X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
Odpowiedz

Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁

Oceń ten wątek:
  • elektro96 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące i gratuluję również pięknych informacji z rana 🥰

Prezesoowa, Majuna, Platynova55, grazka0022, Gregorka, Vienna, MummyYummy, blob, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość

30 cs
    💁🏽‍♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    To co w głowie to się nazywa nadzieja :* kiedy będziemy oglądać Twoje osikańce?

Czuję się tak:
    IMG-6327.png :P

Z mężem powiedzmy, że ok. Wczoraj mieliśmy kolejną rozmowę i na razie jest dobrze.
    A z tatą kiepsko. Liczę, że go dziś przeniosą na inny oddział na dodatkowe leczenie, bo jak nie dziś to dopiero w poniedziałek i znowu się to przeciągnie...

Ohh tak nadzieja matka głupich ale każda matka kocha swoje dzieci 😅 moje osikance hmm...nie mam pojęcia zależy od wyników jeśli będzie ok to sikne w środę dla sportu jeśli nie to nie sikam bo nic z tego nie będzie
    Wierzę że będzie dobrze z tata🫂🫂
    Cieszę się że chociaż małżonek nie dokłada 😅

Prezesoowa lubi tę wiadomość

Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia

04.2021- CC -nasz synek
    Starania 06.2023
    Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀

"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley
  • CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Platynova Nic nowego nie napiszę, ale podpisuję się pod tym co piszą dziewczyny - beta przy takich wartościach już nie ma takich skoków przyrostu. Także odpoczywaj Kochana 🩷
    @Zaczarowan Super wieści 🌷 Dużo zdrówka dla Was!
    @Prezesoowa Oo.. też bym poszła gdzieś na kolację 😊 Ale chyba nie starczy nam w weekend czasu, bo musimy dokończyć kilka rzeczy na balkonie i mieszkanku. Za to może zrobimy w weekend domową pizzę ☺️

Platynova55, Prezesoowa, Zaczarowan, Majuna, blob lubią tę wiadomość

• Speranza :) Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Platynova - trzymam mocno kciuki za poniedziałkową wizytę, będzie dobrze!

Platynova55, Zbuntowana lubią tę wiadomość

"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
  • Majuna Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:56

👨🏼‍🦱👩‍💼28
    Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻🌈
    21 cs

2024:
    4x CB 💔💔💔💔
    _____
    "A nadzieja zawieść nie może..."🍀
  • Majuna Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:56

elektro96 lubi tę wiadomość

👨🏼‍🦱👩‍💼28
    Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻🌈
    21 cs

2024:
    4x CB 💔💔💔💔
    _____
    "A nadzieja zawieść nie może..."🍀
  • Anonim1992 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Platynova odpoczywaj przy becie ok10000 pojawia się serduszko wierzę że w poniedziałek usłyszysz piękny stukot galopujących koników 🤞🤞🤞 niezmiennie trzymam i nie puszczam

Platynova55, CoffeeDream, Prezesoowa, blob lubią tę wiadomość

Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia

04.2021- CC -nasz synek
    Starania 06.2023
    Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀

"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley
  • CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Domowa pizza jest mniam <3 jakie dajecie dodatki? :D

Ja to kocham pieczarki 🩷 więc jak dla mnie szynka+pieczarki+mozarella i jest ideolo. A mąż preferuje salami 😁 więc zazwyczaj robimy pół na pół i częstujemy się wzajemnie.
    Ale z tymi dodatkami to różnie...czasami mamy ochotę na bardziej włoską wersję to kupujemy rukolę, pomidorki i szynkę prosciutto 😊

W ogóle, to jak byłam w weekend u psiapsi, która ma lidlomixa, to prawie mnie przekonała i powiem więcej... Przekonała nawet bardziej mojego męża 😅
    Ale ja rozsądnie podchodzę do tematu. Jak uda mi się sprzedać obecnego robota to kupimy lidlomixa.

Anonim1992, Majuna, Prezesoowa, notsobadd, Malinowysorbet, elektro96, Gregorka, Vienna, Dropsik, MummyYummy, blob lubią tę wiadomość

• Suzie Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Platynova55 - skoro to "tylko" krwiak to cały czas trzymam kciuki, aby szczęśliwie się zakończyło
    @Zaczarowan - cudownie, niech synuś mamusi zdrowo rośnie <3

Platynova55, Zaczarowan, blob lubią tę wiadomość

👩29👨30
    👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
    ❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle -stymulacja owulacji
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
    ✅ jajowody drożne
    ✅ podstawowe badania nasienia
    ❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża

🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
    ⏸️05/01 🥰
    05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
    07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
    22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
    10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
    03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹

📆 Kalendarz wizyt
    10/03 - ginekolog
    12/03 - USG tarczycy
    13/03 - endokrynolog
    preg.png
  • Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Platynova55 wrote:
    Cześć dziewczyny, dobrego dnia!
    Nie było mnie trochę, ale ostatnio nie dzieje się dobrze. W środę dostałam krwawienia, myślałam że to już koniec, szybko udało mi się skontaktować z moją ginekolog i umówić na wizytę i okazało się że mam krwiaka, dostałam L4 i mam dużo leżeć. Zarodka dalej nie było tylko pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym czyli to samo co w poniedziałek. Ginekolog kazała zrobić betę i przyrost z 6000 na 13 532, między pobraniami minęło 108h, więc chyba nie wygląda to dobrze, dziś wieczorem powtórzę. W poniedziałek rano wizyta i może dowiem się co dalej, ale mam już same negatywne myśli

Słońce.. wierz w Kropka! 🫂🫂 Leć na badania, daj koniecznie znać jak wyniki.. Do poniedziałku jeszcze i aż dwa dni.. staraj się nie czytać za dużo na internecie. Bardzo cię przytulam, jestem z Tobą! 🫂

Platynova55, Majuna lubią tę wiadomość

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • elektro96 Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    @elektro jak się dziś czujesz?
    Sama nie wiem… nadal jakoś średnio 🙄 Nawet nie rozumiem za bardzo dlaczego, bo tak naprawdę na ten moment nic nie wiadomo. Musimy po prostu czekać i tyle…
    Myślałam sobie jeszcze o Chmurce, że skoro ich androlog też dał nadzieję, a to zupełnie inna osoba z zupełnie innej części Polski, to przecież chyba musi być w tym jakieś ziarno prawdy… ta myśl trzyma mnie jeszcze jakoś w kupie 😁

Majuna, Anonim1992 lubią tę wiadomość

30 cs
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w piątek! Nie dam rady odnieść się do każdej z was, od wczoraj czytałam na raty i to bez notatnika, ale wiedzcie, że jestem z wami - trzymam kciuki za każdą z was i tulę każdą, która tego potrzebuje!

Liyss! Widzę, że obie postanowiłyśmy siknąć dziś i obie z tym samym efektem! Dziewczyny 🥹🥹🥹 ledwo zdjęcie zrobiłam, tak mi się ręce trzęsą 🙈 10 nie ma, jak ja się teraz skupię na robocie przez 5 godzin 🙈
    IMG-0636.jpg

elektro96, Malinowysorbet, Prezesoowa, notsobadd, Majuna, CoffeeDream, blob, Platynova55, Pati2804, grazka0022, Anonim1992, Rachelka23, Gregorka, Paima, Leśneintro, Vienna, Dropsik, MummyYummy, Liyss🧚🏻, PaulaG, Lauraa lubią tę wiadomość

• Suzie Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zjem pizzę jutro. Będzie cheat day <3

Majuna, CoffeeDream lubią tę wiadomość

👩29👨30
    👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne

⏸️05/01 🥰
    10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍

📆 Kalendarz wizyt
    10/03 - ginekolog
    12/03 - USG tarczycy
    13/03 - endokrynolog
    preg.png
  • Suzie Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KejtKa wrote:
    Witam się w piątek! Nie dam rady odnieść się do każdej z was, od wczoraj czytałam na raty i to bez notatnika, ale wiedzcie, że jestem z wami - trzymam kciuki za każdą z was i tulę każdą, która tego potrzebuje!

Liyss! Widzę, że obie postanowiłyśmy siknąć dziś i obie z tym samym efektem! Dziewczyny 🥹🥹🥹 ledwo zdjęcie zrobiłam, tak mi się ręce trzęsą 🙈 10 nie ma, jak ja się teraz skupię na robocie przez 5 godzin 🙈
    IMG-0636.jpg

!!!!!!!!! cudowny ten piątek <3
    mówiłam, że cisza przed burzą!

KejtKa, Majuna, Anonim1992, blob lubią tę wiadomość

👩29👨30
    ❌ hiperinsulinizm
    ✅ jajowody drożne

⏸️05/01 🥰
    10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍

📆 Kalendarz wizyt
    10/03 - ginekolog
    12/03 - USG tarczycy
    13/03 - endokrynolog
    preg.png
  • Malinowysorbet Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Platynova przytulam Cię za ten stres jaki właśnie wewnętrznie przeżywasz. Będziemy trzymać kciuki za kropeczka, niech w poniedziałek pokaże jaki jest silny 🫂
    @Zaczarowan cudowne wieści, ciocia pozdrawiam małego kurczaczka 😘

Zaczarowan, Majuna, Platynova55 lubią tę wiadomość

03.24 💔 07.24💔👼🏼

,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
  • elektro96 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KejtKa wrote:

IMG-0636.jpg
    Ożesz kur…
    Co tu się dziś dzieje 🤣♥️♥️♥️♥️♥️

Majuna lubi tę wiadomość

30 cs
    💁🏽 Oligoteratozoospermia

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CoffeeDream wrote:
    Ja to kocham pieczarki 🩷 więc jak dla mnie szynka+pieczarki+mozarella i jest ideolo. A mąż preferuje salami 😁 więc zazwyczaj robimy pół na pół i częstujemy się wzajemnie.
    Ale z tymi dodatkami to różnie...czasami mamy ochotę na bardziej włoską wersję to kupujemy rukolę, pomidorki i szynkę prosciutto 😊

W ogóle, to jak byłam w weekend u psiapsi, która ma lidlomixa, to prawie mnie przekonała i powiem więcej... Przekonała nawet bardziej mojego męża 😅
    Ale ja rozsądnie podchodzę do tematu. Jak uda mi się sprzedać obecnego robota to kupimy lidlomixa.

Domowa pizza brzmi pysznie.. 😋 co do szynki prosciutto to uwielbiam, ale taką surową na pizzy 😋

O lidlomix słyszałam nieraz o nim, tak z ciekawości- ile już służy przyjaciółce? :)

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
  • Malinowysorbet Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KejtKa wrote:

IMG-0636.jpg
    Ooooo 😍 super wieści ❤️

KejtKa lubi tę wiadomość

03.24 💔 07.24💔👼🏼

,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
  • CoffeeDream Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prezesoowa wrote:
    Ooo pieczarki :D nawet szynki nie potrzebuję, tylko pieczarki ser i szczypiorek <3 chyba za tydzień bedzie pizza :D salami też lubię.

W sumie to wszystko lubię. Czasami w pracy zamawiamy pizzę i zamawiam zbójnicką z boczkiem, oscypkiem i żurawiną. Gdyby nie była taka tłusta to bym jadła częściej :D

Co do termomixa czy lidlomixa się nie wypowiem, bo to raczej nie sprzęt dla mnie, ale jak Wam się podoba to kupujcie i działajcie i chwal się efektami :D

Oo, boczus też kocham 🩷 ale właśnie... Żeby to wszystko nie było takie kaloryczne 🙄

No ja na razie się wstrzymuję.z decyzją o tym sprzęcie, ale tu dziewczyny też już chwaliły 😅

• Zaczarowan Autorytet

Wysłany: 19 kwietnia 2024, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KejtKa wrote:

IMG-0636.jpg

Ooooooo SUPER! ❤️❤️ jaki piękny dzisiaj dzień! Gratuluje 🫂

KejtKa lubi tę wiadomość

Starania od 12.2022
    PCOS, cykle stymulowane.
    HSG- styczeń 2024 ✅
    10.02 ⏸️
    💙

age.png
‹‹ 253 254 255 256 257 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ