Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Prezi.. ja chyba młotek muszę wyciągnąć! 😂 Jesteś boska taka jaka jesteś, na każdą piękność przyjdzie jeszcze większa piękność, więc nie ma co się porównywać. Najważniejszy jest Twój profesjonalizm, twoja wiedza i ogólnie kompetencje, które masz ❤️❤️ Przytulas leci

Dziękuję
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Ooo trochę się tu podepnę. Ja Ciebie @Prezesowa również uważam, za pewną siebie osobę, która była na spotkaniu przekonująca 🤩 trzymam kciuki, że to jednak Ciebie wybrali :*CoffeeDream wrote:@Vienna Super wiadomości! 😍 To do działania! 😁
@Prezesoowa Będę trzymać kciuki Kochana, żeby to jednak Ciebie wybrali. Zdecydowanie odbieram Ciebie jako pewną siebie i profesjonalną osóbkę, także szansę masz bardzo, bardzo duże 😊
@Elektro ale smaka narobiłaś 😍 pierogi z jagodami to jest życie! Oj, będę musiała albo zrobić, albo gdzieś zjeść 😁
@Liyss 🫂 Tak mi przykro, że ten początek ciąży daje Ci popalić, ale mocno wierzę, że się poprawi i czekam na to razem z Tobą 🥹
CoffeeDream, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Biedna :* tulimy 🫂CoffeeDream wrote:Powiem Wam, że chyba mnie rozkłada... Nie mam siły kompletnie. Po pracy poszłam na godzinną drzemkę.
Do tego temperatura już 37,7 🙄 zajebiście... 😭
CoffeeDream lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
Ale zrobiłam spam postami 😄
Wróciłam od mamusi, bo byłam na handmade goferkach 🤭
No dieta płodnościowa to to może nie jest, ale czasem można skosztować 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2024, 18:46
Zaczarowan, Malinowysorbet, notsobadd, nick nieaktualny, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, MummyYummy, Dropsik, Vienna, Suzie, nick nieaktualny, elektro96, nick nieaktualny, Gregorka lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
Majlen wrote:
😋😋😋 dziewczyny ale wy robicie smaka..
Pysznie wyglada! Smacznego
Majlen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoffeeDream wrote:Powiem Wam, że chyba mnie rozkłada... Nie mam siły kompletnie. Po pracy poszłam na godzinną drzemkę.
Do tego temperatura już 37,7 🙄 zajebiście... 😭
Kochanie, to absolutnie nic nie znaczy, tak jak pisały dziewczyny :* mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej i choróbsko się nie rozkręci -
nick nieaktualny
-
@Prezesowa wierzę że dałaś z siebie wszystko i oni to docenia. Będę trzymać kciuki do końca 🤞🍀
@Lyiss przesyłam dobre myśli i trzymam kciuki żeby ten kolejny trymestr był dużo lepszy ❤️🍀
Dziewczyny dopiero co dostałam wyniki, tak mnie przetrzymali... 🙄
Beta 25,6 mlU/ml
Prog 22,51 ng/ml
Kropek proszę już zostać! 🥺❤️
nick nieaktualny, Liyss🧚🏻, Majuna, CoffeeDream, MummyYummy, Speranza :), Dropsik, Vienna, Suzie, nick nieaktualny, elektro96, nick nieaktualny, Zaczarowan, Leśneintro, Paima, ellevv, Pati2804, Gregorka, PaulaG, PaulaG lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:@Prezesowa wierzę że dałaś z siebie wszystko i oni to docenia. Będę trzymać kciuki do końca 🤞🍀
@Lyiss przesyłam dobre myśli i trzymam kciuki żeby ten kolejny trymestr był dużo lepszy ❤️🍀
Beta 25,6 mlU/ml
Prog 22,51 ng/ml
Pięknie Sorbeciku! To się dzieje!!! Cudownie
tym razem Kropeczka zostaje!! bo jak nie to wyciągam młotek!
Malinowysorbet, elektro96 lubią tę wiadomość
-
@elektro aleee smaka robisz! 🤤
@Coffee mam nadzieję, że to nic poważnego i szybciutko wrócisz do formy. Glimbax naprawdę działa cuda ☺️
Ale się strachu najadłam. Zjadłam obiad, wychodzę na podwórko, a mój pies wydaje dziwne dźwięki, jakby się dławiła… i przyznam, że spanikowałam, nie wiedziałam co robić, ona nie chciała dać się dotknąć… poleciałam po telefon, żeby zadzwonić po męża a w tym czasie chyba udało jej się odkrztusić. Nie wiem co to, podejrzewam że jakiś robak, bo ciągle je łapie w locie i zjada. Napiła się sporo i nie widzę nic w pyszczku, żeby było nie tak, zachowuje się normalnie.. ale patrzy na mnie z takim wzrokiem jakby to moja wina była 🙄👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Sorbeciku kciuki za kropka! Gratulacje 🥹😘
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Kochana, poczujesz się lepiej :* nikt nie da Ci gwarancji, że to będzie w pierwszym dniu 2 trymestru, ale już niedługo przyjdzie dzień, że będzie lżej, zobaczysz :*
Dziękuję kochana 🥹♥️
Jesteście wspaniałe dziewczyny i podnosicie na duchu 🥹
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Malinowysorbet wrote:@Prezesowa wierzę że dałaś z siebie wszystko i oni to docenia. Będę trzymać kciuki do końca 🤞🍀
Beta 25,6 mlU/ml
Prog 22,51 ng/ml
Super, chyba byłam najbliżej wyniku! 🤪
Bardzo się cieszę, życzę Ci żeby to była naprawdę nudna ciąża ♥️
Będziesz powtarzać jeszcze betę?
nick nieaktualny, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnynotsobadd wrote:@elektro aleee smaka robisz! 🤤
@Coffee mam nadzieję, że to nic poważnego i szybciutko wrócisz do formy. Glimbax naprawdę działa cuda ☺️
Ale się strachu najadłam. Zjadłam obiad, wychodzę na podwórko, a mój pies wydaje dziwne dźwięki, jakby się dławiła… i przyznam, że spanikowałam, nie wiedziałam co robić, ona nie chciała dać się dotknąć… poleciałam po telefon, żeby zadzwonić po męża a w tym czasie chyba udało jej się odkrztusić. Nie wiem co to, podejrzewam że jakiś robak, bo ciągle je łapie w locie i zjada. Napiła się sporo i nie widzę nic w pyszczku, żeby było nie tak, zachowuje się normalnie.. ale patrzy na mnie z takim wzrokiem jakby to moja wina była 🙄
Czyjaś wina musi byc...
mama nie uratowałaś psinki przed zjedzeniem tego co psinka zjadła, więc w sumie jakby Twoja wina, ale możesz przekazać winę na męża - jest tak samo winien 
Najważniejsze, że nic się nie stało. Pewnie jeszcze będziesz ją obserwować? -
O matko boska !! 😱😱notsobadd wrote:@elektro aleee smaka robisz! 🤤
Ale się strachu najadłam. Zjadłam obiad, wychodzę na podwórko, a mój pies wydaje dziwne dźwięki, jakby się dławiła… i przyznam, że spanikowałam, nie wiedziałam co robić, ona nie chciała dać się dotknąć… poleciałam po telefon, żeby zadzwonić po męża a w tym czasie chyba udało jej się odkrztusić. Nie wiem co to, podejrzewam że jakiś robak, bo ciągle je łapie w locie i zjada. Napiła się sporo i nie widzę nic w pyszczku, żeby było nie tak, zachowuje się normalnie.. ale patrzy na mnie z takim wzrokiem jakby to moja wina była 🙄
Rozumiem Cię, ja bym tak samo mocno się przestraszyła , dobrze, że jej się udało.
Moja kiedyś połknęła piłkę 🙈. Biegała i w locie z daleka chciała ją złapać i połknęła, na szczęście odrazu zwymiotowała, ale strach na maxa 😱
♀️29
PCOS
Gratuluje kropeczka 🩷🩷🩷Malinowysorbet wrote:@Prezesowa wierzę że dałaś z siebie wszystko i oni to docenia. Będę trzymać kciuki do końca 🤞🍀
Beta 25,6 mlU/ml
Prog 22,51 ng/ml
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P