Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › ciąża czy nie?
Odpowiedz

ciąża czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Basis089 Nowa

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W styczniu miałam bardzo słaby okres (7.01) cyle mam co 29 dni. 30 stycznia miałam owulacje dwie mocne krechy na teście. Normalnie jak spóźniła się owulacja to i okres powinien przjść 14 dni później. Dzisiaj powinnam go dostać. Od kilku dni kuje mnie w podbrzuszu tak jak bym miała okres. robiłam testy ciążowe i niestety są negatywne. Nie bolą mnie piersi jak zwykle przed okresem w ogóle nie czuje jakby miał przyjsć. Czy myślicie że ten słaby okres w styczniu to nie był okres i że jestem w ciąży? pierwszy raz mam tak że dzisij jest 38 dzień cyklu i nie ma okresu. wariuje już niewiem co o tym myśleć :(

• Majetta Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej dla świętego spokoju iść zrobić betę.

Ja miałam bardzo regualrne cyckle (aczkolwiek długie) i tylko jeden raz mi się zdarzyło, że okres spóźniał mi się o tydzień! Testy oczywiście negatywne, beta potwierdziła brak ciąży a mi lekarz powiedział, ze takie zawirowania się zdarzają i tyle :(

07/2017 💕 Misia
    07/2021 💔7tc Aniołek
    04/2022💕Gaja 🌈
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ