Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny 😘
Miłego dnia 😘🌞
Elektro96 trzymam kciuki ✊🍀
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien doby Elektro trzymam kciuki....✊️✊️✊️✊️mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Miłego dnia kochane dziewczyny!!! ☺️☺️☺️ Elektro, melduje się pod Twoim kibelkiem🤞🏻😂
Zbuntowana, Malinowysorbet, Pati2804, Gregorka, MummyYummy, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dzień dobry dziewczyny! ❤️ Mam nadzieje, że wyspane, a te które dzisiaj idą nieszczęśliwie do pracy, to życzę szybkiego powrotu do domku 😘
Miłego dnia! 🌞⛅️
Malinowysorbet, Speranza :), Zbuntowana, Pati2804, Gregorka, MummyYummy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No niestety u mnie zderzenie z rzeczywistością… biało…Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Super, że mąż Cię zabrał do domku, żebyś mogła wypocząć. Mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze ☺️
Zbuntowana, Vienna lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Kurcze, nie tak miało być.elektro96 wrote:No niestety u mnie zderzenie z rzeczywistością… biało…
Nie chcę wjeżdżać tu z tanimi pocieszankami, ale jesteś pewna, że dobrze owu wyznaczyło owulację? Spadek temperatury w dół jest często dzień przed owulacją i jak patrzę na Twój wykres, to bym obstawiała, że dziś jest 13dpo -
Ja też myślę, że źle wyznaczyło owulację, czyli jest 13-14dpo. Ale tak czy siak byłoby już coś widać 😞Leśneintro wrote:Kurcze, nie tak miało być.
Nie chcę wjeżdżać tu z tanimi pocieszankami, ale jesteś pewna, że dobrze owu wyznaczyło owulację? Spadek temperatury w dół jest często dzień przed owulacją i jak patrzę na Twój wykres, to bym obstawiała, że dziś jest 13dpoStarania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dopóki nie ma krwawienia to jeszcze jest jakaś nadzieja.. 🫂
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:No niestety u mnie zderzenie z rzeczywistością… biało…
przykro mi 😥 ściskam Cię mocno… 🫶🏻👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
@Speranza- gratulacje 🩷 teraz już do końca w spokoju 🥰😇
@Elektro96 - przytulam 😥🫂, oby w kolejnym się udało ❤️
No ja wczoraj też się nie odzywałam, bo staram się mniej przesiadywać na tel, tymbardziej, że teraz mamy trochę wolnego razem z moim, to telefon odpoczywa. Dziś mamy w planach jechać na wycieczkę rowerową ze znajomymi, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo niebo jest całe zachmurzone 🌫☔️
Zbuntowana, Zaczarowan, Vienna, Speranza :), Malinowysorbet, ultramaryna_, Gregorka, MummyYummy, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
elektro96 wrote:No niestety u mnie zderzenie z rzeczywistością… biało…
Elektro, przykro mi 🫂☹️Starania od 04/24
niedrożny kanał szyjki macicy, niedrożny jajowód, kir AA, ogniska adenomiozy, RIF, oligospermia
08/25 - I ICSI ➝ 3 ❄️ po PGT-A
3 x FET beta <0,2
04/26 - II ICSI 🍀 -
Wiesz, implantacja mogłaby nawet wczoraj czy przedwczoraj (z tego co pisałaś, to czułaś jakiś ból), ale nie chcę Cię absolutnie nakręcać. Bardzo trzymam kciuki, żeby los się jeszcze odwrócił, ale dziś przytulam Cię mocno 🫂elektro96 wrote:Ja też myślę, że źle wyznaczyło owulację, czyli jest 13-14dpo. Ale tak czy siak byłoby już coś widać 😞