Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovarin ma dużo mniej inozytolu
Majlen, Dropsik lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Potwierdzam co mówi elektro. Miałam ovarin, ale cena dużo i szybko się skończył, bo musiałam brać większą dawkę. Czyli o inozytol ci po prostu chodziło, a ja juz szukałam czy fertistim jest w formie tabletek 🤣
Majlen, elektro96, nick nieaktualny, nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Nie haha 😅Suzie wrote:Potwierdzam co mówi elektro. Miałam ovarin, ale cena dużo i szybko się skończył, bo musiałam brać większą dawkę. Czyli o inozytol ci po prostu chodziło, a ja juz szukałam czy fertistim jest w formie tabletek 🤣
Czyli cały cykl można pić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2024, 10:04
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Mocno trzymam kciuki! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻elektro96 wrote:Trzymajcie kciuki, żeby doszły mi na jutro te wszystkie preparaty potrzebne do posiewów 🤪
Jeżeli się uda, to w poniedziałek jedziemy na badania, bo będę akurat przed miesiączką. Inaczej będziemy musieli jeszcze miesiąc poczekać… 😵💫 -
Majlen wrote:Nie haha 😅
Czyli cały cykl można pić?
Z tego co wiem to tak 😁
Majlen lubi tę wiadomość
-
Vienna wrote:Dziewczyny tak przeglądam suple na dozie i znalazłam taki inozytol. Co myślicie? Jest 250 dawek po 1000mg
https://www.doz.pl/apteka/p156261-Wish_Inositol_Myo-Inositol_Form_proszek_250_g
On ma chyba tylko jedna formę inozytolu? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nigdy nie opalałam się i nie opalam na zasadzie "leżę i się smażę" a bardziej w ruchu. Byliśmy na Korfu, więc wiadomo, że mimo filtrów i kapelusza się opaliłam, ale też w ciąży mocniej się pilnuje i smaruje więcej filtra, bo jednak nie chciałabym się dorobić przebarwień. W ciąży, w trakcie karmienia hormony mogą zwiększać ryzyko wystąpienia przebarwień. Nie muszą, ale nie chciałabym potem z tym walczyć 🥴Speranza :) wrote:Ja melduje się jeszcze z łóżka w hotelu w Ustce, dopiero dzisiaj słonko się pojawiło, jak będziemy wyjeżdżać. Niemaz za chwilę wyjeżdża na rozmowę kwalifikacyjną, a ja się będę obijać w oczekiwaniu na jego powrót. Wczoraj zrobiliśmy jakieś 22 tysiące kroków spacerując wzdłuż wybrzeża, super było i może i nawet lepiej bez upału ☺️ Dzisiaj powrót, bo jutro praca. Dziewczyny, czy Wy się w ciąży opalacie trochę? Czy w ogóle unikacie słońca?
Ściskam Was wszystkie 😘
Speranza :), nick nieaktualny, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Na Nutro Pharm kiedyś była promka i przy zakupie trzech opakowań wychodziła fajna cena mimo przesyłki, obczaj sobie czy jest jeszcze. Ja też biorę prenatal w tej chwili ze względu na te foliany.Malinowysorbet wrote:Podpytam o wszystko na wizycie 03 07. Ale widziałam tez wiele razy tutaj na forum polecany prenatal uno. Wygląda całkiem przyzwoicie :p
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
Widziałam też dla facetów, muszę powiadomić mojego 😄Prezesoowa wrote:No bo to jest ten dla kobiet, innej wersji nie ma. Jest jeszcze dla facetów niebieski

Od wczoraj tak czytam o tych suplach i myślę
że w 1 kolejności, skłonię się ku Fertistim, bo ma tam foliany, witaminę d, b6. Tymbardziej, że u mnie narazie dziwne akcje z tymi niby owulacjami, a jak się zagrzebałam w stare wątki, to tam dziewczyny pisały i tym, że zaszły w ciążę po Fertistim, bo wspomaga owulacje 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2024, 10:43
Dropsik lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Może to dobry trop zanim zagrzebiesz się w dziadoboxachMajlen wrote:Widziałam też dla facetów, muszę powiadomić mojego 😄
Od wczoraj tak czytam o tych suplach i myślę
że w 1 kolejności, skłonię się ku Fertistim, bo ma tam foliany, witaminę d, b6. Tymbardziej, że u mnie narazie dziwne akcje z tymi niby owulacjami, a jak się zagrzebałam w stare wątki, to tam dziewczyny pisały i tym, że zaszły w ciążę po Fertistim, bo wspomaga owulacje 😀
Fertistim ma naprawdę fajny skład i też widziałam często ciążę na nim 🤞
Majlen lubi tę wiadomość