Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża po spirali
Odpowiedz

Ciąża po spirali

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nowa3231 Przyjaciółka

Wysłany: 8 kwietnia, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, miała któraś z Wam założona spirale antykoncepcyjna ? Długo od zdjęcia zaszlyscie w ciążę?

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy jaka. Ja miałam miedziana, zaszłam z nią 😅 lekarze mówią, żeby odczekać jeden cykl i można się starać.

Nowa3231 lubi tę wiadomość

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • Nowa3231 Przyjaciółka

Wysłany: 9 kwietnia, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chesterka1124 wrote:
    Zależy jaka. Ja miałam miedziana, zaszłam z nią 😅 lekarze mówią, żeby odczekać jeden cykl i można się starać.
    Ja mam miedziana 😱 możesz opowiedzieć jak to było u ciebie, aż mnie to zaciekawiło. Podczas ciąży wyciągali ci spirale ??? 🤔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ