SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża bio chemiczna
Odpowiedz

Ciąża bio chemiczna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kambel Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2020, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Dziewczyny tak jak w temacie. Wiem ze duzo ciąż kończy się zbyt wcześnie.
    Moja pierwsza ciąża tak się skończyła. Teraz 3 ciąża też.
    W sumie poprzedni cykl 38 dni. W tym ( sugerując się 38 dniami) test blady pozytywny tydzień przed @ . Że względu na planie nie pojechalam do szpitala. Leżałam tydz. Na początku lekarz stwierdził ciąża wątpliwa bo nic nie widać. 2 tyg temu w poniedziałek beta 39 . W czwartek na USG pęcherzyk 3 mm. W piątek wypisania mnie do domu z dupkiem i acardem ( że względu na komplikacje w 2 ciąży) zrobiłam betę bo w szpitalu nie zrobili kolejnej więc tydzień poNiej wyszła 413 niby ok . Niestety w niedzielę zaczęłam krwawić. Pojechałam na sor. W poniedziałek USG i... Nic nie widać lekarz stwierdził że ciąża bio chemiczna. Odstawić leki i czekać aż samo się oczyści.
    W poniedziałek rano wzięłam ostatniego dupka i oprócz brązowego plemienia nie ma nic. Ani brzuch nie boli jak na @ ani nic. Nie wiem co jest grane. Chce isc na betę ale nie wiem czy mi warto. Przepłakałam już wystarczająco i nie chce sie dołować.
    Ile czasu może to trwać?
    Za 2 tyg mam iść na kontrolę a wtedy miało być już po wszystkim... Wolałabym aby mieć to już za sobą bo tak to człowiek siedzi myśli i płacze chodź wiem że nic na to nie poradze :(

relgio4pk3pt9z4w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ