Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny! ❤️
MummyYummy bardzo się cieszę! ❤️ serce się raduje!
Majuna trzymam kciuki za proga! 😘
Rachelka jesteśmy z tobą! 🫂 🌞
Patience- czekamy pod toaletą! 😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 07:44
Rachelka23, Majuna, patience, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Hejooo,
Cytologia odebrana , wszystko okej. Teraz tuptam pod gabinetem na czystość. O 8 wchodzę
@patience 🤞
@majuna 💪
@rachelka 🤗
Malinowysorbet, Majuna, Lauraa, Vienna, Dropsik, Monk@, Gregorka, Pati2804, elektro96, MummyYummy, Rachelka23, Prezesoowa, Chmurka21, blob lubią tę wiadomość
01.2025 💙 -
Dzień dobry 🧡
@Rachelka trzymamy mocno kciuki za dzisiejszy dzień 😊
@Majuna ✊️ za proga 😊
@Patience sprawdza nasza cierpliwosc, ale trzymamy mocno ✊️😁
Majuna, patience, Rachelka23 lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Ale tu było wieczornych emocji 🙏
@Mummy gratulacje!!! Nie mogło być inaczej ❤️ odpoczywajcie!
@ Majuna kciuki za wyniki 💪🏻
@patience proszę sikać 😅 ❤️
@Rahia powodzenia 🥰
@Rachelka 🫂 kciuki!!!
Ja wczoraj pół dnia przespałam, głowa pękała, ale to 3 dzień odrobaczania, więc domyślam się że dlatego 😏
Dzisiaj mnóstwo pracy, odliczam do weekendu jak szalona 🥰
Cudownego dnia dzisiaj ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 08:01
Majuna, patience, Pati2804, MummyYummy, Rachelka23, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Nie dałam rady Was wczoraj nadrobić ale myślałam o Was i o tym, jak się macie.

Kciuki również za dzisiaj niech to będzie dzień pełen dobrych wiadomości! :*
Majuna, Lauraa, MummyYummy, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
Mi kiedyś nie chciała lecieć, ale to wtedy jak byłam na glukozie 3punktowej i przy 3 pobieraniu już się żyły schowały i tak mi szukała tą iglą w ręce 😆Majuna wrote:Komu oczywiście nie chciało jak na złość polecieć i był kuty dwa razy? 😅 Nigdy tak nie miałam z lewej ręki, z prawej to mi nie leci, to prawda. Babka zdążyła się zapytać, czy coś się dzieje przy pobieraniu, ja na to, że nie, często jestem i jest w porządku, po czym nie poleciało. 🤪
Ale spoko, nie leciałam jej 😆
Tak w ogóle, Dzień Dobry!
Widziałam, że dziś będzie testowane, trzymam kciuki 💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2024, 08:07
Majuna, Lauraa, MummyYummy lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Piękna informacja 🥰🤩🧡💚🩵❤️ ciocie przytulają 🤗🩷MummyYummy wrote:Przepraszam, Kochane!!!
Telefon mi padł i nie mogłam znaleźć ładowarki 🙄 nIe pytajcie nawet...
Melduję, że jest 4 mm człowieka z serduszkiem bijącym 125 uderzeń na minutę ♥️♥️♥️
Majuna, MummyYummy lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Majuna wrote:Z pewnością. Przepraszam, jeśli już pisałaś, ale ile trwa leczenie?
U mnie podobnie, ogrom pracy, a kolejne miesiące wcale nie zapowiadają się na luźniejsze. Pewnie powinnam się cieszyć, ale myślami jestem juz na urlopie. Potrzebuję bardzo odpoczynku, odcina mnie codziennie po 21. Bardzo czekam na weekend. 🙏
Leki 10 dni, później 14 dni zioła, powtórka leków 10 dni i znowu 14 dni zioła 😅 także 1,5 miesiąca, trzeba się uzbroić w cierpliwość 😝
Ale rozumiem, ze zaplanowałaś sobie urlop żeby trochę odpocząć? Jakieś plany podróżnicze? Czy odpoczynek w domku? ❤️ -
Dzien dobry,
u mnie dzien sie zaczął intensywnie, zapał mnie taki ból jajnika i ból piersi lewej, że musiałam się położyć i przyszłam do pracy godzine później. Nadal czuje ból, ale już jest dużo lepiej.
Patience, kciuki za test
Rahia, tuptam pod gabinetem
Mummy świetna wiadomość!!!!
MummyYummy, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
O matko, dziewczyny, ja tu od wczoraj kminię, że coś z moją pamięcią i/lub głową jest nie tak, a właśnie mi się przypomniało, że Laura i Grażka mają tego samego awatara, tylko inne włosy 😂 już myślałam, że jakieś rozdwojenie jaźni albo że ja coś nie mogę spamiętać i nie ogarniam 😂 a faktycznie pamiętam, że była rozmowa na ten temat, że niezależnie od siebie je ustawiłyście 😂
Ja też poproszę o kciuki, żeby przetrwać. Zapowiada się bardzo ciężki dzień 😵💫 będę z Wami myślami ❤️ i postaram się zajrzeć na sikańca i podglądać, co tam u Was
lecę na pole bitwy!
grazka0022, Vienna, Majuna, Pati2804, elektro96, Malinowysorbet, MummyYummy, Prezesoowa, Lauraa lubią tę wiadomość
-
Monk@ wrote:O matko, dziewczyny, ja tu od wczoraj kminię, że coś z moją pamięcią i/lub głową jest nie tak, a właśnie mi się przypomniało, że Laura i Grażka mają tego samego awatara, tylko inne włosy 😂 już myślałam, że jakieś rozdwojenie jaźni albo że ja coś nie mogę spamiętać i nie ogarniam 😂 a faktycznie pamiętam, że była rozmowa na ten temat, że niezależnie od siebie je ustawiłyście 😂
Ja też poproszę o kciuki, żeby przetrwać. Zapowiada się bardzo ciężki dzień 😵💫 będę z Wami myślami ❤️ i postaram się zajrzeć na sikańca i podglądać, co tam u Was
lecę na pole bitwy!
Hahaha tak, siostry psiary
Trzymam kciuki
Monk@, Lauraa lubią tę wiadomość
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
Vienna wrote:Dziewczyny czy Wy też tak macie że po okresie dobrze się czujecie, macie dużo energii i nadziei. A po owulacji humor Wam siada i już nie wierzycie że mogło się udać? Z czego to może wynikać? Na necie sprzeczne informacje. Raz że to wynik niskiego progesteronu, a innym razem że to właśnie wynik wzrastającego progesteronu? Jak to u Was wygląda? 🤔
Mam dokładnie tak samo. Przed owulacją mam więcej energii i jestem pozytywnie nastawiona, po owulacji już jest gorzej.
Vienna, MummyYummy, Prezesoowa, Chmurka21 lubią tę wiadomość
Starania od 2018 r.
31 tc 💗 👼
8 tc 💔👼
5 tc 💔👼 -
Majuna wrote:Tak! Piąteczka 🖐🏻 Mi się wydaje, że u mnie to kwestia tego, że po okresie, to się czeka na ta owulkę i tak jakoś miło czas płynie, a już po owulce to się dłuży, bo w sumie jedyne na co się czeka to małpa najczęściej. 😬
No ja mam wahania nastrojów jak baba z okresem
Raz sie ciesze i mam wrażenie, że się udało, a raz załamanie nerwowe i tylko czekam na @, a ja jeszcze mam takie dłuższe cykle 30/31 dni i tak się dłuży ten cały cykl, już bym chciała wiedzieć co jest grane
Majuna, Vienna, Monk@, Lauraa lubią tę wiadomość
9 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
patience wrote:Dzień dobry wszystkim! ❤
Dziś testuje, nie ukrywam trochę mam stresa 😂
Weszłam żeby sprawdzić czy testowałaś 😉. Czekamy na zdjęcie dwóch kreseczek!
Prezesoowa, patience, Lauraa lubią tę wiadomość
Starania od 2018 r.
31 tc 💗 👼
8 tc 💔👼
5 tc 💔👼