X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża przed okresem
Odpowiedz

Ciąża przed okresem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • maja3188 Nowa

Wysłany: 13 czerwca 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, wróciłam niedawno po dłuższej przerwie do domu, bylam 3 dni przed okresem, okres juz mi sie spoźnia tydzień, testy negatywne póki co. Czy to możliwe zeby to była ciąża. Bardzo bym chciała. Nie czuje zadnych oznak @, czy któraś tak miała... Dodam ze zawsze cykle mialam regularne 26 dni.

maja3188
  • eunika Autorytet

Wysłany: 13 czerwca 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana może to podróż przesunęła okres, tak się zdarza ale możliwe też że jesteś w ciąży. najlepiej idź rano na badanie beta hcg, już powinno na 100 % pokazać czy to ciąża bo domowe testy mogą nie wychodzić

1ed36c1806ded9898bf633c15336ce49.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ