Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny 😘
Miłego dnia 😘🌞
Elektro96 trzymam kciuki ✊🍀Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien doby Elektro trzymam kciuki....✊️✊️✊️✊️mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Miłego dnia kochane dziewczyny!!! ☺️☺️☺️ Elektro, melduje się pod Twoim kibelkiem🤞🏻😂
Zbuntowana, Malinowysorbet, Pati2804, Gregorka, MummyYummy, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Dzień dobry dziewczyny! ❤️ Mam nadzieje, że wyspane, a te które dzisiaj idą nieszczęśliwie do pracy, to życzę szybkiego powrotu do domku 😘
Miłego dnia! 🌞⛅️Malinowysorbet, Speranza :), Zbuntowana, Pati2804, Gregorka, MummyYummy, Prezesoowa lubią tę wiadomość
-
No niestety u mnie zderzenie z rzeczywistością… biało…35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Super, że mąż Cię zabrał do domku, żebyś mogła wypocząć. Mam nadzieję, że pogoda Wam dopisze ☺️Zbuntowana, Vienna lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
elektro96 wrote:No niestety u mnie zderzenie z rzeczywistością… biało…
Nie chcę wjeżdżać tu z tanimi pocieszankami, ale jesteś pewna, że dobrze owu wyznaczyło owulację? Spadek temperatury w dół jest często dzień przed owulacją i jak patrzę na Twój wykres, to bym obstawiała, że dziś jest 13dpo -
Leśneintro wrote:Kurcze, nie tak miało być.
Nie chcę wjeżdżać tu z tanimi pocieszankami, ale jesteś pewna, że dobrze owu wyznaczyło owulację? Spadek temperatury w dół jest często dzień przed owulacją i jak patrzę na Twój wykres, to bym obstawiała, że dziś jest 13dpo35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dopóki nie ma krwawienia to jeszcze jest jakaś nadzieja.. 🫂Speranza :) lubi tę wiadomość
-
przykro mi 😥 ściskam Cię mocno… 🫶🏻👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
@Speranza- gratulacje 🩷 teraz już do końca w spokoju 🥰😇
@Elektro96 - przytulam 😥🫂, oby w kolejnym się udało ❤️
No ja wczoraj też się nie odzywałam, bo staram się mniej przesiadywać na tel, tymbardziej, że teraz mamy trochę wolnego razem z moim, to telefon odpoczywa. Dziś mamy w planach jechać na wycieczkę rowerową ze znajomymi, ale nie wiem co z tego wyjdzie, bo niebo jest całe zachmurzone 🌫☔️Zbuntowana, Zaczarowan, Vienna, Speranza :), Malinowysorbet, ultramaryna_, Gregorka, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 10.09- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Elektro, przykro mi 🫂☹️Starania od 04/24
👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
❌ niedrożny kanał szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo, hipoglikemia reaktywna, IO
🧔🏻♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny
07/25 - kwalifikacja IVF 🍀✨
05/08 - start stymulacji: Puregon 225j ➝ 300j + Orgalutran
18/08 - punkcja: pobranych 8🥚 ➝ ICSI ➝ 5 ❄️ 🥹 ➝ PGT-A ⏳
immunosupresja 💊 -
elektro96 wrote:Ja też myślę, że źle wyznaczyło owulację, czyli jest 13-14dpo. Ale tak czy siak byłoby już coś widać 😞