Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża bio chemiczna
Odpowiedz

Ciąża bio chemiczna

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kambel Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2020, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    Dziewczyny tak jak w temacie. Wiem ze duzo ciąż kończy się zbyt wcześnie.
    Moja pierwsza ciąża tak się skończyła. Teraz 3 ciąża też.
    W sumie poprzedni cykl 38 dni. W tym ( sugerując się 38 dniami) test blady pozytywny tydzień przed @ . Że względu na planie nie pojechalam do szpitala. Leżałam tydz. Na początku lekarz stwierdził ciąża wątpliwa bo nic nie widać. 2 tyg temu w poniedziałek beta 39 . W czwartek na USG pęcherzyk 3 mm. W piątek wypisania mnie do domu z dupkiem i acardem ( że względu na komplikacje w 2 ciąży) zrobiłam betę bo w szpitalu nie zrobili kolejnej więc tydzień poNiej wyszła 413 niby ok . Niestety w niedzielę zaczęłam krwawić. Pojechałam na sor. W poniedziałek USG i... Nic nie widać lekarz stwierdził że ciąża bio chemiczna. Odstawić leki i czekać aż samo się oczyści.
    W poniedziałek rano wzięłam ostatniego dupka i oprócz brązowego plemienia nie ma nic. Ani brzuch nie boli jak na @ ani nic. Nie wiem co jest grane. Chce isc na betę ale nie wiem czy mi warto. Przepłakałam już wystarczająco i nie chce sie dołować.
    Ile czasu może to trwać?
    Za 2 tyg mam iść na kontrolę a wtedy miało być już po wszystkim... Wolałabym aby mieć to już za sobą bo tak to człowiek siedzi myśli i płacze chodź wiem że nic na to nie poradze :(

relgio4pk3pt9z4w.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ