Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDropsik wrote:Trudne dwa tygodnie,ale wierzymy w Prezesową🤞 Przynajmniej możesz powiedzieć, że miałaś równą sobie konkurentkę z tego co mówił ten facet, a może chciał tylko sprawdzić jak zareagujesz na to. Czy będziesz jej umniejszać albo zaczniesz się nerwowo zachowywać. Nie wiadomo jaki był w tym cel. I pytanie ważniejsze: czy Ty byś chciała tam pracować?

Dziękuję ♥️
Chciałabym. Dzisiaj się w tym upewniłam. Ambitnie, samodzielnie, dużo ciekawych wyzwań. Jak o tym myślę to mam siłę, zapał i motywację. Będzie bolało jak biel w cyklu ze wszystkimi objawami ciąży 🫣 -
@Prezesowa nie będę tu cisnęła po kompetencjach pani w żakiecie, bo ich nie znam i drażni mnie przypisywanie kompetencji (lub ich braku) do wyglądu, ale życzę żeby rezultat był dla Ciebie pomyślny
no i z tego co pisałaś to nie jesteś zdecydowana na 100%, że to dobry moment na zmianę pracy, także nawet gdy zdecydują się na kogoś innego, to świat się nie zawali, co? 🙃
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLeśneintro wrote:@Prezesowa nie będę tu cisnęła po kompetencjach pani w żakiecie, bo ich nie znam i drażni mnie przypisywanie kompetencji (lub ich braku) do wyglądu, ale życzę żeby rezultat był dla Ciebie pomyślny
no i z tego co pisałaś to nie jesteś zdecydowana na 100%, że to dobry moment na zmianę pracy, także nawet gdy zdecydują się na kogoś innego, to świat się nie zawali, co? 🙃
Nie zawali się, bo pracę mam. Tyle, że to może być jedyna okazja na dłuższy okres, żebym znalazła pracę w tej branży w miejscu zamieszkania 🫣 -
Prezesowa kciuki, jesteś kobieta petarda ✊🏻
Elekto wbijam na pierogi 🥹
Ja kolejny dzień płacze i boję się, że w 2 trym nie poczuje się lepiej 😪
Jeszcze taki upał 🥵
nick nieaktualny, elektro96 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
@Vienna Super wiadomości! 😍 To do działania! 😁
@Prezesoowa Będę trzymać kciuki Kochana, żeby to jednak Ciebie wybrali. Zdecydowanie odbieram Ciebie jako pewną siebie i profesjonalną osóbkę, także szansę masz bardzo, bardzo duże 😊
@Elektro ale smaka narobiłaś 😍 pierogi z jagodami to jest życie! Oj, będę musiała albo zrobić, albo gdzieś zjeść 😁
@Liyss 🫂 Tak mi przykro, że ten początek ciąży daje Ci popalić, ale mocno wierzę, że się poprawi i czekam na to razem z Tobą 🥹
Liyss🧚🏻, Vienna, nick nieaktualny, elektro96 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpróbuj nie martwić się na zapas, przytulam Cię mocnoLiyss🧚🏻 wrote:Prezesowa kciuki, jesteś kobieta petarda ✊🏻
Elekto wbijam na pierogi 🥹
Ja kolejny dzień płacze i boję się, że w 2 trym nie poczuje się lepiej 😪
Jeszcze taki upał 🥵
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny 🥹
W ogóle nutka jaka kawa! Na takie upały idealna. Wstałam wziąć prysznic i czuję taką zadyszkę 😂 i tak mi teraz gorąco. Chciałabym 20 stopni i deszcz 🌧️Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻