X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co dziś u Was słuchać?
Odpowiedz

Co dziś u Was słuchać?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nulka Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyślałam, że fajny były także wątek, w którym możemy sobie po prostu pogadać :) Tak o wszystkim :)

👩🏻1992 🧔🏻‍♂️1989
    💕2010 💍💒2011

🧑🏻‍🦱11.2011 M 🩵 CC
    👧🏻11.2016 M 🩷 CC
    👧🏻12.2019 M 🩷 CC
    👶🏻 01.2025 A 🩷 CC

age.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisa- dobrze prawisz ;) Watek marcowych staran mnie przeraza- to juz nie forum a czat...a o staraniach to tam niewiele... ;)

aisa lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popieram :).

karoam lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również.... mój dzień był bardzo miły wieczór jest tak samo na dworze pada deszcz i wieje wiatr brrr a co u Was ??

4baac1312c3d98ea52126c58969e500f.png

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • nezumi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam zajrzeć do marcowych starań ale trudno mi się będzie tam wbić dlatego odświeżam ten temat :)
    Dzień minął mi przyjemnie choć miałam lekkie zawroty głowy....
    Od marca staram się o dziecko i jestem przeszczęśliwa choć równie bardzo przerażona....

c74bebc6c3.png
    Alicja jest już z nami! <3
    10.08.2014
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ