Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też zaciskam kciuki za HSG ✊✊✊ Czystość miałam robioną przed zabiegiem, ale to musiałam iść do poradni przyszpitalnej i później dzwoniłam tylko zapytać o wynik i dopiero umawiałam się na HSG. Widzę, że u was inne zwyczaje.
Nie umiem sobie odmówić jedzenia niestety, ale kurde, nie jest tak, że żrę bez opamiętania. Nie wiem co to się podziało. Myślę, że brak ruchu. Po laparoskopii przez pewien czas nie mogłam nic zrobić, a później już brakło motywacji. Więc plan jest taki, że ćwiczenia. A właśnie, do laparoskopii nie miałam towarzystwa, bo ze względu na covid każda pacjentka była sama na sali, ale po operacji od razu mnie zawieźli na salę do jednej pani i to była taka gaduła, że nie dała mi odespać narkozy. Pielęgniarka ją upominała, że muszę spać, a ona swoje. Dopiero na noc zasnęłam, po operacji nic. Ale to co Ty Sleepy miałaś w szpitalu to jakiś koszmarek. Brrrr
Ja się nie mam za bardzo czym pochwalić, bo po przeprowadzce jeszcze mam część rzeczy w kartonach i w piwnicy. Natomiast próbuję różnych rzeczy po trochu. Co chwilę wymyślam coś innego.
https://naforum.zapodaj.net/ac7820eb6886.jpg.html
W telefonie mam tylko zdjęcie z czasu, gdy nakręciłam się na szycie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2020, 21:39
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
Widzę, że mamy tu kilka artystek😁 Sleepy, piękne rękodzieła! Też od razu jak zobaczyłam te maskotki, pomyślałam o nas😊
Szamanka, kciuki za jutro, obyś szybko została przyjęta. Ja nigdy nie byłam w szpitalu na szczęście i nie mam takich doświadczeń, ale dla mnie sama wizyta, gdy kogoś odwiedzam w szpitalu sprawia, że mi słabo.
Ja spędziłam weekend trochę leniwie, bo nad jeziorkiem, a potem na wsi. Ale jak tylko wróciłam to musiałam poogarniac trochę rzeczy i zrobiłam sok malinowy😆
Sleepy, Marysiaaa lubią tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️ -
nick nieaktualny
-
Szyłam poduchy, maskotki bardziej takie anioły, ale też dla dzieci minionki, zajączki itp. Sobie szyłam duze gabaryty typu firanki i zasłony 😆 Później szydełko, to kocyki dla dzieci, na swoje potrzeby ochraniacze na ebooka, otulacze na kubeczki, poza tym w klimacie świąt to koszyczki wielkanocne (tu już trzeba było krochmalić, żeby były sztywne, nie lubię tego robić), filiżanki... Bawiłam się też we frywolitkę, z tego się fajnie robi ozdoby na choinkę, bransoletki, kolczyki, zakładki do książek. Jestem największym nerwusem świata i nie wiem skąd we mnie cierpliwość do takich pierdół.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2020, 22:21
Sleepy, zOsIa88, Marysiaaa, szamanka91, Turkusowa90 lubią tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
Sleepy dawaj na priv linka, bo widzę, że chyba edytowałaś post
ja też ostatnio myślałam aby coś zacząć dziergać aby swoje myśli odciągnąć od starań.
Aczkolwiek nie wiem czy by mi się zaraz nie odechciało
ale myślę nad tym
ja dziś powtarzałam homocysteinę, b12 i witaminę D.
Babka w labo z wejścia do mnie (w pokoju w którym się płaci za badania)
"ooooo moja stała pacjentka !"
hehe
ona mnie dobrze kojarzy bo ja zawsze idę z karteczką z wypisanymi badaniami, cenami i podsumowaniem oraz z wyliczoną kasą i te babki się podniecają, że chciałyby, żeby wszyscy przychodzili tak przygotowani
a dzisiaj się śmiałam, że j=nie jestem przygotowana ale mniej więcej wiem ile kasy, bo powtarzam badania pomyliłam się o 10zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2020, 10:54
Sleepy, Marysiaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joan, hahahah, perfekcyjnie przygotowana pacjentka!
Tez sobie po powrocie zrobie badanie witaminy D, bo nigdy jej nie mialam badanej. Musze się zapisać do jakiegoś lekarza z medicovera, zeby mi jakieś skierowania wystawił. :p -
nick nieaktualny
-
Kasztanek wrote:Ciekawe jak szamanka.Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍