Ciąża po krążku hormonalnym
-
Hej
Ile zajęło wam zajście w ciążę po wyjęciu krążka hormonalnego ? Pod koniec lipca wyjęłam ostatni krążek nowego już nie założyłam, staram się o mojej 3 dziecko z tym że dwie poprzednie były przed antykoncepcja hormonalna i boję się że będę mieć problemy👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
3cs po krążku hormonalnym
💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, zioła 🌿 ojca sroki -
Kociara20996 wrote:Hej
Ile zajęło wam zajście w ciążę po wyjęciu krążka hormonalnego ? Pod koniec lipca wyjęłam ostatni krążek nowego już nie założyłam, staram się o mojej 3 dziecko z tym że dwie poprzednie były przed antykoncepcja hormonalna i boję się że będę mieć problemy
Używałam nuvaring, wyjęłam normalnie po 3 tyg, dostałam okresu, potem 1 msc na luzie i w następnym cyklu już byłam w ciąży.
W nl nuvaring jest bardzo popularny właśnie dlatego że ma strasznie mało hormonów i praktycznie od razu wraca płodność👩🏻1987 🧑🏻🦲1992
💔2009
💙2010
🩷2013
Starania od 04.2024
Wiesiołek + Wit E + omega + NAC -
No właśnie ja też używałam nuvaring dzięki za informację ciekawe jak to będzie u mnie we wtorek powinnam dostać pierwszy okres normalny👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
3cs po krążku hormonalnym
💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, zioła 🌿 ojca sroki -