Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:No pytanie czy jesteś na tyle wytrzymała nerwowo, żeby jak przyrost nie będzie idealny za bardzo nie schizować, bo w innym labie wynik może się różnić nawet o połowę
O kurde, aż tak? 😳 to chyba jednak nie będę cebulić i pojadę do tej diagnostyki 🙈Majuna, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
KejtKa wrote:O kurde, aż tak? 😳 to chyba jednak nie będę cebulić i pojadę do tej diagnostyki 🙈
elektro96, KejtKa, Majuna, Prezesoowa, notsobadd, Pati2804, Speranza :), CoffeeDream, MummyYummy lubią tę wiadomość
🧑 37. 🧔 40
1 ciąża 2008 r.
17 cs o 🤱
AMH 7.02 przy normie 6.96
LH. 8.96
FSH. 5.55
4 cykl z Clo + Ovi+ Duphaston
_________
📅
20.04 badania 7 dpo ✅
6.05 godz. 8:45 wizyta na NFZ
9.05 godz. 8:15 wizyta prywatnie -
Prezesoowa wrote:Zapisana jest na testowanie na środę z tego co kojarzę to była z mężem na wyjeździe, odzywała się w weekend, wiec mam nadzieję, że jak się ogarnie po powrocie to nam opowie jak było
No właśnie ślepa ja, nie mogłam jej znaleźć na liście Ale już widze jak powiedziałaś ze na środę.Prezesoowa lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
2 cykle stymulowane Clo + duphaston ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
✨Euthyrox 25 + Glucophage
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
05.02 - wizyta w celu wyjaśnienia długiego cyklu
10.02 - drożność (??)
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Rachelka23 wrote:Za małpiszona 🫂.
Oby to był TEN cykl.
Niezmiennie bawi mnie, gdy używacie "xd" 🤣. Stara jestem. 🫣😁Prezesoowa, KejtKa, notsobadd, Pati2804, Rachelka23, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, chciałam Wam przypomnieć uwaga na te dziady kleszcze! Moja Sunia wczoraj złapała w lesie i przeszedł na mnie. Na szczęście na palec i go widziałam.. Bleee, ale uważajcie, bo z każdym rokiem jest ich więcej.
Prezesoowa, Pati2804, CoffeeDream, Dropsik, Majuna lubią tę wiadomość
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność (??)
Dropsik wrote:Ja sie nauczyłam używać xD od kogoś innego 🙈 ale rozwaliło mnie jak słyszałam kiedyś dwie dziewczyny i jedna powiedziała: "noo, ale to było głupie, ixde ". Nie wiedziałam, że w mowie też się tego używa 🤣
Hahah używa, ja często mówie i pisze xdZaczarowan, Dropsik lubią tę wiadomość
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność (??)
Ja często używam "xD", ale na takich forach się hamuje, żeby nie wyjść na jakiegoś niepoważnego dzieciaka
grazka0022, elektro96, KejtKa, Zaczarowan, Malinowysorbet, notsobadd, Pati2804, Liyss🧚🏻, CoffeeDream, Majuna, ultramaryna_, Dropsik, Rachelka23, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
Dropsik wrote:Ja sie nauczyłam używać xD od kogoś innego 🙈 ale rozwaliło mnie jak słyszałam kiedyś dwie dziewczyny i jedna powiedziała: "noo, ale to było głupie, ixde ". Nie wiedziałam, że w mowie też się tego używa 🤣
Pati2804, Majuna, Dropsik lubią tę wiadomość
30 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
My na działkę to smarujemy sie litrami olejku goździkowego, psa też i pomaga. W zeszłym roku to miała chyba 9 i od tej pory bez olejku tam nie jeżdżęPrezesoowa, Rachelka23 lubią tę wiadomość
11 cs
8 cykli naturalnych ❌
👩25 lat
👨26 lat
🐶4 lata
29.12 - 🩸
12.01 - 🥚
26.01 - testowanie - ❄️
🔜
10.02 - drożność (??)
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Co się przejmujesz, tu samo swoi w kolorze
Bo już kiedyś na jakiejś grupie studenckiej użyłam "xd" i mi powiedziano, ze jestem taka dojrzała i widać, że trzeba brać mnie na poważnie xd
A jak nie pisałam żadnych emotek to oberwałam, ze jestem sztywna, więc i tak źle, i tak niedobrzegrazka0022, Rachelka23, MummyYummy, Majuna lubią tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle - podwyższone androgeny, wysoki stosunek LH:FSH, stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
✅ podstawowe badania krwi i wyrównane niedobory
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO, jelito drażliwe, łysienie androgenowe u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
📆 Kalendarz wizyt
10/02 - ginekolog
18/02 - endokrynolog
03/03 - prenatalne 🧬
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny 😊 u mnie dziś słońce świeci, ale jest zimniutko ❄️🌬 nad ranem pruszył śnieg.
@KejtKa gratuluję przyrostu 😘
Od dziś zaczynam nocną zmianę w pracy, chyba muszę spowrotem wyciągnąć czapkę :o
Narazie u mnie bez planów, zobaczymy co przyniesie dzieńKejtKa lubi tę wiadomość
♀️28 ♂️33
Styczeń 2024 - odstawienie tabl.anty po 8 latach
Marzec 2024 - początek starań
• brak owulacji ok.7 msc, PCOS, liczne niedobory, brak suplementacji, niezdrowe jedzenie
⬇️
• aktywność fizyczna, dieta, suplementacja, wyrównane niedobory, odpowiedni lekarz
- badanie nasienia ✅️
➡️Starania "na poważnie "
• październik 2024
- 3 cykle lametta + duphaston ❌️
- styczeń 2025 - drożność sono-hsg ✅️
- 4 cykl - lametta + duphaston 🤞🍀
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualnyMajlen wrote:Dzień dobry dziewczyny 😊 u mnie dziś słońce świeci, ale jest zimniutko ❄️🌬 nad ranem pruszył śnieg.
@KejtKa gratuluję przyrostu 😘
Od dziś zaczynam nocną zmianę w pracy, chyba muszę spowrotem wyciągnąć czapkę :o
Narazie u mnie bez planów, zobaczymy co przyniesie dzień
Nooo pizga złem 🥶 ale od soboty ma się ocieplać, a na niedzielę pokazuje mi już 20 stopni 🥹