Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MummyYummy wrote:Wiem, wiem, solidny wpierdziel się należy 🙈😊 No bo ja właśnie tak mam, że ja muszę wiedzieć już, terazz natychmiast i mieć opracowanych kilka planów awaryjnych 😬
@Dropsiku, ja pytałam o fasolkę, bo kocham, szczególnie żółtą 🤤 Ale jeszcze nie widziałam. No domyślam się, że cena zaporowa 🙄
Teraz to mam w planach pierogi z jagodami, zapiekankę z bobem i fasolkę 🤪MagicznaNuta lubi tę wiadomość
34 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Proszę się nie doszukiwać, zaufać lekarzowi. Weź Kochana głęboki oddech - z Nikosiem jest i będzie wszystko super, oprócz Ciebie, dbają o niego dwie starsze siostry
MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:@Prezesowa wierzę że dałaś z siebie wszystko i oni to docenia. Będę trzymać kciuki do końca 🤞🍀
@Lyiss przesyłam dobre myśli i trzymam kciuki żeby ten kolejny trymestr był dużo lepszy ❤️🍀
Dziewczyny dopiero co dostałam wyniki, tak mnie przetrzymali... 🙄
Beta 25,6 mlU/ml
Prog 22,51 ng/ml
Kropek proszę już zostać! 🥺❤️gratulacje
ale byłam blisko z beta
Kropuniu zostajesz z mamusia ❤🍀Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynotsobadd wrote:@elektro aleee smaka robisz! 🤤
@Coffee mam nadzieję, że to nic poważnego i szybciutko wrócisz do formy. Glimbax naprawdę działa cuda ☺️
Ale się strachu najadłam. Zjadłam obiad, wychodzę na podwórko, a mój pies wydaje dziwne dźwięki, jakby się dławiła… i przyznam, że spanikowałam, nie wiedziałam co robić, ona nie chciała dać się dotknąć… poleciałam po telefon, żeby zadzwonić po męża a w tym czasie chyba udało jej się odkrztusić. Nie wiem co to, podejrzewam że jakiś robak, bo ciągle je łapie w locie i zjada. Napiła się sporo i nie widzę nic w pyszczku, żeby było nie tak, zachowuje się normalnie.. ale patrzy na mnie z takim wzrokiem jakby to moja wina była 🙄 -
nick nieaktualny
-
Malinowysorbet wrote:@Prezesowa wierzę że dałaś z siebie wszystko i oni to docenia. Będę trzymać kciuki do końca 🤞🍀
@Lyiss przesyłam dobre myśli i trzymam kciuki żeby ten kolejny trymestr był dużo lepszy ❤️🍀
Dziewczyny dopiero co dostałam wyniki, tak mnie przetrzymali... 🙄
Beta 25,6 mlU/ml
Prog 22,51 ng/ml
Kropek proszę już zostać! 🥺❤️
Pięknie ❤️❤️
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Chętnie, chętnie… 😇🤪
@Sorbecik dawaj no tu te wiruski 😎
Kciuki za czwartkową betę 🤞🏻 ale to będzie tylko formalność. Przeczuwam wynik 78 🤪
Rozmawiałam z mężem, mówię mu ze trzeba ostrożnie z ta radością bo nie wiadomo jak bedzie a on do mnie: jakie ostrożnie, normalnie trzeba się cieszyć i myśleć pozytywnie bo musi być dobrze.
Takze słucham się grzecznie męża i dziele się radością i wykluwajacymi się dopiero co wiruskami. Takie najbardziej zaraźliwe są podobno 🤭
❤️🍀 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🍀❤️Liyss🧚🏻, Vienna, Prezesoowa, MagicznaNuta, Majlen, CoffeeDream, Katsue, elektro96, grazka0022, Majuna, MummyYummy, Leśneintro, Suzie, Paima, Speranza :), Dropsik, Pati2804, Gregorka lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
A ja się nie zapisałam na testowanie w tym miesiącu 🙈
Prezesowa, wpiszesz mi 26.06? 13 dni po ovitrelle powinna być już jasność.
Siknęłam sobie dzisiaj i cały czas cień jest obecny😂Prezesoowa, Speranza :), Dropsik lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Malinowysorbet wrote:Rozmawiałam z mężem, mówię mu ze trzeba ostrożnie z ta radością bo nie wiadomo jak bedzie a on do mnie: jakie ostrożnie, normalnie trzeba się cieszyć i myśleć pozytywnie bo musi być dobrze.
Takze słucham się grzecznie męża i dziele się radością i wykluwajacymi się dopiero co wiruskami. Takie najbardziej zaraźliwe są podobno 🤭
❤️🍀 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🍀❤️
Mądry chłop, wie co mówi 😎
Trzeba się cieszyć 💋Prezesoowa, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Sorbeciku cieszymy się razem z Wami 🥹♥️
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:Rozmawiałam z mężem, mówię mu ze trzeba ostrożnie z ta radością bo nie wiadomo jak bedzie a on do mnie: jakie ostrożnie, normalnie trzeba się cieszyć i myśleć pozytywnie bo musi być dobrze.
❤️🍀 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🍀❤️
Mąż wie co mówi, polać mu!Zaczarowan, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinowysorbet wrote:Rozmawiałam z mężem, mówię mu ze trzeba ostrożnie z ta radością bo nie wiadomo jak bedzie a on do mnie: jakie ostrożnie, normalnie trzeba się cieszyć i myśleć pozytywnie bo musi być dobrze.
❤️🍀 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🦠 🍀❤️Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
notsobadd wrote:A ja się nie zapisałam na testowanie w tym miesiącu 🙈
Prezesowa, wpiszesz mi 26.06? 13 dni po ovitrelle powinna być już jasność.
Siknęłam sobie dzisiaj i cały czas cień jest obecny😂
Czekamy na teścior 💪Prezesoowa, Zaczarowan, MagicznaNuta, notsobadd, Malinowysorbet, elektro96, MummyYummy, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- styczeń 2024- odstawienie AH po 8 latach, brak owulacji 6msc, PCOS, stymulacja, drożność sono-hsg,
❌️10 nieudanych cykli - w tym 4 z lamettą
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️🌱🤰
• 1.03 betaHCG 222,70 - prog 19,38(13dpo)
• 3.03 betaHCG 664,10 - prog 21,24
• 5.03 betaHCG 1873,70 - prog 29,00
• 18.03 - z usg 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
• 16.04 - z usg 11+0 CRL 4,15cm ❤️
• 28.04 - I prenatalne super 🥰 z usg 12+2 CRL 5,82cm b.niskie ryzyka 🥹
• 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
• 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
• 16.07 - 663g malutkiej 🎀
○ cytologia i USG piersi, krzywa cukrowa ✅️
🗓
05.08 - wizyta ginekolog
✨️2025 jest nasz!✨️ -
MagicznaNuta, Katsue, CoffeeDream, Malinowysorbet, elektro96, Majuna, Prezesoowa, Zaczarowan, MummyYummy, Majlen, Suzie, Pati2804, Gregorka, Vienna, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnyMummy dziękuję, mimo, ze chce skupić się na zdrowiu, jak widać humor mi dziś dopisuje. To chyba zasługa dobrych wiadomości na forum
Rozumiem Cię z analizowaniem, martwieniem, bo mam podobny charakter. Ja zawsze próbuję sobie tłumaczyć, że będę się martwić jak naprawdę będzie czym. Lub działam tak jak Ty, robię badania itp. wtedy się uspokajam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2024, 20:15
-
Majlen wrote:Ja to coś czuję, że Ty będziesz następna 🤭🥰
Czekamy na teścior 💪
Oj chciałabym i powiem Wam, że jeśli będzie 1 kreska to będzie boleć w tym cyklu, serio, jakoś nastawiona jestem 😂
A z drugiej strony mam takie… tyle czasu się nie udało to niby czemu teraz?
Walczą we mnie dwa wilki 🤪👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny