Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ciuszki dla maluszków i takie tam pogaduchy ;)
Odpowiedz

Ciuszki dla maluszków i takie tam pogaduchy ;)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ballerina Przyjaciółka

Wysłany: 31 sierpnia 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem co czujecie :D ja już mam w szufladzie dwie pary body, choć muszę wyznać, że jak widzę maleńkie buciki, to szaleję :D kupiłabym już pewnie ze 20 par do tej pory, ale resztkami samokontroli tłumaczyłam sobie, że jak dzieciątko będzie w drodze, to wtedy kupię, żeby sobie nie odbierać radości, której chcę w pełni doświadczać w przyszłości ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2014, 23:37

https://davf.daisypath.com/zsHVp3.png
  • werni Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis chciałam pojsc do sklepu kupić jakieś ubranka ale wkońcu nie poszłam moze innym razem :)

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • daria1 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lipca 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- reklama.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2020, 10:03 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 17 lipca 2020, 07:46

ubranka dla niemowląt
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ