X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciąża z jednym jajowodem
Odpowiedz

Ciąża z jednym jajowodem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ciągle_na_coś_czekam Nowa

Wysłany: 13 grudnia 2022, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Czy są tu Panie, które zaszły w ciążę mając tylko jeden jajowód, a owulacja była z jajnika po przeciwnej stronie? Czy jest szansa, że lewy jajowód "wyłapie" komórkę jajową z prawego jajnika?

• Asiekk Koleżanka

Wysłany: 16 grudnia 2022, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest sytuacja taka, że mam lewy jajowód niedrożny a prawy drożny. Do tej pory owulacje mialam z lewego jajnika, więc tu odnalazła się przyczyną braku ciąży. Natomiast jestem teraz w cyklu, w którym mialam stymulowana owulacje CLO i jak się okazało mialam super owulacje na prawym jajniku. Wiec zobaczymy czy to owocny cykl 🥰

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ