Ciąża po ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej... Mam do was pytanie. Jak duża jest możliwość zajścia w ciążę po 2 msc od porodu?? Przyznam, że wolałabym nie... Nie było wtedy żadnego śluzu ani nic... I zdarzyło się przytulanko a teraz obawy...OD kilku dni boli mnie @ brzuch a @ nie ma. Piersią nie karmię ze względu na malucha, miał alergie.
-
Moja kolezanka jest ze stycznia, a jej siostra z grudnia TEGO SAMEGO ROKU. Jak widac mozna, wszytsko moze sie zdarzyc jak sie rodzice postaraja.
Karmisz piersia, czy juz nie, zaczelas miesiaczkowac po porodzie?
Jesli @ nie ma, a juz powinna byc(rozumiem ze sie spoznia) to moze warto zrobic test?3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
Nadzieja87 wrote:
Karmisz piersia, czy juz nie, zaczelas miesiaczkowac po porodzie?
Jesli @ nie ma, a juz powinna byc(rozumiem ze sie spoznia) to moze warto zrobic test?
Przecież JandF napisała, że nie karmi.
Odpowiadanie na posta, którego się nawet nie przeczytało, jest słabe...
JandF, zrób test. Moja koleżanka zaszła w ciążę 3 miesiace po porodzie. Nie zabezpieczali się, bo o poprzednie dziecko starali się trzy lata i nie przyszło im do głowy, że na kolejne nie będą musieli aż tyle czekać. Co lepsze, ona w tym czasie nadal karmiła piersią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2015, 10:23
Katarzyna87, KMK, rah lubią tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Przecież JandF napisała, że nie karmi.
Odpowiadanie na posta, którego się nawet nie przeczytało, jest słabe...
JandF, zrób test. Moja koleżanka zaszła w ciążę 3 miesiace po porodzie. Nie zabezpieczali się, bo o poprzednie dziecko starali się trzy lata i nie przyszło im do głowy, że na kolejne nie będą musieli aż tyle czekać. Co lepsze, ona w tym czasie nadal karmiła piersią3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie, zrob test i bedziesz wiedziala. Ciesz sie dziewczyno, jak mialabym taki wybor to wolalabym miec gromadke niz nie miec ani jednego...
Bluberry, Magda lena, Martoszka, mirka14 lubią tę wiadomość
3x IUI- ☹️
2016 - syn
11.2020 crio - negatywny
12.2020 crio- negatywny
Cdn... -
JandF wrote:Ja już mam 2 dzieci...Rok po roku...Tylko te były planowane a teraz... Wiem, pewnie padną hasła, że jestem nieodpowiedzialna itd...
No jak masz takie doświadczenia, to tym bardziej zrób sikańca
Kupując test weź też od razu gumki
kate55, Maialen, KMK, Anja89, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny