Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne ciąża czy nie?
Odpowiedz

ciąża czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basis089 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W styczniu miałam bardzo słaby okres (7.01) cyle mam co 29 dni. 30 stycznia miałam owulacje dwie mocne krechy na teście. Normalnie jak spóźniła się owulacja to i okres powinien przjść 14 dni później. Dzisiaj powinnam go dostać. Od kilku dni kuje mnie w podbrzuszu tak jak bym miała okres. robiłam testy ciążowe i niestety są negatywne. Nie bolą mnie piersi jak zwykle przed okresem w ogóle nie czuje jakby miał przyjsć. Czy myślicie że ten słaby okres w styczniu to nie był okres i że jestem w ciąży? pierwszy raz mam tak że dzisij jest 38 dzień cyklu i nie ma okresu. wariuje już niewiem co o tym myśleć :(

• Majetta Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej dla świętego spokoju iść zrobić betę.

Ja miałam bardzo regualrne cyckle (aczkolwiek długie) i tylko jeden raz mi się zdarzyło, że okres spóźniał mi się o tydzień! Testy oczywiście negatywne, beta potwierdziła brak ciąży a mi lekarz powiedział, ze takie zawirowania się zdarzają i tyle :(

07/2017 💕 Misia
    07/2021 💔7tc Aniołek
    04/2022💕Gaja 🌈
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ