X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Clostilbegyt od 2 dnia cyklu
Odpowiedz

Clostilbegyt od 2 dnia cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natunka Przyjaciółka

Wysłany: 18 września 2020, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Mam pytanie czy któraś z Was brała Clo od 2 dnia cyklu do 6. Mój cykl trwa 32 dni. Powiedzcie kiedy trzeba wspolzyc żeby były jak najwieksze szanse na ciaże?

• Kinia97 Przyjaciółka

Wysłany: 15 października 2020, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, Natunka. Ja tak biorę clo i OvuFriend wyznacza mi owulacje na 14 dzień (z temperatury) właśnie skończyłam pierwszy cykl z clo. Dziś przyszła @ :(
    A jak u Ciebie? W którym dniu miałaś owu?

• zakochanaaw Autorytet

Wysłany: 17 października 2020, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja brałam tak Clo i moje cykle trwają po 33 dni, owulacja występuje u mnie w 18dc. Najlepiej udać się do ginekologa na monitoring szczególnie jeśli masz cykle stymulowane.

Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
    Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
    On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
    15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
    niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE <3
    03.11 - hematolog
    16.11 - klinika leczenia niepłodności
    cykle stymulowane... bez efektów :(
    04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
    21.01.21- beta 12,5
    01.02- mamy pęcherzyk!
    09.02 - mamy zarodek!
    15.02- mamy serduszko!!
    Nasz naturalny cud 🥰
  • Dorka_clo Debiutantka

Wysłany: 21 października 2020, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja już biorę 4 cykl bez przerwy brałam 2 tabletki raz dziennie raz od 3 to od 5 dnia cyklu i mimo potwierdzona owulacji nie zachodze w ciążę. Tym razem brałam dwie tabletki jeden ranodruga wieczorem i owulacja potwierdzona 17-18 dniu cyklu zobaczymy jakie będą efekty dziś 24 dzień cyklu

• Natunka Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2020, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia97 wrote:
    Hej, Natunka. Ja tak biorę clo i OvuFriend wyznacza mi owulacje na 14 dzień (z temperatury) właśnie skończyłam pierwszy cykl z clo. Dziś przyszła @ :(

Miałam owulacje w 15 dniu cyklu. Potwierdzoną przez gin. I myślałam, że nic z tego nie będzie, ponieważ 14 dnia cyklu pęcherzyk miał powyżej 3 cm. Ale się udało ☺️ Jestem w ciąży 🥰

Kinia97 lubi tę wiadomość

• Natunka Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2020, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka_clo wrote:
    Hej ja już biorę 4 cykl bez przerwy brałam 2 tabletki raz dziennie raz od 3 to od 5 dnia cyklu i mimo potwierdzona owulacji nie zachodze w ciążę. Tym razem brałam dwie tabletki jeden ranodruga wieczorem i owulacja potwierdzona 17-18 dniu cyklu zobaczymy jakie będą efekty dziś 24 dzień cyklu

Mi lekarz kazał pić przed owulacją Acc optima. Ponieważ często przez Clo i dupka jest gorszy śluz, a jak wiadomo im więcej dobrego śluzu tym lepiej.

• Natunka Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2020, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinia97 wrote:

A brałaś dodatkowo Duphaston?

• Kinia97 Przyjaciółka

Wysłany: 4 listopada 2020, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nic innego nie mam zalecone. Tylko clo. Jestem w trakcie 2 cyklu. W 13dc monitoring , pęcherzyk 17mm. Teraz tylko czekam co z tego wyniknie .
    Natunka wrote:
    A brałaś dodatkowo Duphaston?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ