Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Katsue, trzymaj się dziś! Jesteśmy z Tobą
Elektro, wszystkiego dobrego Wam życzęKatsue, elektro96, Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs ❔🍀
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie (proszę 🙏)
🔜
10.02 - drożność
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Witajcie,
jestem przerażona tym co się wydarzyło tutaj za czasów mojej nieobecności😱😱
Ale to każdego indywidualna decyzja a uważam że Prezesoowa miała na tyle dużo na głowie i przytłoczona wszystkim że się nie dziwię że taka decyzja...
Elektro życzę mnóstwo miłości szczypty namiętności udanego życia i dopełnienia w postaci małego biegającego szkraba który wywraca świat 😁
W skrócie co ze mną bylam u internisty mam milion badań do zrobienia oraz usg brzucha 27.07. mam dziwny spokój nadal mimo ok6dpo mało mnie tutaj z racji synka który wpadł w fazę mamozy i nie mogę nic zrobić☹️elektro96 lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Vienna wrote:Hejka 🌼 miłego dnia 🌷
Mam 12 kg warzyw do pokrojenia na leczo... Może ktoś chętny żeby mi pomóc? 🤣
Elektro życzę Wam wszystkiego dobrego w tym dniu ❤️ Dużo wspólnych dobrych chwil i dużo siły na te złe 🥰 Mam nadzieję, że uda Wam się bardziej zbliżyć do siebie po tych ciężkich chwilach które teraz przechodzicie i mocno trzymam kciuki, żeby Wasze marzenie się spełniło 😘
Katsue trzymam kciuki za wizytę 🤞 Czasem już jedna wizyta dużo daje, a czasem trzeba ich trochę więcej. Jeśli złapiesz ten flow z psychologiem to jest to naprawdę dobrze spędzony czas ❤️Vienna lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Wczoraj po powrocie z pracy miałam piękna niespodziankę pod drzwiami. W związku z tym, ze 4 rocznica jest kwiatowo-owocowa, od rodziców i siostry dostaliśmy bukiet słoneczników i miskę z owocami, no i prosecco. Byłam wzruszona, ale też w szoku. Piękny pomysł. Nie wpadłabym na coś takiego 😊notsobadd, Speranza :), grazka0022, Katsue, MummyYummy, Pati2804, Gregorka, Liyss🧚🏻, Vienna, ultramaryna_, Dropsik, Zbuntowana lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Wczoraj po powrocie z pracy miałam piękna niespodziankę pod drzwiami. W związku z tym, ze 4 rocznica jest kwiatowo-owocowa, od rodziców i siostry dostaliśmy bukiet słoneczników i miskę z owocami, no i prosecco. Byłam wzruszona, ale też w szoku. Piękny pomysł. Nie wpadłabym na coś takiego 😊
Wow, ale mega pomysłZbuntowana lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ podstawowe badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
-
elektro96 wrote:Dziękuję za wszystkie piękne życzenia. Oby się spełniły 😊
Wczoraj po powrocie z pracy miałam piękna niespodziankę pod drzwiami. W związku z tym, ze 4 rocznica jest kwiatowo-owocowa, od rodziców i siostry dostaliśmy bukiet słoneczników i miskę z owocami, no i prosecco. Byłam wzruszona, ale też w szoku. Piękny pomysł. Nie wpadłabym na coś takiego 😊
Wooow, super naprawdę 😍👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Ale piękny prezent- niespodzianka Mam nadzieję, że dzisiaj pięknie spędzicie czas z mężem Jeszcze raz miłości i radościZbuntowana lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Elektro życzę Wam wszystkiego dobrego w tym dniu ❤️ Dużo wspólnych dobrych chwil i dużo siły na te złe 🥰 Mam nadzieję, że uda Wam się bardziej zbliżyć do siebie po tych ciężkich chwilach które teraz przechodzicie i mocno trzymam kciuki, żeby Wasze marzenie się spełniło 😘
Katsue trzymam kciuki za wizytę 🤞 Czasem już jedna wizyta dużo daje, a czasem trzeba ich trochę więcej. Jeśli złapiesz ten flow z psychologiem to jest to naprawdę dobrze spędzony czas ❤️
Vienka uwielbiam leczo, mogę pomóc pokroić i potem zjeść Mam w planach zrobić w ten weekendVienna lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dzień dobry!
@Katsue, wielkie kciuki za wizytę ✊✊✊
@notsobadd, powodzenia u dentysty ✊✊✊ Ja też dołączam do "szczęśliwego" grona osób, które idą do zębola 🙈 Mam nadzieję, że i u mnie, i u córy skończy się na przeglądzie 😊
@elektro, kolejnych lat w szczęściu, miłości, zrozumieniu, spokoju, a w najbliższym czasie - w powiększonym gronie ♥️ Która to Wasza rocznica ślubu? 😊 -
Ojeju 🥺🥺🥺 Piękny gest ♥️ Chyba masz cudowną rodzinę 🥰
Doczytałam, że to czwarta rocznica 💪elektro96, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 😘
Przepraszam Katsue że zapomniałam o Twojej dzisiejszej wizycie 🥺😘🙈 oczywiście będziemy tam i trzymamy kciuki mocno ! ✊🍀😘
Elektro96 wszystkiego najpiękniejszego dla Was kochani ❤❤ niekończącej się miłości i spełnienia Waszego marzenia 👶 nigdy nie zapominajcie o swojej miłości i o tym że macie siebie ❤🍀
Speranza :), Katsue, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Wsyztskiego najlepszego w tym wyjątkowym dniu 🥰 pielęgnujcie ta Waszą miłość i przyjaźn jaka Was łączy 🥰🥰Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Katsue trzymam kciuki za wizytę 🤞 Czasem już jedna wizyta dużo daje, a czasem trzeba ich trochę więcej. Jeśli złapiesz ten flow z psychologiem to jest to naprawdę dobrze spędzony czas ❤️Vienna lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ❤️
Katsue kciuki za wizytę! :* Weź z tego spotkania to, co potrzebujesz 💜
Notsobadd powodzenia u dentysty, obyś nie zostawiła tam miliony monet 😂🫣! Wczoraj też miałam mieć stomatologa, ale auto mi nie odpaliło -.- narazie biorę go na przeczekanie 😂
Elektro zdrowia, szczescia i miłości na kolejne lata 🥰 Super prezent!Katsue, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Notsobadd kciuki za wizytę u dentysty ✊🍀 będziesz miała ładne ząbki 😁😘
notsobadd lubi tę wiadomość
-
Elektro wszystkiego najlepszego dla Wasmięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Gregorka wrote:Hejka 🥰
Ja rozliczam deklaracje zusowskie, tak że jestem młodsza księgowa+na sklepach u mamy sprzedawałam,ale powoli zamyka biznes.
Katsue będę!❤️❤️❤️
Ja właśnie jadę autobusem,bo autko pożyczyłam sis i wstaje(minimalnie) żeby sprawdzić ile przystanków mi jeszcze zostało,a typ(taki prawdziwy dres) kładzie plecak 🫠🤡 nie odezwałam się,bo dopiero co wydałam fortunę na zęby,a chciałabym jeszcze z nich trochę pokorzystac 😂 standardowo jestem cala obladowana i chyba zaburzalam mu przestrzen 🫠
Tym akcencikiem witam się z Wami i życzę Pięknego dnia ❤️💛💚🧡💙Gregorka, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, wczoraj Was tylko poczytywałam, ale nie miałam czasu tu pisać. Super, że podzielilyscie się swoimi profesjami ❤️
@suzie byłam pewna, że jesteś ksiegową, nie wiem skąd to sobie uroilam
@elektro wszystkiego najpiękniejszego w dniu rocznicy ❤️
@katsue @notsobad powodzenia u lekarzy 🤞🏻