Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Anonim1992 wrote:Mam rozumieć że chodzi wam o motylka co jest w ciąży bez stosunku i po miesiączce? 🤣🤣
Tak 🤣Anonim1992 lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024 (8cs), od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
✅ wyrównane niedobory witaminowe
✅ niedoczynność tarczycy chwilowo unormowana, aktualnie bez leków
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
❌ hiperinsulinizm - zbyt wysoka insulina po obciążeniu, która nie chce spadać
✅ obydwa jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌ IO, nadciśnienie, jelito drażliwe i łysienie androgenowe u męża
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
👶starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024 (4cs)
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
20/11 - monitoring, 14.20 -
Paima wrote:No co ja Ci będę mówić.
Energia niby jest ale też przychodzi czas, że się już nie chce nic po południu 🤭
Do kiedy zamierzasz pracować? ☺️
Nie robię planów 🫤 Przechodzę z tygodnia na tydzień 😄 Chce przebrnąć przez 1 trymestr. Mam własną działalność, więc mogę skończyć kiedy chce, ale jako że lubię moja pracę, nie stresuje mnie, to jeszcze pewnie popracuje. Zresztą i tak najważniejsze jest jak będzie z Bejbikiem, jak się będę czuła i co mój lekarz na to. W sumie zero konkretów w tej mojej wypowiedzi 🤣Paima, Zaczarowan, MummyYummy, Prezesoowa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dropsik wrote:Mogę Ci pożyczyć męża, bo on kocha odkurzać🥰 Obraził się jak kupiłam robota sprzątającego i uważa, że to najgorszy sprzęt ever. Z myciem podłóg gorzej,ale jak już się klei to też pomyje 😂
Dawaj mi go tu kochana na godzinkę lub dwie 🤣🤣🤣"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Suzie wrote:Tak 🤣Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Anonim1992 wrote:Mam rozumieć że chodzi wam o motylka co jest w ciąży bez stosunku i po miesiączce? 🤣🤣
Unikalne problemy to były 😄 Ciekawe czy Prezi czytała"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Anonim1992 wrote:Zaczęłam to dziś czytać ale stwierdziłam że jednak nie podołam 😅 więc się tylko wtrąciłam dziś 😅 ale podziwiam was za opanowanie 🤣 znajdzie się jeszcze jakieś miejsce dla trochę pogubionej mnie ? 😅
Ale ze masz pytanie czy beta będzie wiarygodna po miesiączce i po sześciu tygodniach od nie stosunku? 😅Anonim1992 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Anonim1992 wrote:Zaczęłam to dziś czytać ale stwierdziłam że jednak nie podołam 😅 więc się tylko wtrąciłam dziś 😅 ale podziwiam was za opanowanie 🤣 znajdzie się jeszcze jakieś miejsce dla trochę pogubionej mnie ? 😅
Zaproś notsobadd do przyjaciółek i wyślij jej numer 🤣Zbuntowana lubi tę wiadomość
👩29👨30
✅ podstawowe badania (morfologia, lipidogram, próby wątrobowe, ferrytyna, elektrolity)
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, w trakcie stymulacji owulacji
✅ obydwa jajowody drożne
💊 wit. D3, jod, fertistim, omega-3, wit. B12, magnez, glucophage xr 1000 mg, lametta
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
Zadzwoniłam do chłopa, żeby przywiózł obiad, bo ja leżę i kwiczę dzisiaj. Ciekawe co przywiezie.
Paima, Speranza :), Zbuntowana, Prezesoowa, Anonim1992, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
Suzie wrote:Zadzwoniłam do chłopa, żeby przywiózł obiad, bo ja leżę i kwiczę dzisiaj. Ciekawe co przywiezie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca, 18:04
Speranza :) lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
🩺 23.11. III prenatalne
-
Hej!
Przychodzę do Was po krótkiej przerwie.
Byłam w czerwcowych staraczkach niestety 19 czerwca okazało się że cb zatrzymana w 4 tygodniu i wtedy też zaczęłam krwawić. 2 tygodnie później zrobiłam test, biel wizira no i czekałam na następną miesiączkę żeby po niej zacząć starania ponowne no i tak 5 tygodni po cb zaczęły mnie kuc jajniki i spontanicznie kupiłam test. Czułość 25, w ciągu kilku sekund zobaczyłam to. Czy to możliwe w ogóle że bez normalnej miesiaczki, tak szybko po cb zaszłam? Lipiec spisałam na straty więc jestem w szoku.
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Kebsik albo pizza wybaczą wszystko 🤣🥹
No nie wiem, to chyba nie będzie to 🤣👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
Suzie wrote:dokładnie u mnie to bardzie brzmi jak plince w sumie xDmięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Naay95 wrote:Hej!
Przychodzę do Was po krótkiej przerwie.
Byłam w czerwcowych staraczkach niestety 19 czerwca okazało się że cb zatrzymana w 4 tygodniu i wtedy też zaczęłam krwawić. 2 tygodnie później zrobiłam test, biel wizira no i czekałam na następną miesiączkę żeby po niej zacząć starania ponowne no i tak 5 tygodni po cb zaczęły mnie kuc jajniki i spontanicznie kupiłam test. Czułość 25, w ciągu kilku sekund zobaczyłam to. Czy to możliwe w ogóle że bez normalnej miesiaczki, tak szybko po cb zaszłam? Lipiec spisałam na straty więc jestem w szoku.
elektro96, Leśneintro, MummyYummy, Suzie, Katsue, Prezesoowa, Zaczarowan, notsobadd, Speranza :), Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
SORBECIKU bardzo mi przykromięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Melduje, że wjechały pierogi!
Paima, Prezesoowa, Leśneintro, MummyYummy, ultramaryna_, Zaczarowan, Speranza :), Liyss🧚🏻, Dropsik, ellevv, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
nick nieaktualny
-
Speranza :) wrote:Unikalne problemy to były 😄 Ciekawe czy Prezi czytała
Część czytałam i mnie telepało, żeby wyjechać z nauką, ale się powstrzymałamelektro96, Speranza :) lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:Część czytałam i mnie telepało, żeby wyjechać z nauką, ale się powstrzymałam
Dałyśmy sobie radę 😎Prezesoowa lubi tę wiadomość
👩29👨30
✅ obydwa jajowody drożne
💊11/2024 - 4cs z Lamettą
🩸5/11
🥚🔜
📆 Kalendarz wizyt
Kurcze to idąc tym tokiem myślenia już wiem czemu nie ma dziecka 🤣🤣bo to trzeba unikać stosunku 🤣🤣🤣😂Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Suzie wrote:Dałyśmy sobie radę 😎
Ale było ciężko z tym trollem... Zrobiłam chyba z kilkanaście zgłoszeń postów."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"