Ciężkie chwile, długie starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny my z mężem też się staramy o dziecko, cóż wyszło że mam polipy endomatrialne. Jestem po zabiegu histeroskopii, byłam u p. Dr powiedziała że polipy są nadal, ale zaleca staranie się o dziecko. Słyszałam że też pomogą zioła na zrosty i okład z borowiny. Czy to prawda? Błagam pomóżcie
-
nick nieaktualnyPati29 tez miałam polipy endometrialne i histeriskopie 19.10. Na USG było widać 3 a w trakcie zabiegu okazało się ze miałam ich dużo więcej takich malutkich. Lekarz większe wyciął a pozostałe wylyzeczkowal. Po @ide na kontrole. Polipy mogą działać blokująca dlatego przy staraniach konieczne jest ich usunięcie. Kiedy miałaś zabieg?
-
Marysiaa, śliczna jesteś!
Kasztanku, trzymamy kciuki za dzisiaj!
Turkusowa, jak się masz?
Pati, niestety, ale polipy endometrialne lubią odrastać. Ja miałam e zabiegi, szlam na kontrole po zabiegu było ladnie wyczyszczone, a miesiąc później juz dziady były. Starać się możecie, ale czy się uda, ciężko powiedzieć. Na pewno nie można zaniechac staran, bo to tylko strata czasu dla was. Niestety nie ma magicznego leku na to, żeby nie odrastały.
Hej. Piaaatek😁 dzis mam alkoholizacja z dziewczynami z pracy u mnie, tak się cieszę, bo dawno nie widziałyśmy się we 4 🥰 w sumie to chyba w czerwcu.. masakra. Meza wyganiam do kina a my będziemy siedzieć sobie u mnie 😁Marysiaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sleepy, super ze pękły, to teraz czekamy! Hahaha malibu dozylnoe 😂 a co do teściowej.. kuzwa, właśnie w tym problem. Ludzie myślą ze afera jest o ZD, a to w ogóle nie o to chodzi!! Jak ja Cie doskonale rozumiem, moja teściowa tez taka jest, w ogóle cala rodzina męża to dramat.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sleepy, najważniejsze, że pękły. Teraz to najtrudniejsze. Czekanie. Oby było Owocnie. Jak to jest, że wszystko pięknie wygląda, a ciąży jak nie było tak nie ma. To tak frustrujące. Wierzę, że niedługo się to zmieni.
Zazdroszczę Wam tej alkoholizacji,a Tobie Adu spotkania z koleżankami.
Moi teściowie cała swą wiedzę o rzeczywistości czerpią z telewizji publicznej, więc ich opinie nawet nie nadają się do powtórzenia.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
07.2025 💔 cb -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Adu, mam się dobrze. Dziś odpoczywam, bo mam wolne aż do poniedziałku.😁😁 miłego spotkania, rozerwij się, należy Ci się! Ja na razie unikam kontaktów ze znajomymi, rodziną, nie wiem, co z wyjazdem do teściów. Niby nic mi nie jest, ale może przechodzę to bezobjawowo, sama już świruję na tym punkcie....
Marysiaaa, oby się udało z iui. ✊✊Ja gdzieś czytałam, że dziewczyna pisała, że po iui wieczorem napiła się winka, zrelaksowala się i udało się. Nie mówię, że to wyznacznik, ale sama wczoraj tak zrobiłam. Lampka wina nie zaszkodzi. Dziś też wypiję lampkę i poprawimy wieczorkiem. Trzeba żyć normalnie.
Sleepy, super, że pękły.✊✊ja testuję 11.11. mam już taką taktykę, testuję w środy, w soboty mam @, a w czwartki iui. Na razie wszystko się sprawdza. Jeśli by się coś przesunęło, to wczoraj podpytalam mojego gina, czy w razie co dałby mi l4na dzień iui, bo teraz ciężko z terminami, z pracy urwać się nie mogę, zakazali nam godzin koleżeńskich. Dlatego wszystko muszę tak ustalać, żeby się wstrzelić na czas po pracy albo przed.
A co do teściowej, najlepiej nie rozmawiać z nią na takie tematy. Szkoda nerwów. Ja nie rozumiem, jak można tak skłócić naród, do czego to doszło?? Przecież tu nie chodzi o aborcję dzieci z zespołem Downa. Ostatnio koleżanka opowiadała mi, że jej przyjaciółka pochowała dwuletnie dziecko, które nie miało żołądka, wątroby. Było podłączone do jakiejś pompy, rurek, zanim nauczyło się chodzić. Już nie będę przytaczać szczegółów, bo to wielka tragedia. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić, jak to dziecko cierpiało i jak cierpiała rodzina. Finansowo oczywiście musieli sobie radzić sami....
Ja osobiście jestem osobą wierzącą, ale od jakiegoś czasu niepraktykujaca. Chciałabym pójść do kościoła, ale jak słyszę na kazaniu o polityce to mam ochotę wyjść.... Na dodatek moja mama uważa, że nie mogę zajść w ciążę, bo nie chodzę do kościoła i się nie modlę.
Ale się rozpisalam😊 gdzie jest Aga1510, Paulina, Łasica??Paulina1190 lubi tę wiadomość
30.09.2021r. Iga❤️