Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Nie denerwowałam się, często chodziłam na rozmowy, a z tym panem się bardzo dobrze rozmawia
Dziewczynki przeczytam i nadrobię Was z domu, bo jestem u taty. Trzymajcie kciuki, żeby dali mi szanse🥺 myślałam, że mi dobrze poszło, ale jak zobaczyłam jaka po mnie przyjechała laska - wysoka, szczupła, na szpilkach, elegancko ubrana.. no to moja pewność siebie szlag trafiłpowiedzmy szczerze, że wyglad w mojej pracy też ma znaczenie. A ja głupia zostawiłam żakiet w aucie, bo uznałam, ze nie będę się męczyć na 37 stopniach w żakiecie 😭
Na pewno babka jest niekompetentna albo ma kija w 🍑 i jej nie wezmą❤️
notsobadd, Zaczarowan, Paima, Katsue, Prezesoowa, elektro96, Malinowysorbet, MagicznaNuta, MummyYummy, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Prezesoowa wrote:Nie denerwowałam się, często chodziłam na rozmowy, a z tym panem się bardzo dobrze rozmawia
Dziewczynki przeczytam i nadrobię Was z domu, bo jestem u taty. Trzymajcie kciuki, żeby dali mi szanse🥺 myślałam, że mi dobrze poszło, ale jak zobaczyłam jaka po mnie przyjechała laska - wysoka, szczupła, na szpilkach, elegancko ubrana.. no to moja pewność siebie szlag trafiłpowiedzmy szczerze, że wyglad w mojej pracy też ma znaczenie. A ja głupia zostawiłam żakiet w aucie, bo uznałam, ze nie będę się męczyć na 37 stopniach w żakiecie 😭
Czekamy na wieści 🤞🏻
Twoja najważniejsza wartością jest Twoja wiedza i Twój profesjonalizm - żadne szpilki i żadne drogie ciuszki nie pomogą, jeśli tego zabraknie. Na pewno wyglądałaś świetnie i tak samo świetnie sobie poradziłaś.
Zawieź ode mnie do taty troche pozytywnych myśli :*Zbuntowana, elektro96, Prezesoowa, Malinowysorbet, MagicznaNuta, Gregorka lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyKatsue wrote:Prezeosowa, dla mojego 1 tabletka to była o 1 za dużo 🙈
Chwila, chwila, czegoś nie rozumiem - tata dostaje leki, od których jest zależny, nie można ich podawać w domu, a chcą go do niego wypisać 😳 jak, dlaczego? 😳
No twierdzą, że się nasycił tym lekiem, więc powinien wytrzymać dłużej niż 48 h w domu.. dzisiaj mu już ten lek odpięli i chcą zobaczyć co będzie rano.
W szpitalu nie moga go trzymać bez konca, a on też bardzo chce pojsc do domu, chociaz na chwile -
nick nieaktualnyVienna wrote:Już po 😅 obsuwa konkretna, ale pani doktor na prawdę poświęca dla każdej pacjentki tyle czasu ile trzeba ❤️ i ogólnie jestem bardzo zadowolona z wizyty. Mamy starać się dalej, im wcześniej się uda tym lepiej. Dostałam też skierowanie na drożność. Ale mówiła że trzyma kciuki żeby nie było potrzebne. USG mi zrobiła bardzo dokładnie jak na sprzęt który ma w przychodni. Nawet udało się jej znaleźć jajowody i mówiła że wygląda to dobrze. Potwierdziła, że zmiana w prawym jajowodzie była łagodna ❤️ Jestem tak zadowolona i naładowana pozytywną energią że szok. A i owulacja najprawdopodobniej będzie z lewego jajnika 😅
Super Kochana! Bardzo bardzo się cieszę ♥️ działajcieVienna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Vienna wrote:Zaraz Was nadrobię, jak wrócę 😅
@Prezesoowa jeśli jeszcze jesteś na rozmowie to trzymam kciuki i nie puszczam 😍Vienna lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Prezesoowa lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
nick nieaktualny
-
Będzie dobrze, Prezesowa! Z Ciebie jest kobieta petarda 🔥
Prezesoowa, MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, notsobadd, Zbuntowana, Gregorka lubią tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Twoja najważniejsza wartością jest Twoja wiedza i Twój profesjonalizm - żadne szpilki i żadne drogie ciuszki nie pomogą, jeśli tego zabraknie. Na pewno wyglądałaś świetnie i tak samo świetnie sobie poradziłaś.
Zawieź ode mnie do taty troche pozytywnych myśli :*
Dziękuję ♥️ -
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:to nie czasem profilaktyka chorób układu krążenia?
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
wiek ah ten wiek..
nick nieaktualnyDropsik wrote:No przecież nie skreślą Cię przez brak żakietu 😁 Czekamy na wieści. A kiedy mają dać odpowiedź?
No nie, ale przez całokształt wyglądu, przy równych innych szansach już prędzejnie lubię siebie w takich sytuacjach, nie lubie się czuć tak niepewnie
Odpowiedz ma być w ciągu dwoch tygodni, max. do połowy lipca -
Prezesoowa wrote:No właśnie na pewno kompetentna, bo powiedział mi, że jestem super, ale ta druga też, więc ma ciężki wybór. ☹️
Udawała na pewno i teraz upadła 😎Prezesoowa, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩29👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Dropsik wrote:Ciastko za pieroga? 🤣 Kocham!!
Dropsik lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
nie lubię siebie w takich sytuacjach, nie lubie się czuć tak niepewnie
Odpowiedz ma być w ciągu dwoch tygodni, max. do połowy lipcaPrezesoowa, MagicznaNuta, Gregorka lubią tę wiadomość