Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja jestem tak wściekła, mąż jeszcze bardziej. A w rejestracji nie chciały mnie wcisnąć, następnym razem zadzwonię do lekarza bezpośrednio i go poproszę o wciśnięcie na termin albo zmieniam klinikę, bo to nie ma sensu tego ciągnąć. Jeszcze godzinę czekałam, bo lekarz przyjmował jakieś znajome i poleciał robić komuś hsg, rejestratorka nie wcisnęła guzika, że jestem i wchodzili ci, co przyszli po mnie. Tragedia.
30.09.2021r. Iga❤️ -
Turkusowa współczuję.. byłabym wściekłaStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
Histeroskopia - usunięcie polipów
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarysiaaa wrote:Joan super to wygląda!
Ja dzisiaj lecę na monit o 19. Mam nadzieję, że uda mi się pogodzić owulkę z wyjazdem na panieński/kawalerski, bo jedziemy na sobotę-niedzielęMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
Sleepy wrote:Joan, piękny pasartowy misiu! Chyba, każdy początkujący go robi ❤️
Jakie ładne nóżki wyszły!
Widzę, że się wkręciłaś co kolejne na tapecie?
wydrukowałam tego:
https://www.graceandyarn.com/2018/03/berry-patch-bunny-girl-version-free.html
ale nie ma tutoriala na filmie i nie wiem czy całego ogarnę
do tej pory wybierałam coś co w razie braku zrozumienia czegoś można podejrzeć na filmiku jak robiMarysiaaa lubi tę wiadomość
-
Boskie!
W skali od 1 do 10 jaki jest poziom trudności dla amatora by załapać szydełkowanie? Tak mi sie podoba że sama bym chciała...Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Joan, super. Wciąga prawda? Chce się więcej i więcej. Też wzięłam się za drugą rzecz. Póki co mam tylko głowę, ale wygląda lepiej niż ten mój nieszczesny królik 😆 I nie jest to pasartowy misiu.
Szamanko, na pewno sobie poradzisz. Tak naprawde musisz nauczyć się półsłupków, nie potrzebujesz do takich prostych projektów żadnych specjalnych ściegów czy słupków. Najgorzej z magic ring, ale jak już to załapiesz to naprawdę żaden problem. Jestem przekonana, że też byś tak śmigała jak Joan. A naprawdę odrywa od myślenia, bo musisz liczyć i to bardzo uważnie. Bez tego ani rusz. Nie musisz korzystać od razu że schematów, są jakieś filmiki na YouTube. Tam krok po kroku jest pokazane co i jak.
Za godzinkę ruszamy do Łodzi do Gamety z papierologią. Tak mi się nie chce. Znowu pada i wieje...Sleepy lubi tę wiadomość
6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
Kasztanek może się skuszę
U mnie ładnie, bez deszczu.
Dziewczyny dzisiaj rano zawitało do mnie plamienie.. Nie wiem czy to nie przez acard bo @ mam mieć za 9dniStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
szamanka91 wrote:Boskie!
W skali od 1 do 10 jaki jest poziom trudności dla amatora by załapać szydełkowanie? Tak mi sie podoba że sama bym chciała...
wg mnie to 4-5
to jest naprawdę proste
tym bardziej, że wybierałam wzory które mają głównie półsłupki
warto zacząć od grubszej włóczki np yarnart jeans plus i tutoriali na youtube
ja najpierw zrobiłam taki kawałek materiału aby podłapać półsłupki.
A potem już poleciałam na grubo i maskotki z myślą wyjdzie co wyjdzie, jak się pomylę to trudno.
ja królika robiłam wg youtuba z napisami na dole i w ten sposób nauczyłam się jak czytać wzory. Jak się załapie podstawy, za co i kiedy złapać to leci już łatwiej dalej
a w dzisiejszych czasach wszystko można znaleźć na youtubeszamanka91, Sleepy lubią tę wiadomość
-
Kasztanek wrote:Joan, super. Wciąga prawda? Chce się więcej i więcej. Też wzięłam się za drugą rzecz. Póki co mam tylko głowę, ale wygląda lepiej niż ten mój nieszczesny królik 😆 I nie jest to pasartowy misiu.
Szamanko, na pewno sobie poradzisz. Tak naprawde musisz nauczyć się półsłupków, nie potrzebujesz do takich prostych projektów żadnych specjalnych ściegów czy słupków. Najgorzej z magic ring, ale jak już to załapiesz to naprawdę żaden problem. Jestem przekonana, że też byś tak śmigała jak Joan. A naprawdę odrywa od myślenia, bo musisz liczyć i to bardzo uważnie. Bez tego ani rusz. Nie musisz korzystać od razu że schematów, są jakieś filmiki na YouTube. Tam krok po kroku jest pokazane co i jak.
Za godzinkę ruszamy do Łodzi do Gamety z papierologią. Tak mi się nie chce. Znowu pada i wieje...
wciąga bardzo !
pokaż linka co robisz
jeszcze tego co miałam robić nie zaczęłam. Okazało się, że jest dość duży bo ma 35cm
co do magic ringa to obejrzałam mnóstwo tutoriali i dopiero jedna babka mnie olśniła co i jak
https://youtu.be/KBbzm2_vVqsWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2020, 10:38
Sleepy lubi tę wiadomość
-
A zestaw startowy jakiś polecacie? Kupowałyście na all?Starania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
29dpt Jest ❤️
I prenatalne OK
Połówkowe OK
It's a boy 💙
07.2024
27.08.2024 transfer ❌
24.09.2024 transfer
7dpt beta 42🙏
13dpt beta 479 🎉
26dpt Jest ❤️
7tc💔
-
Kasztanek wrote:https://www.tarturumies.com/2017/07/21/amigurumi-pattern-the-hippopotamus-melman-and-his-friend-pi/
Widziałam go
Mam go zapisanego gotowe do wydruku.
Jak i milion innych 🙈
Mój komputer w pracy nie wyrabia, bo kopiuje do Worda z tymi obrazkami i co chwilę się buntuje i zawiesza 😂
Wygodniej mi robić z kartki niż z kompaKasztanek, Sleepy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny