Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące i gratuluję również pięknych informacji z rana 🥰
Prezesoowa, Majuna, Platynova55, grazka0022, Gregorka, Vienna, MummyYummy, blob, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Czuję się tak:
Z mężem powiedzmy, że ok. Wczoraj mieliśmy kolejną rozmowę i na razie jest dobrze.
A z tatą kiepsko. Liczę, że go dziś przeniosą na inny oddział na dodatkowe leczenie, bo jak nie dziś to dopiero w poniedziałek i znowu się to przeciągnie...
Ohh tak nadzieja matka głupich ale każda matka kocha swoje dzieci 😅 moje osikance hmm...nie mam pojęcia zależy od wyników jeśli będzie ok to sikne w środę dla sportu jeśli nie to nie sikam bo nic z tego nie będzie
Wierzę że będzie dobrze z tata🫂🫂
Cieszę się że chociaż małżonek nie dokłada 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
@Platynova Nic nowego nie napiszę, ale podpisuję się pod tym co piszą dziewczyny - beta przy takich wartościach już nie ma takich skoków przyrostu. Także odpoczywaj Kochana 🩷
@Zaczarowan Super wieści 🌷 Dużo zdrówka dla Was!
@Prezesoowa Oo.. też bym poszła gdzieś na kolację 😊 Ale chyba nie starczy nam w weekend czasu, bo musimy dokończyć kilka rzeczy na balkonie i mieszkanku. Za to może zrobimy w weekend domową pizzę ☺️Platynova55, Prezesoowa, Zaczarowan, Majuna, blob lubią tę wiadomość
-
Platynova - trzymam mocno kciuki za poniedziałkową wizytę, będzie dobrze!
Platynova55, Zbuntowana lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:56
Prezesoowa lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 18:56
elektro96 lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Platynova odpoczywaj przy becie ok10000 pojawia się serduszko wierzę że w poniedziałek usłyszysz piękny stukot galopujących koników 🤞🤞🤞 niezmiennie trzymam i nie puszczam
Platynova55, CoffeeDream, Prezesoowa, blob lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Prezesoowa wrote:Domowa pizza jest mniam jakie dajecie dodatki?
Ja to kocham pieczarki 🩷 więc jak dla mnie szynka+pieczarki+mozarella i jest ideolo. A mąż preferuje salami 😁 więc zazwyczaj robimy pół na pół i częstujemy się wzajemnie.
Ale z tymi dodatkami to różnie...czasami mamy ochotę na bardziej włoską wersję to kupujemy rukolę, pomidorki i szynkę prosciutto 😊
W ogóle, to jak byłam w weekend u psiapsi, która ma lidlomixa, to prawie mnie przekonała i powiem więcej... Przekonała nawet bardziej mojego męża 😅
Ale ja rozsądnie podchodzę do tematu. Jak uda mi się sprzedać obecnego robota to kupimy lidlomixa.Anonim1992, Majuna, Prezesoowa, notsobadd, Malinowysorbet, elektro96, Gregorka, Vienna, Dropsik, MummyYummy, blob lubią tę wiadomość
-
@Platynova55 - skoro to "tylko" krwiak to cały czas trzymam kciuki, aby szczęśliwie się zakończyło
@Zaczarowan - cudownie, niech synuś mamusi zdrowo rośniePlatynova55, Zaczarowan, blob lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Platynova55 wrote:Cześć dziewczyny, dobrego dnia!
Nie było mnie trochę, ale ostatnio nie dzieje się dobrze. W środę dostałam krwawienia, myślałam że to już koniec, szybko udało mi się skontaktować z moją ginekolog i umówić na wizytę i okazało się że mam krwiaka, dostałam L4 i mam dużo leżeć. Zarodka dalej nie było tylko pęcherzyk ciążowy z pęcherzykiem żółtkowym czyli to samo co w poniedziałek. Ginekolog kazała zrobić betę i przyrost z 6000 na 13 532, między pobraniami minęło 108h, więc chyba nie wygląda to dobrze, dziś wieczorem powtórzę. W poniedziałek rano wizyta i może dowiem się co dalej, ale mam już same negatywne myśli
Słońce.. wierz w Kropka! 🫂🫂 Leć na badania, daj koniecznie znać jak wyniki.. Do poniedziałku jeszcze i aż dwa dni.. staraj się nie czytać za dużo na internecie. Bardzo cię przytulam, jestem z Tobą! 🫂Platynova55, Majuna lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:@elektro jak się dziś czujesz?
Myślałam sobie jeszcze o Chmurce, że skoro ich androlog też dał nadzieję, a to zupełnie inna osoba z zupełnie innej części Polski, to przecież chyba musi być w tym jakieś ziarno prawdy… ta myśl trzyma mnie jeszcze jakoś w kupie 😁Majuna, Anonim1992 lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
nick nieaktualnyWitam się w piątek! Nie dam rady odnieść się do każdej z was, od wczoraj czytałam na raty i to bez notatnika, ale wiedzcie, że jestem z wami - trzymam kciuki za każdą z was i tulę każdą, która tego potrzebuje!
Liyss! Widzę, że obie postanowiłyśmy siknąć dziś i obie z tym samym efektem! Dziewczyny 🥹🥹🥹 ledwo zdjęcie zrobiłam, tak mi się ręce trzęsą 🙈 10 nie ma, jak ja się teraz skupię na robocie przez 5 godzin 🙈
elektro96, Malinowysorbet, Prezesoowa, notsobadd, Majuna, CoffeeDream, blob, Platynova55, Pati2804, grazka0022, Anonim1992, Rachelka23, Gregorka, Paima, Leśneintro, Vienna, Dropsik, MummyYummy, Liyss🧚🏻, PaulaG, Lauraa lubią tę wiadomość
-
Ja zjem pizzę jutro. Będzie cheat day
Majuna, CoffeeDream lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
KejtKa wrote:Witam się w piątek! Nie dam rady odnieść się do każdej z was, od wczoraj czytałam na raty i to bez notatnika, ale wiedzcie, że jestem z wami - trzymam kciuki za każdą z was i tulę każdą, która tego potrzebuje!
Liyss! Widzę, że obie postanowiłyśmy siknąć dziś i obie z tym samym efektem! Dziewczyny 🥹🥹🥹 ledwo zdjęcie zrobiłam, tak mi się ręce trzęsą 🙈 10 nie ma, jak ja się teraz skupię na robocie przez 5 godzin 🙈
!!!!!!!!! cudowny ten piątek
mówiłam, że cisza przed burzą!KejtKa, Majuna, Anonim1992, blob lubią tę wiadomość
👩29👨30
❌ hiperinsulinizm
✅ jajowody drożne
⏸️05/01 🥰
📆 Kalendarz wizyt
04/02 - badania krwi
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
@Platynova przytulam Cię za ten stres jaki właśnie wewnętrznie przeżywasz. Będziemy trzymać kciuki za kropeczka, niech w poniedziałek pokaże jaki jest silny 🫂
@Zaczarowan cudowne wieści, ciocia pozdrawiam małego kurczaczka 😘Zaczarowan, Majuna, Platynova55 lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
KejtKa wrote:Witam się w piątek! Nie dam rady odnieść się do każdej z was, od wczoraj czytałam na raty i to bez notatnika, ale wiedzcie, że jestem z wami - trzymam kciuki za każdą z was i tulę każdą, która tego potrzebuje!
Co tu się dziś dzieje 🤣♥️♥️♥️♥️♥️Majuna lubi tę wiadomość
29 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Ale z tymi dodatkami to różnie...czasami mamy ochotę na bardziej włoską wersję to kupujemy rukolę, pomidorki i szynkę prosciutto 😊
W ogóle, to jak byłam w weekend u psiapsi, która ma lidlomixa, to prawie mnie przekonała i powiem więcej... Przekonała nawet bardziej mojego męża 😅
Ale ja rozsądnie podchodzę do tematu. Jak uda mi się sprzedać obecnego robota to kupimy lidlomixa.
Domowa pizza brzmi pysznie.. 😋 co do szynki prosciutto to uwielbiam, ale taką surową na pizzy 😋
O lidlomix słyszałam nieraz o nim, tak z ciekawości- ile już służy przyjaciółce?
-
KejtKa lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Prezesoowa wrote:Ooo pieczarki nawet szynki nie potrzebuję, tylko pieczarki ser i szczypiorek chyba za tydzień bedzie pizza salami też lubię.
W sumie to wszystko lubię. Czasami w pracy zamawiamy pizzę i zamawiam zbójnicką z boczkiem, oscypkiem i żurawiną. Gdyby nie była taka tłusta to bym jadła częściej
Co do termomixa czy lidlomixa się nie wypowiem, bo to raczej nie sprzęt dla mnie, ale jak Wam się podoba to kupujcie i działajcie i chwal się efektami
Oo, boczus też kocham 🩷 ale właśnie... Żeby to wszystko nie było takie kaloryczne 🙄
No ja na razie się wstrzymuję.z decyzją o tym sprzęcie, ale tu dziewczyny też już chwaliły 😅Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
Ooooooo SUPER! ❤️❤️ jaki piękny dzisiaj dzień! Gratuluje 🫂KejtKa lubi tę wiadomość