Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Szamanka, współczuję. Ja dziś byłam u lekarza medycyny pracy i spędziłam tam 3h. Ale na szczęście wszystko załatwione.
Umówiłam się też do gina 2.09., bo 1.09. już nie było miejsc u nikogo. Grafik w pracy pewnie dostanę 1.09. i będę musiała kombinować. Jestem zła na siebie, bo zapomniałam zadzwonić w piątek. Ale ostatnio były wolne miejsca na następny tydzień. Wakacje miną, a ja teraz nie będę mogła tak latać po lekarzach...
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
Dzielę salę z fajną dziewczyną też na hsg.
Trzeba być na czczo, ale obiad i kolację nam dadzą. Rano mamy już nic nie jeśćMarysiaaa, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTurkusowa90 wrote:Szamanka, współczuję. Ja dziś byłam u lekarza medycyny pracy i spędziłam tam 3h. Ale na szczęście wszystko załatwione.
Umówiłam się też do gina 2.09., bo 1.09. już nie było miejsc u nikogo. Grafik w pracy pewnie dostanę 1.09. i będę musiała kombinować. Jestem zła na siebie, bo zapomniałam zadzwonić w piątek. Ale ostatnio były wolne miejsca na następny tydzień. Wakacje miną, a ja teraz nie będę mogła tak latać po lekarzach...Turkusowa90 lubi tę wiadomość
-
Hejoo ja tez chce teez sie spóźniłam zeby zobaczyc link szamanka kciuki😘 nie mam na nic czasu ostatnio i zaniedbuje forum
Kasztanku ja tez przytyłam i jest mi tak bardzo zle z tym🥺🥺😓😓 ledwie sie dopinam i boczury mi sie wylewaja😭
Ja juz nie mam sily do tych staran. Dzis 9dc a pecherzyk 22 i 28mm. Gin powiedzial ze z tego owulacji nie bedzie, ze przejrzale.. Nie czaje tego w ogole. Wynegocjowalam ze podam dzis ovitrelle ale chyba bardziej dla swietego spokoju przystal na to. Ech..33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualnyŁasiczka, ten 28 mm może być faktycznie za duży, ale przecież ten 22 mm ma jak najbardziej szanse! Weź tego lekarza stuknij w łeb! Z ovitrelle dawaj, nie zastanawiaj się, może i ten wielki trzaśnie
U mnie 8 dc, w tym mcu bez lekarza. Sikam na owulaki i poki co nic się nie zapowiada na ovu 🤦🏼♀️
Chcesz linka, dawaj na priv 😘ŁAsica lubi tę wiadomość
-
ŁAsica wrote:Hejoo ja tez chce teez sie spóźniłam zeby zobaczyc link szamanka kciuki😘 nie mam na nic czasu ostatnio i zaniedbuje forum
Kasztanku ja tez przytyłam i jest mi tak bardzo zle z tym🥺🥺😓😓 ledwie sie dopinam i boczury mi sie wylewaja😭
Ja juz nie mam sily do tych staran. Dzis 9dc a pecherzyk 22 i 28mm. Gin powiedzial ze z tego owulacji nie bedzie, ze przejrzale.. Nie czaje tego w ogole. Wynegocjowalam ze podam dzis ovitrelle ale chyba bardziej dla swietego spokoju przystal na to. Ech..
mam to samo zdanie co Sleepy.
Jeszcze nie są za duże, przynajmniej ten 22mm.ŁAsica, Marysiaaa lubią tę wiadomość
-
Wyslalam zapro 🤩 No dokladnie Sleepy czasami mam ochote go pacnac w zeszlym msc 24mm mial i tez za duzy byl. A wklepalam w google i podobno taki jest git. No nic, zastrzyk juz podalam i w piatek kontrola, starego nie ma dzis sexy wczoraj i moze jutro jeszcze jakos sie uda. Ale jakos nie wierze ze cos pyknie, trzeba szykowac kaske na kiry i haplotyp😓33lata,starania od 08.2018
Beta 7dpt -1😓
Beta 8dpt <1 -
Dzieki dziewczyny😘 pocieszylyscie oby tylko pekly teraz dziady..
szamanka91, Marysiaaa lubią tę wiadomość
33lata,starania od 08.2018
Beta 7dpt -1😓
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
Sleepy
a ja szybka jestem.
Zamówiłam zestaw do dziergania na allegro, a że błyskawicznie wysłali to będzie już jutro
stary się ze mnie śmieje
ale mówi, że mi to dobrze zrobi
wydrukowałam już część jakiegoś ebooka o szydełkowaniu i będę się uczyćSleepy, Marysiaaa, Agaciorka, ŁAsica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoan, super!
Jak coś to pytaj
Polecam bardziej filmiki na yt niż książki. Na blogu pasart.pl były takie totalnie podstawy - podstawowe ściegi Na tym się uczyłam. Pierwszego miśka zrobiłam na podstawie gazetki, i to co mi wyszło to masakra, ale mam do niego sentymentJoan lubi tę wiadomość
-
Sleepy wrote:Joan, super!
Jak coś to pytaj
Polecam bardziej filmiki na yt niż książki. Na blogu pasart.pl były takie totalnie podstawy - podstawowe ściegi Na tym się uczyłam. Pierwszego miśka zrobiłam na podstawie gazetki, i to co mi wyszło to masakra, ale mam do niego sentyment
a masz jakiś kanał na yt który polecasz ? -
nick nieaktualnyZależy od czego chcesz zacząć. Jak postawy to właśnie pasart. Jak ze sznurka to Magda i Sznurek. Jak już ogarniesz podstawy to można ze stron rozpisane wzory jak chusty, szukasz na yt często po ang nie mam ulubionego kanału, jak potrzebuję to przegrzebuję cały yt
Ale z postaw to co pisałam i chyba jeszcze qurkoko czy coś takiegoJoan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bez przesady z tym przejrzałym pęcherzykiem. Na mój gust to całkiem normalny. Też po stymulacji pęcherzyki rosły mi szybko, ale zawsze było ovitrelle i działanie. Z tymi lekarzami, to nie można dojść do ładu czasem.
Dziś w ramach przeżywania żałoby, po wczorajszym nie zmieszczeniu się w sukienkę wyciągnęłam rower i zrobiłam sobie przejażdżkę. Przezornie nie brałam karty, żeby nie kusiło kupować jakieś lody czy inne słodycze.
Mąż odebrał wyniki do Ivf, wszystko gra i buczy. Ja swoją część też. Tradycyjnie podwyższona lekko prolaktyna i Fsh. Jak na mnie normalnie.Sleepy, ŁAsica lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
Jeszcze druga część moich wyników. Będziemy robić po najbliższej wypłacie, w przyszłym tygodniu. Wtedy na połowę września chcę się zapisać do lekarza, bo na amh będę czekała 2 tygodnie pewnie.
Sleepy lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny