Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba będę musiała właśnie w tę stronę uderzyć, ale z drugiej strony szkoda 250ml oleju za 35zł 😄CoffeeDream wrote:Mi czarnuszka nie podchodzi kompletnie i nawet nie myślę jej próbować 😄 więc nie pomogę niestety... Ale wiem, że w kapsułkach też jest 😉
Chyba sama będę musiała go lać do sałatki, a mojemu kupię kapsułki♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Można spróbować wymieszać z sokiem pomidorowym. Ten tip podawały dziewczyny z Akademii. Chociaż mój mąż pił olej na czysto i dopiero popijał to sokiem, bo mówi że jest bardziej znośnie 😊Majlen wrote:Mam dziewczyny problemik z moim narzeczonym. A mianowicie nie chce pić oleju z czarnuszki tak na czysto, bo przez specyficzny smak tego oleju, powiedział, że ma podrażnione gardło. I teraz rozmyślam żeby przemycać go w jedzeniu, tylko jeżeli ten olej jest tłoczny na zimno, to czy nie straci swoich właściwości, jeśli poleję nim np ciepłe jedzenie? Już na gotowo.. np dziś będziemy jeść na obiad m.in. ugotowaną i podsmażoną kaszę, to pomyślałam, że mogłabym polać poprostu tą kaszę już na talerzu, no ale będzie ona ciepła..jak myślicie? 🤔
Edit. Ewentualnie spróbować w kapsułkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2024, 14:56
Majlen, Zaczarowan, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Odnośnie oleju z czarnuszki, to ja się nie dziwie waszym partnerom. Nawet w sokach odczuwałam ten posmak.. 🤮 ale może to być dobry pomysł, przy użyciu takich intensywnych owoców/warzyw
Dzisiaj zrobiliśmy przemeblowanie w mieszkaniu, jestem zadowolona, bo zyskaliśmy na przestrzeni 🥰
Wpadnę do was wieczorkiem, buziak 😘
nick nieaktualny, Dropsik, Marzycielka, MummyYummy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No ja właśnie mojemu nawet nie daję wymieszany z sokiem, bo znając jego, to wyczuje odrazu i będzie pluł 😅, ale znalazłam takie np, w aptece DOZ za około 21zł, opinie ma spoczko na Ceneo, po 2 kaspułki dziennie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2024, 15:36
Zaczarowan, CoffeeDream, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
@Majuna przytulam za wredna 🐒🫂
@Notsobadd nie puszczam kciuków, może akurat poniedzialek pozytywnie Cie zaskoczy 🤞🍀😊
@Coffe przytulam za biel ale trzymam nadal kciuki🤞🍀
@Speranza miłego wypoczynku!😊
@Prezesowa cieszę się, że brat jednak sie pojawił i będziesz miała chwilę dla siebie i męża ❤️
My wróciliśmy właśnie do domu, od razu zaczynam wygrzebywać się z prania. Po drodze wleciał maczek, będę pokutować wieczorem samą sałatą żeby było zdrowo 😅
nick nieaktualny, Dropsik, Speranza :), MummyYummy, Majlen lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
CoffeeDream wrote:Nie ma szans 😄 spędzamy weekend razem 24h/7. Jedziemy na koncert Podsiadło i przy okazji pozwiedzamy coś na Śląsku 😁
2 tygodnie ja, teraz ty! Miłej zabawy, było sztos u mnie ❤️
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy zamówiliśmy pizzę w ramach obiadu i odpaliliśmy nowy odcinek Arpiwum - bagatela 5 godzin 😮 nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam tyle wolnego czasu
dziwne uczucie
CoffeeDream, Malinowysorbet, Dropsik, Majlen, Leśneintro, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Super 🩷 Miłego wieczoru! 🥰Prezesoowa wrote:My zamówiliśmy pizzę w ramach obiadu i odpaliliśmy nowy odcinek Arpiwum - bagatela 5 godzin 😮 nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam tyle wolnego czasu
dziwne uczucie 
Ja też lecę się ogarniać, bo mąż zrobił rezerwację dla nas w restauracji ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2024, 16:51
nick nieaktualny, Dropsik, notsobadd, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja się wkurzam, bo mam 34dc, ani @, ani ⏸️. Chce już zacząć nowy cykl, a po za tym to idę dzisiaj na grilla 😅Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
CoffeeDream wrote:Nie wątpię w to, że będzie superancko ☺️
Daj znać jacy goście byli 😁
CoffeeDream lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zaczarowan wrote:Prezesowa zajebiście! Korzystaj ❤️
Odnośnie oleju z czarnuszki, to ja się nie dziwie waszym partnerom. Nawet w sokach odczuwałam ten posmak.. 🤮 ale może to być dobry pomysł, przy użyciu takich intensywnych owoców/warzyw
Dzisiaj zrobiliśmy przemeblowanie w mieszkaniu, jestem zadowolona, bo zyskaliśmy na przestrzeni 🥰
Wpadnę do was wieczorkiem, buziak 😘
Mnie czeka metamorfoza pokoju córci 😁 mówi, że idzie już do 4 klasy i ma za dziecinny pokój. W sumie ma rację 😅 nie wiem kiedy ona tak urosła 🙈
Meble od razu kupiliśmy na szczęście takie normalne, nie typowo dziecinne 😋 zmienimy kolor ścian, dodatki, firanki, powiesimy lustro 🙂 córcia chce krzesło brazylijskie podwieszane 😊
Dropsik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👧 PEREŁKA.. 9 lat
👦 ŁOBUZIAK 7 lat
👦 SŁODZIAK 5 lat -
A ile się spóźnia?grazka0022 wrote:Hej dziewczyny, ja się wkurzam, bo mam 34dc, ani @, ani ⏸️. Chce już zacząć nowy cykl, a po za tym to idę dzisiaj na grilla 😅
Życzę aby sytuacja się wyjaśniła jak najszybciej! :*♀️29
PCOS
Majlen wrote:A ile się spóźnia?
Życzę aby sytuacja się wyjaśniła jak najszybciej! :*
Teoretycznie powinnam mieć we wtorek poprzedni 😌Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
To super spędzony czas 😊 . My też będziemy dziś picke jeść, tyle że będę robić i jakiś horror mi już mój zapowiedziałPrezesoowa wrote:My zamówiliśmy pizzę w ramach obiadu i odpaliliśmy nowy odcinek Arpiwum - bagatela 5 godzin 😮 nie pamiętam, kiedy ostatnio miałam tyle wolnego czasu
dziwne uczucie 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
A my właśnie idziemy na spacer, bo się pogoda poprawiła 😁
Dropsik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
grazka0022 wrote:Hej dziewczyny, ja się wkurzam, bo mam 34dc, ani @, ani ⏸️. Chce już zacząć nowy cykl, a po za tym to idę dzisiaj na grilla 😅
Baw się dobrze na grillu :*
Nie dziwię się, że się wkurzasz, wiem jak taki dziwny cykl potrafi mącić w głowie…
Mnie za to chyba coś rozkłada. Czuję taki brak mocy, że ledwo zrobiłam zakupy w Lidlu. Nie mam siły ich przynieść z samochodu, zaległam na kanapie 🥹👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Cześć, dziewczyny, chciałam się tylko przywitać i przeprosić za nieobecność 🙋♀️❤️
Znów w życiu pojawiło się trochę nieprzyjemnych i stresujących sytuacji, które skutecznie odciągnęły mnie od internetu. Niestety, samopoczucie od jakiś dwóch tygodni też jest dość ciężkie, czuję się jak wrak człowieka 🫣
Myślę o Was, trzymam kciuki, postaram się wrócić ❤️
@Malinowysorbet śmignęła mi Twoja stopka, gratulacje! 🥳 🍀
Speranza :), nick nieaktualny, Malinowysorbet, elektro96, Zbuntowana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.!