Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Niestety niePrezesoowa wrote:A da się to jakoś zbiorowo zgłosić? 🫣
-
Nie może grać, bo ktoś założył ponad 400 wątków z chińskimi znaczkami i non stop dodaje nowe.Majlen wrote:Ja nie widzę chińskich znaczków, u mnie wszystko gra
-
nick nieaktualny
-
A ok już teraz widzę, myślałam, że na naszym wątku widać chińskie znaczkiPrezesoowa wrote:Jak wejdziesz na listę wątków to jakiś bot dodał już ponad 400 wątków🫣♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niby 19 stopni, a i tak mega duszno...
-
Speranza :) wrote:Cześć dziewczyny!
Prezesoowa - kciuki za przedłużenie L4, cieszę się że udało Wam się z mężem trochę odpocząć i że brat przyjechał do taty. Oby tak dalej! ☺️
Zimozielona kciuki za wizytę, w 5t na pewno będzie już widać pęcherzyk ciążowy i może nawet coś więcej.
Sorbecik - kciuki za betę, ma pewno będzie dobrze!!! 😘
Ja melduje się jeszcze z łóżka w hotelu w Ustce, dopiero dzisiaj słonko się pojawiło, jak będziemy wyjeżdżać. Niemaz za chwilę wyjeżdża na rozmowę kwalifikacyjną, a ja się będę obijać w oczekiwaniu na jego powrót. Wczoraj zrobiliśmy jakieś 22 tysiące kroków spacerując wzdłuż wybrzeża, super było i może i nawet lepiej bez upału ☺️ Dzisiaj powrót, bo jutro praca. Dziewczyny, czy Wy się w ciąży opalacie trochę? Czy w ogóle unikacie słońca?
Ściskam Was wszystkie 😘
Szkoda, że nie załapiecie się na pogodę.
Najbliższe dni nad morzem mają być upalne.
Dziś już rozstawiłyśmy z córką basenik, niech się woda grzeje.
Co do opalania - w 1 trymestrze byłam w Turcji. Opalałam nóżki, rączki 😉 chowałam głowę i brzuszek.
Teraz 2trymestr i kiedy jest piękne słońce ☀️ robię to samo.
Myślę, że to nie zaszkodzi.
Jedyne na co każą zwracać uwagę, to właśnie zakrywanie brzuszka, picie dużo wody i straszą przebarwieniami, że w ciąży się mogą pojawiać ale nigdy mnie to nie spotkało. Uważam ,że słonko w odpowiedniej dawce to zdrowie i życie 🌻🌻🌻
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Widzę, że kilka wizyt dziś przed wami - kciuki 🤞🤞🤞
Malinowysorbet wrote:Właśnie brałam od stycznia bo podobał mi się sklad ale jak wyszło mi z badań że muszę brac metylowane witaminy to odstawiałam bo tam jest połowa kwasu foliowego ok a połowa to syntetyczny
Aaa rozumiem, o tym nie pomyślałam.
A gin nic nie podpowiadał w tej sytuacji?
Co do bety, to wszystkie wierzymy, że pięknie rośnie ❤️ nie może, po prostu nie może być inaczej!
Malinowysorbet, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Majlen wrote:Dziewczyny a jaki Fertistim polecacie ? Bierze się go caly cykl?
No ja ten typowy w saszetkach (jest jakiś inny?). Z tego co wiem to bierze się cały cykl, chyba że się dowiesz o ciąży to wtedy przerywamy. -
nick nieaktualny
-
Szukałam po wątkach to jest w saszetkach i w tabletkach. Wpisałam w wyszukiwarkę i taki mi znajduje, nadaje się?Suzie wrote:No ja ten typowy w saszetkach (jest jakiś inny?). Z tego co wiem to bierze się cały cykl, chyba że się dowiesz o ciąży to wtedy przerywamy.

♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:
Nie widziałam tego w tabletkach. :o chyba że chodziło ci o sam inozytol, bo fertistim to tylko nazwa preparatu
Tak, ja właśnie ten kupiłam
Majlen lubi tę wiadomość
-
Podpytam o wszystko na wizycie 03 07. Ale widziałam tez wiele razy tutaj na forum polecany prenatal uno. Wygląda całkiem przyzwoicie :pPaima wrote:Hej hej
Widzę, że kilka wizyt dziś przed wami - kciuki 🤞🤞🤞
Aaa rozumiem, o tym nie pomyślałam.
A gin nic nie podpowiadał w tej sytuacji?
Co do bety, to wszystkie wierzymy, że pięknie rośnie ❤️ nie może, po prostu nie może być inaczej!
Paima lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Trzymajcie kciuki, żeby doszły mi na jutro te wszystkie preparaty potrzebne do posiewów 🤪
Jeżeli się uda, to w poniedziałek jedziemy na badania, bo będę akurat przed miesiączką. Inaczej będziemy musieli jeszcze miesiąc poczekać… 😵💫
Dropsik, Speranza :), Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia