Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySleepy wrote:Wiem 🤣 jak odstawię leki to nie dość że cykl i tak już będzie przez późne owulacje długi, to jeszcze poczekam pewnie z tydzień 🤣
Chociaż co ja pitolę, przecież jestem w 21 dniu ciąży 🤣: D : D I love you 😁😁😁
Sleepy lubi tę wiadomość
-
Agaciorka, w swoim przypadku nie wierzę w takie cuda.
Najgorzej, że nie wien ile mam czrkac na @. Czy juz sie zapisywać na wizyte zeby dostac cos na wywolanie, ale yo znpwu będzie plus 2 tygodnie, czyli moj cykl bedzie trwał dwa miesiące. To jest takie zjebane. -
nick nieaktualny
-
Sleepy, 34 dc, nie wiem kiedy była owulacja. Moje cykle 30-32, 34 też sie zdarzały.
Ja chce po prostu dostawać regularny okres skoro nie ciąża. A nie takie cos. Kazdy mi powike schudnij yo zajdziesz ale jak kuźwa nie potrafie, próbowałam z dietetykiem, z pudełkami, z ćwiczeniami i nie umiem. -
nick nieaktualny
-
Ale ja badalam testami od soboty i noc nie było. Mysle, ze to jednak jakis wadliwy test.
Teraz moja misja jest dostanie okresu. Musze skołować jakas receptę. Co praeda mam duohaston w domu, ale boję sie go brac na wlasna reke.
Sleepy, ostatnio nie badalam, teraz chce zbadac, ald musze dostac ten choeldny okres -
nick nieaktualny
-
Trochę wczoraj popłakałam jaki ten świat jesy niesprawiedliwy i unosze korone. Musze cos znalec, kogos, żeby dostacleki na wywolanie, skoro nie mam.
Niestety nid ma wolnych miejsc do takiej tanszsj lekarki, jest do tej mojej u ktorej bylam dwa razy, ale dopieto na srode. Ni i 460 zl zausg i wypisanie recepty mi nie pasuje. Musze xnalezc kogolwiek, najlepiej na sobote, zeby usg recepta i taniej. Potem pojde na badania jak dostane okres i z gotowym plikiem do lepszego lekarza.
I chyba pojdr juz do kliniki, nie do randomowych lekarzy. Musze tylko poczytać czy np do novum warto. -
Dobra, umówiłam wizytę i to na dzisiaj na 19. Niestety tańszych niz 300 nie znalazłam, dopieto za dwa-trzy tygodnie🤦♀️ dramat.
Ale mogłabym dostać @ i nie musieć jechać 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej 😘
Adu dobre podejście, cyc do góry i walczycie dalej 💪
Szukaj lekarza w klinice. Tam nawet tyle za wizytę nie zapłacisz niż to co piszesz...
Marysia mam nadzieję, że jednak z iui się uda. Skoro zastrzyk dostajesz w 14 dc, to ovu kiedy masz? 16dc? Jeśli tak to wypadałoby po weekendzie, więc jest szansa, że po 1.11 się uda!
Boże miałam cudowny sen. Śniło mi się że wysikałam 2 grube krechy. W pierwszy test nie wierzyłam, więc powtórzyłam. I to samo ❤️
Szkoda, że sny nie mają przełożenia na rzeczywistość 🤭Agaciorka, Marysiaaa lubią tę wiadomość
-
Sleepy bardzo podoba mi się twój sen i niech to będzie sen proroczy 😘
Sleepy lubi tę wiadomość
IVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
nick nieaktualny
-
Sleepy dopadło i starego na szczęście dopiero po wizycie chociaz i tak się na mnie obraził że kazałam mu jechać 😅 bo mu dotykał jajka i ma chłop uraz
U mnie temperatura już niższa bo tylko 37.4 i czuję się dobrze ale i tak siedzę w domu bo nie chce nikogo narażać zwłaszcza moje klientki.
Ja czasem miewam sny że trzymam dzieciątko na rękach i w śnie wiem że to moje dziecko a jednocześnie mózg mówi przecież to nie możliwe bo do tej pory nie udało się wtedy wiem że jest to niestety senIVF 2021 🍀
13.03 punkcja jajników ☺️
18.03 transfer "skocznej" blastki 4.2.2 🍀
24.03 6dpt beta 48.7mIU/ml
8dpt 133.9 mIU/ml
11dpt 358,1 mIU/ml
8.04 21dpt jest maleństwo 1,3mm i serduszko ❤️
22.04 fasolka 1,27cm 😍❤️🍀
26.05 12tc+4 badanie prenatalne wszystko ok ❤️😍
09.12.2021 3420g szczęścia 54cm miłości ❤️
Mamy ❄️❄️❄️ (5.2.2, 4.2.2, 4.3.3)
-
Adu, masz na myśli Novum w Warszawie? Chyba nie ma innego. My byliśmy tam na wizycie wstępnej, potem na badaniu USG oraz ze zleconymi badaniami oraz na ustaleniu planu leczenia. Wrażenia? Pomijając zaporowe jak dla mnie ceny - bardzo pozytywnie. W internecie też chwalą, szczególnie dr Lewandowskiego, podobno anioł i cudotwórca ale osobiście go nie znam. My byliśmy pacjentami dr Langner. Na pewno cala kadra bardzo profesjonalna, lekarze różnych specjalności w jednym miejscu. Powodzenia, trzymam kciuki oby i dla Ciebie ta klinika okazała się ostatnim przystankiem w drodze do Wielkiego Małego Szczęścia 🍀
-
adu wrote:Nir tym razem, <1.20Starania o pierwsze dziecko od 07.2019
11/2019 poronienie 8tc
01/2021 badania genetyczne, brak kirów implantacyjnych, skopane cytokiny, dodatnie ana3, słabiutkie nasienie
03/2021 immunosupresja 21 dni, włączony accofil
04/2024 lametta 2x2, clo 2x1, ovitrelle, encorton, accofil X
23cs - 05/2024 lametta 2x2, clo 2x1, ovitrelle, encorton, accofil 21/05/2021 II
Córeczka 29/01/2022
Niedoczynność tarczycy, PCOS, IO, hiperprolaktynemia czynnościowa, hashimoto.
Starania o drugie dziecko
07/2024 Lametta 2x2, ovitrelle, accofil, encorton X
10/2024 Lametta 2x2, clo 2x1, ovitrelle, accofil, encorton X
11/2024 Lametta 2x2, clo 2x1, ovitrelle, accofil, encorton X -
Jagodoea mama, dziekuje za informację! Cdny z tego co widzę takie same jak w innych klinikach.
Odwołali ta dzisiejsza wizyte 🤦♀️ no i ciul. Ale zaczyna bolec mnie brzuch! Moze yo dobry znak, ze samk przyjdzie.
W ogole jesyem zapisana na 26.11 do świetnej pani gin endo, ktora pracuje w moim miescie, ale dodatkowo w klinice niepłodności Fertimedica. I chyba na jeden miesiąc jeszcze zdamy sie na nature, zrobie wszystkie hormony i do niej pojde.
-
ooo szkoda, że odwołaliStarania od 08.2018
Cykle bezowulacyjne ✖
11 cykli na stymulacji ✖
HSG ✔ Kariotypy ✔ AMH - 4,11 ✔
Mutacje MTHFR hetero oraz PAI-1
IUI - 19.05.2021 🍷
➡️ IVF
02.08.2021 transfer ET
9dpt beta 34,2 mIU/ml
11dpt beta 100,0 mlU/ml 😍
29dpt Jest ❤️