X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża po Mirenie - kiedy wraca płodność
Odpowiedz

Ciąża po Mirenie - kiedy wraca płodność

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Iga66 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak to jest z płodnością po wyjęciu wkładki mirena ? Wiem ze lekarze piszą i mówią że wraca natychmiast, ja chciałaby wiedzueć jak faktycznie było u Was ? Czy długo staraliście sie o dziadzie po wyjęciu wkładki ?

40 lat - 13cs 🥰
    Czekamy na Zuzię 😍❤ 6.01.2020
    thgf3e3khr8j7bti.png
  • Aduszka83 Autorytet

Wysłany: 23 lipca 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie idzie 2cs ale myślę, ze nie wszystko wrocilo do normy.

...marzenia się spełniają, tylko mocno w nie wierz...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ