację,że nikt mi nie powie NA PEWNO TO CIĄŻĄ NA 100% I BĘDĘ
Nie chce zeby ktos tak gadala,tylko chodzi mi o to czy
test nie wyjdzie wadliwy?
czy nie sklamie ze wzgledu na branie tabsow.
i cyz @ sie dziewczynom zatrzymał czy jak to wygladalo ! POPROSTU
-
nick nieaktualnyFatim wrote:Brak miesiaczki, nudnosci, powiekszone, wrazliwe piersi,wyostrzenie wechu,zachcianki na drozdzowki nie do pokonania choc normalnie nie jadam
Ja miesiaczke mialam ale meeegaaaa skapa,jak nigdy z reszta mozecie zobaczyc wykres moj.mam zachcianki na ogorki kiszone i krupnioka na cieplo a ogolnie tego nie jadam!!! Tak mnie cycki bola jak niewiem,powiekszone chyba ze 2 rozmiary !!! a o bolu sutkow juz nie gadam a dzisiaj jak wstawalam z lozka to mialam taki helikopter ze nie potrafilam z lozka wstac tragedia i megaaa zylyna piersiach -
Test z krwi betaHCG wyjdzie na pewno i powinnas zrobic go jak najszybciej, bo jesli to ciaza to nie powinnas sie dalej szprycowac antykoncepcja. Sikacz o czulosci 10 tez powinien cos pokazac, ale z krwi najpewniejsze sa wyniki.
basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
Basiulkaa, to co opisujesz, to skutki uboczne brania tabletek. Do 3 opakowan powinno sie unormowac. Z tego co kojarze, to Ty jestes chyba po 2, tak?
Tabsy nie falszuja wynikow testow.
Moga powodowac skape miesiaczki, ja mialam takie 3 dniowe o slabej 'objetosci'.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka88 wrote:Basiulkaa, to co opisujesz, to skutki uboczne brania tabletek. Do 3 opakowan powinno sie unormowac. Z tego co kojarze, to Ty jestes chyba po 2, tak?
Tabsy nie falszuja wynikow testow.
Moga powodowac skape miesiaczki, ja mialam takie 3 dniowe o slabej 'objetosci'.
ja jestem przy 2 opakowaniu,moja miesiaczka wygladala tak,ze przy jednej podpasce moglabym ja przejsc spokojnie cala i rano i wieczorem bo tylko 2 dni i taka slaba,nawetnazwalabym to plamieniem a nie lekkim krwawieniem -
To normalne:) Każdy organizm reaguje inaczej. Chyba ze masz cos na sumieniu i stad obawy przed pozytywnym testem;)
Ja kiedy bralam tabsy uzywalam tamponow mini i równie dobrze moglabym zużyc 2 dziennie.
A jak naprawdę bardzo sie tym martwisz, to skonsultuj to z lekarzem.basiulkaa_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-