Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja odpadam. Może wstanę na siku w nocy to odświeżę forum🤣 To jest nieludzka godzina wizyty 🙈
Dobranoc i do jutra się z Paniami 😁
Anonim1992, Pati2804, Monk@, Malinowysorbet, elektro96, notsobadd, MummyYummy, Majuna, Zaczarowan, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
To jest mąż. Żona przyszła do domu a on czeka z kąpielą z pianą i desperadosikiem ❤ czipsów nie przyniósł, wybacze mu 😊
Pati2804, Malinowysorbet, Anonim1992, notsobadd, elektro96, Rachelka23, MummyYummy, Majuna, Vienna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
01.2025 💙 -
Dobre to 😂😂😂Malinowysorbet wrote:
Malinowysorbet, Prezesoowa lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Ja też odpadam, bo budzik o 5.45 bedzie bezlitosny.
Poza tym mój telefon mi usilnie przypomina, że pora spać 🤪
Także nadrobię Was skoro świt, dobranoc Dziewczyny😴🫶🏻
Zaczarowan, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Wracam do domu, chce chować lody do zamrażarki, a tam dokładnie te same lody kupione przez mojego męża… 🤣 to chyba pokrewieństwo dusz 🤣🤣
Monk@, Malinowysorbet, Pati2804, Chmurka21, Majuna, notsobadd, Liyss🧚🏻, Anonim1992, Vienna, Dropsik, Lauraa, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
💁🏽
❌ hla-c C2
Patrząc na to, ile dziewczyn idzie spać wnoszę o ustalanie godzin wizyt maksymalnie o godzinie 20:00, żeby każdy mógł potuptać i najeść się lodów, chipsów czy innych burgerów 🤓
Pati2804, Rahia, elektro96, Malinowysorbet, Majuna, Platynova55, Dropsik, Zaczarowan, Lauraa, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 08:37
Monk@, Dropsik, Lauraa, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Nadrobić cały dzień to nie lada wyzwanie.
Ale doczytałam Was ♥️
@MummyYummy czekamy ✊
Dziś wróciłam z pracy, zakręciłam się chwilę, pojechałam na zebranie, wróciłam, usiadłam i zaczytałam się w wiadomościach. W tym czasie zeżarłam całe opakowanie orzechów brazylijskich 🫣. A wolałabym loda. Marletto w białej czekoladzie z migdałami 🤣
Jeśli chodzi o raka, to niestety - zła, podstępna choroba. Zabrała moją siostrę, rok temu też kuzynkę. Młode kobiety. Nie rozumiem tego 😔
Jutro wizyta u ginekologa. Trzymajcie kciuki za pęcherzyki po stymulacji. Oby coś urosło, bo zupełnie nic nie czuję 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2024, 22:47
elektro96, Malinowysorbet, Chmurka21, Majuna, notsobadd, Anonim1992, Dropsik, Zaczarowan, Prezesoowa lubią tę wiadomość
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
Drożny jeden jajodów - lewy.
21.06.2025 ⏸️
_________ -
Tak, proszę tą informację wstawić na głównej stronie wątku. No dobrze robimy dyżur tuptających czy widzimy się rano ?Monk@ wrote:Patrząc na to, ile dziewczyn idzie spać wnoszę o ustalanie godzin wizyt maksymalnie o godzinie 20:00, żeby każdy mógł potuptać i najeść się lodów, chipsów czy innych burgerów 🤓
elektro96, Rachelka23, Prezesoowa lubią tę wiadomość
01.2025 💙 -
Hej, miałam kiepski dzień. Humor siadł, kompleksy wróciły. Słabo.
Weszłam, bo myślałam, że będą jakieś newsy, a tu nic... No trudno, to dobranoc.
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Albo chociaż wiadomość w dwóch słowach - jest ok albo jest źle. Na szczegóły poczekamy cierpliwie 😊Monk@ wrote:Patrząc na to, ile dziewczyn idzie spać wnoszę o ustalanie godzin wizyt maksymalnie o godzinie 20:00, żeby każdy mógł potuptać i najeść się lodów, chipsów czy innych burgerów 🤓
Pati2804, Rachelka23, Monk@, Malinowysorbet, Majuna, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium?
💁🏽
❌ hla-c C2
@ suzzy , nie martw się ten dzień można powiedzieć już się skonczył. Może i zostało nas mało ale każda jest z tobą w twoim trudnym czasie. Idąc spać powiedz sobie jutro będzie nowy piękny dzień. I tak będzie! 🌹🌞
Mummy jeśli to czytasz to nadal wszystkie tuptamy, nawet przez sen! Zlituj się bo jutro będą zakwasy!
Suzie lubi tę wiadomość
01.2025 💙 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 16:33
Rachelka23, Rahia, Monk@, ellevv, Malinowysorbet, Miś, Majlen, elektro96, Chmurka21, Pati2804, Majuna, Prezesoowa, notsobadd, Platynova55, Suzie, Liyss🧚🏻, Anonim1992, Vienna, Dropsik, Zaczarowan, Sikoreczkaaa, pp2018, Lauraa, Gregorka, CoffeeDream, Leśneintro, KejtKa, PaulaG lubią tę wiadomość
-
To jest cudowna wiadomość ♥️♥️MummyYummy wrote:Przepraszam, Kochane!!!
Telefon mi padł i nie mogłam znaleźć ładowarki 🙄 nIe pytajcie nawet...
Melduję, że jest 4 mm człowieka z serduszkiem bijącym 125 uderzeń na minutę ♥️♥️♥️
MummyYummy lubi tę wiadomość
🧑 38. 🧔 41
1 ciąża 2008 r.
30 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
Drożny jeden jajodów - lewy.
21.06.2025 ⏸️
_________

https://zapodaj.net/plik-32bVMdfPdG