Ciąża w pierszym cyklu po laporoskopii ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez:) ale czekam na dobre wiesci ze komus sie udalo w pierwszym cyklu no dobra chociaz w drugim lub trzecim ? Ja jestem dzis w 6 dniu po owulacji.. ktora widzialam sama na monitoringu.. tylko ze ten cykl po lapo byl i jest dziwny.. ale to wg mojej lekarki normalne.. lapo mialam w 5 dniu cyklu na samej koncowce okresu.. w 11 dniu cyklu po operacji juz nic nie bylo widac jeszcze.. w 21 dniu cyklu pojawil sie ok 18 mm pecherzyk.. mial peknac niebawem , tymczasem pojawilam sie u lekarki w 28 dniu cyklu a on sobie wlasnie peknal.. i przytulalismy sie z narzeczonym jeszcze tego dnia, ale co z tego wyjdzie nie wiadomo Lekarka mowila ze cienkie endometrium ale ale cuda sie zdarzaja i z calej sily wierze w ten cud
Aleksia85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW październiku mialam usuwana ciążę pozamaciczna oraz jajnik bo byl guz a w jajowodzie ciąża, teraz sie udało, lekarze zalecają 3 miesiące odczekać aby w srodku sie zagoilo oczywiście po każdym zabiegu trzeba sprawdzić czy wszystko ok, ja mialam cięcie jak do cesarki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyudało ale jestem pełna obaw Wiem powinnam sie cieszyć ale wiesz jak to jest , ja w ciąży pozamacicznej prawie jedną nogą na tamten świat poszłam przez konowałów z miejskiego szpitala , czuję się dobrze mam luteinę na podtrzymanie , lekarz powiedział że może być to zasługa kwasu foliowego któy zaczęłam brać od owulacji . Wam również życzę szybkiego maluszka
-
klara_bella wrote:Ja miałam torbiel endometrialną, blokowała mi owulację. Torbiel w maju usunięta a ciąży nadal brak. Myślę, że do końca stycznia będę miała wyniki wszystkich badań moich i męża i będziemy wiedzieli co i jak
Ja mialam z tego samego powodu. ROk temu w lutym i nic... 1 IMSI i tez nic. -
nick nieaktualnyAleksia85 wrote:Kwas filiowy pomaga w zajściu w ciążę?