Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Samosiowa, pewnie, że pamiętamy! Cudownie, że udało się Ci się oczyścić głowę oj dla mnie rezygnowanie z cukrów to ciężka sprawa, nie to że jadam często. Ale kawa z rana musi być posłodzona i jak mnie najdzie, to całą czekoladę potrafię wpierniczyc
Łasica, to spoko gin to od kiedy zaczynasz immunosupresję? Oby szczepienia okazały się zbędne!
Szamanka, może nowy gin coś dobrego zdziała dawaj koniecznie znać co i jak!
Młoda - to, że jedno dziecko masz nie znaczy, że hormony po ciąży trochę nie namieszały. To, że nie masz pęcherzyków nic nie znaczy stymulacje jak pisze Szamanka z clo albo letrozolem powinny pomóc
Ja sama jestem po wizycie u gina. 3 pęcherzyki ładnie pękły i o dziwo na lewym z pęcherzyków, którym dr nie dawał szans też coś wyrosło.
Ponadto od dziś łykam dupka, aplikuję progesteron, robię zastrzyki z accofilu i włączyłam też immunosupresję Mój lekarz też zapytał, czy się nie boję. Cóż, nie wiadomo ile korona może trwać i tak wystarczająco już pokrzyżowała plany, więc powiedziałam że jadymy z tym koksem 🤣
szamanka91, ŁAsica lubią tę wiadomość
-
Sleepyhead wrote:Hej Samosiowa, pewnie, że pamiętamy! Cudownie, że udało się Ci się oczyścić głowę oj dla mnie rezygnowanie z cukrów to ciężka sprawa, nie to że jadam często. Ale kawa z rana musi być posłodzona i jak mnie najdzie, to całą czekoladę potrafię wpierniczyc
Łasica, to spoko gin to od kiedy zaczynasz immunosupresję? Oby szczepienia okazały się zbędne!
Młoda - to, że jedno dziecko masz nie znaczy, że hormony po ciąży trochę nie namieszały. To, że nie masz pęcherzyków nic nie znaczy stymulacje jak pisze Szamanka z clo albo letrozolem powinny pomóc
Ja sama jestem po wizycie u gina. 3 pęcherzyki ładnie pękły i o dziwo na lewym z pęcherzyków, którym dr nie dawał szans też coś wyrosło.
Ponadto od dziś łykam dupka, aplikuję progesteron, robię zastrzyki z accofilu i włączyłam też immunosupresję Mój lekarz też zapytał, czy się nie boję. Cóż, nie wiadomo ile korona może trwać i tak wystarczająco już pokrzyżowała plany, więc powiedziałam że jadymy z tym koksem 🤣
Trzymam mocno kciuki ❤️ Korona nie odpuści trzeba próbować!Sleepyhead lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualny
-
szamanka91 wrote:super!
Ja dziś biel wizira i zadzwoniłam do nowego lekarza i o dziwo może juto wizyta! Byłoby super! Może będzie miał plan.
Czekam na hmmmm 21 cykl starań? Już nawet nie wiem który to..Sleepyhead lubi tę wiadomość
33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
Sleepyhead wrote:Hej Samosiowa, pewnie, że pamiętamy! Cudownie, że udało się Ci się oczyścić głowę oj dla mnie rezygnowanie z cukrów to ciężka sprawa, nie to że jadam często. Ale kawa z rana musi być posłodzona i jak mnie najdzie, to całą czekoladę potrafię wpierniczyc
Ponadto od dziś łykam dupka, aplikuję progesteron, robię zastrzyki z accofilu i włączyłam też immunosupresję Mój lekarz też zapytał, czy się nie boję. Cóż, nie wiadomo ile korona może trwać i tak wystarczająco już pokrzyżowała plany, więc powiedziałam że jadymy z tym koksem 🤣Sleepyhead lubi tę wiadomość
Beta 7dpt -1😓
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sleepyhead wrote:Łasica, to jest ogromny krok na przód, musi się udać!!
Jaki steryd Ci przepisał? A ten equoral to na co? ;>33lata,starania od 08.2018
Beta 7dpt -1😓
Beta 8dpt <1 -
U mnie tez jakies dziwne rzeczy w tym cyklu.. To moj 10dc a mam male pecherzyki jeszcze, normalnie to juz by byla owulacja na dniach.. Moze Inofem mi namieszal🥴33lata,starania od 08.2018
Beta 7dpt -1😓
Beta 8dpt <1 -
Sleepyhead wrote:Może Młoda, będziesz miała późniejszą owulację i dopiero jakiś pęcherzyk się tam wykluwa?
Właśnie gdzieś wyczytałam że od 1wszego dnia cyklu już się powinny robić pęcherzyki ale ile w tym prawdy...[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
nick nieaktualnyŁAsica wrote:Tez na immunosupresje zeby teoche wyciszyc organizm tak powiedzial.. Jak zapobiega odrzutowi przeszczepu to pewnie na to zeby organizm przyjal zarodek,nie atakowal go.. w koncu to jak obce cialo🤔
-
Sleepyhead wrote:To widzę, że Ty na dwa fronty Trzymam kciuki!
Sleepyhead lubi tę wiadomość
Beta 7dpt -1😓
Beta 8dpt <1 -
ŁAsica wrote:Tez na immunosupresje zeby teoche wyciszyc organizm tak powiedzial.. Jak zapobiega odrzutowi przeszczepu to pewnie na to zeby organizm przyjal zarodek,nie atakowal go.. w koncu to jak obce cialo🤔
ŁAsica lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Młoda19 wrote:Hej dziewczyny. Staramy się z mężem o drugie dziecko, to nasz 8 cykl starań. Dzisiaj u mnie 11dc (cykle mam nieregularne) i ginekolog mi powiedział, że nie widzi żeby moje jajniki pracowały. Powiedział że już powinnam mieć w nich jajeczka a u mnie jest PUSTO Czy któraś z Was miała podobną sytuację? Nie rozumiem jak może być pusto w jajnikach... Lekarz dał mi skierowanie na prolaktyne i tsh, jutro rano idę zrobić ale teraz jestem w rozsypce... Jak to możliwe, że w domu mam już jedno dziecko (3 lata), a teraz się dowiaduję że moje jajniki nie pracują...
Hej.
Miałam tak samo. Dlugie starania nie przynosiły efektów, cykle nieregularne. Od 12 lat lecze sie na niedoczynnosc tarczycy więc myślałam że to przez nią te problemy. Jakies 4lata temu trafiłam na osiągniętego ginekologa. Powiedział mi to samo. Cykle bezowulacyjne, nic nie ma. Zrobilam badanie prolaktyny. Wynik poniesiony 6krotnie. Ginekolog skierował mnie na rezonans magnetyczny okazało się ze mam gruczolaka przysadki. Oczywiscie przyczyn moze być wiele, mam nadzieję że u Ciebie bedzie inaczej
-
Szamanka jak Twoja wizyta u gina nowego? Jakis sensowny?
szamanka91 lubi tę wiadomość
Beta 7dpt -1😓
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
ŁAsica wrote:Szamanka jak Twoja wizyta u gina nowego? Jakis sensowny?
ŁAsica lubi tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️