Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża bio chemiczna
Odpowiedz

Ciąża bio chemiczna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kambel Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2020, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Dziewczyny tak jak w temacie. Wiem ze duzo ciąż kończy się zbyt wcześnie.
    Moja pierwsza ciąża tak się skończyła. Teraz 3 ciąża też.
    W sumie poprzedni cykl 38 dni. W tym ( sugerując się 38 dniami) test blady pozytywny tydzień przed @ . Że względu na planie nie pojechalam do szpitala. Leżałam tydz. Na początku lekarz stwierdził ciąża wątpliwa bo nic nie widać. 2 tyg temu w poniedziałek beta 39 . W czwartek na USG pęcherzyk 3 mm. W piątek wypisania mnie do domu z dupkiem i acardem ( że względu na komplikacje w 2 ciąży) zrobiłam betę bo w szpitalu nie zrobili kolejnej więc tydzień poNiej wyszła 413 niby ok . Niestety w niedzielę zaczęłam krwawić. Pojechałam na sor. W poniedziałek USG i... Nic nie widać lekarz stwierdził że ciąża bio chemiczna. Odstawić leki i czekać aż samo się oczyści.
    W poniedziałek rano wzięłam ostatniego dupka i oprócz brązowego plemienia nie ma nic. Ani brzuch nie boli jak na @ ani nic. Nie wiem co jest grane. Chce isc na betę ale nie wiem czy mi warto. Przepłakałam już wystarczająco i nie chce sie dołować.
    Ile czasu może to trwać?
    Za 2 tyg mam iść na kontrolę a wtedy miało być już po wszystkim... Wolałabym aby mieć to już za sobą bo tak to człowiek siedzi myśli i płacze chodź wiem że nic na to nie poradze :(

relgio4pk3pt9z4w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ