Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża a tabletki anty ???
Odpowiedz

Ciąża a tabletki anty ???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WAŻNE ! ! ! Ktoś cos wie???

• Fatim Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaszlam w ciaze jak zapomnialam jednej tabletki, niestety nie urodzilam

basiulkaa_89 lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Fatim :D

A jakies objawy???

Ja biore tabletki anty i sstrasznie dziwna okres mialam i dziwnie sie czuje :/

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To zrob test. Nie bedzie watpliwosci. To jest mozliwe, ale nikt Ci nie powie czy to, co czujesz swiadczy o ciazy...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brak miesiaczki, nudnosci, powiekszone, wrazliwe piersi,wyostrzenie wechu,zachcianki na drozdzowki nie do pokonania choc normalnie nie jadam

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka masz całkowitą rację,że nikt mi nie powie NA PEWNO TO CIĄŻĄ NA 100% I BĘDĘ :D
    Nie chce zeby ktos tak gadala,tylko chodzi mi o to czy
    test nie wyjdzie wadliwy?
    czy nie sklamie ze wzgledu na branie tabsow.
    i cyz @ sie dziewczynom zatrzymał czy jak to wygladalo ! POPROSTU

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim wrote:
    Brak miesiaczki, nudnosci, powiekszone, wrazliwe piersi,wyostrzenie wechu,zachcianki na drozdzowki nie do pokonania choc normalnie nie jadam

Ja miesiaczke mialam ale meeegaaaa skapa,jak nigdy z reszta mozecie zobaczyc wykres moj.mam zachcianki na ogorki kiszone i krupnioka na cieplo a ogolnie tego nie jadam!!! :O Tak mnie cycki bola jak niewiem,powiekszone chyba ze 2 rozmiary !!! a o bolu sutkow juz nie gadam :/ a dzisiaj jak wstawalam z lozka to mialam taki helikopter ze nie potrafilam z lozka wstac :/ tragedia :( i megaaa zylyna piersiach

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test z krwi betaHCG wyjdzie na pewno i powinnas zrobic go jak najszybciej, bo jesli to ciaza to nie powinnas sie dalej szprycowac antykoncepcja. Sikacz o czulosci 10 tez powinien cos pokazac, ale z krwi najpewniejsze sa wyniki.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Natka88 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiulkaa, to co opisujesz, to skutki uboczne brania tabletek. Do 3 opakowan powinno sie unormowac. Z tego co kojarze, to Ty jestes chyba po 2, tak?

Tabsy nie falszuja wynikow testow.

Moga powodowac skape miesiaczki, ja mialam takie 3 dniowe o slabej 'objetosci'.

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka88 wrote:
    Basiulkaa, to co opisujesz, to skutki uboczne brania tabletek. Do 3 opakowan powinno sie unormowac. Z tego co kojarze, to Ty jestes chyba po 2, tak?

Tabsy nie falszuja wynikow testow.

Moga powodowac skape miesiaczki, ja mialam takie 3 dniowe o slabej 'objetosci'.

ja jestem przy 2 opakowaniu,moja miesiaczka wygladala tak,ze przy jednej podpasce moglabym ja przejsc spokojnie cala i rano i wieczorem bo tylko 2 dni i taka slaba,nawetnazwalabym to plamieniem a nie lekkim krwawieniem

• Natka88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To normalne:) Każdy organizm reaguje inaczej. Chyba ze masz cos na sumieniu i stad obawy przed pozytywnym testem;)

Ja kiedy bralam tabsy uzywalam tamponow mini i równie dobrze moglabym zużyc 2 dziennie.

A jak naprawdę bardzo sie tym martwisz, to skonsultuj to z lekarzem.

Aniołek <3 29.10.2014 <3 10tc
    Marysia <3 25.09.2015, 3440g i 55cm szczęścia <3
    74didf9h1v4xctmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam obawow przed pozytywnym testem :-D na sumieniu tez nic niemam ;-) moj partner jest moim pierwszym i jedynym ;-)
    A dla sw.spokoju zrobie rano test.
    Jedyne co mam na sumieniu to to,ze biore nie zawsze o tej samej godz.tabletke :-D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robilam test,ciazy niema-wiec hormony niezle daja mi popalic

• Fatim Autorytet

Wysłany: 21 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Głowa do góry ;) przy hormonach różne rzeczy się potrafią dziać z organizmem jak np. dostaniesz za słabe tabletki to możesz cały miesiąc krwawić dopóki nie dostaniesz silniejszych :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ