X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ciąża czy nie?
Odpowiedz

ciąża czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basis089 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W styczniu miałam bardzo słaby okres (7.01) cyle mam co 29 dni. 30 stycznia miałam owulacje dwie mocne krechy na teście. Normalnie jak spóźniła się owulacja to i okres powinien przjść 14 dni później. Dzisiaj powinnam go dostać. Od kilku dni kuje mnie w podbrzuszu tak jak bym miała okres. robiłam testy ciążowe i niestety są negatywne. Nie bolą mnie piersi jak zwykle przed okresem w ogóle nie czuje jakby miał przyjsć. Czy myślicie że ten słaby okres w styczniu to nie był okres i że jestem w ciąży? pierwszy raz mam tak że dzisij jest 38 dzień cyklu i nie ma okresu. wariuje już niewiem co o tym myśleć :(

• Majetta Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej dla świętego spokoju iść zrobić betę.

Ja miałam bardzo regualrne cyckle (aczkolwiek długie) i tylko jeden raz mi się zdarzyło, że okres spóźniał mi się o tydzień! Testy oczywiście negatywne, beta potwierdziła brak ciąży a mi lekarz powiedział, ze takie zawirowania się zdarzają i tyle :(

07/2017 💕 Misia
    07/2021 💔7tc Aniołek
    04/2022💕Gaja 🌈
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ