X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Cienkie Endometrium
Odpowiedz

Cienkie Endometrium

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • binka Przyjaciółka

Wysłany: 6 czerwca 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam,
    Czy któraś z Was ma problem z cienkim endometrium, moje w 11 dc wynosi tylko 3,5 mm. Brałam jakiś czas duphaston, ale nic nie pomógł:( Co Wam pomogło? Poradźcie

43c852ca754472e2c71cfc98cf7233e9.png
    07/2012 na zawsze w naszych sercach (*)
  • Myszka-Minnie Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-owulacje/cienkie-endometrium,18.html

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/bardzo-cienkie-endometrium-jakie-badania,2721.html

binka lubi tę wiadomość

f2wl9vvj16detq98.png

w57vlbetiy8u8flo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ