X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża a żelazo
Odpowiedz

Ciąża a żelazo

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mam problem z żelazem. Pojawił się on na początku roku ale po ostatnich badaniach już się przerazilam. Górna granica wynosi 145 a ja mam żelazo na poziomie 355 😱 dziś zrobiłam 20badan pod tym kątem i czekam na wyniki. Z moim partnerem staramy się o dziecko i pytanie czy tak wysokie żelazo może mieć wpływ na moją płodność.? Czy któraś z Was miała taki problem z żelazem? Jeśli tak to proszę podzielcie się doświadczeniami... Jestem zdenerwowana tą sytuacją, nie wiem co robić... Mam również niedoczynność tarczycy, biorę leki od 2016r czy te leki mogą mieć wpływ na żelazo?

Dziękuję za odpowiedzi
    Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ