Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnie zdjęcie w całości także macie ovu ciotki 😁 lekarz potwierdził że w brzuszku jest na 1000% Franek także ulga 😅😘 był grzeczny , leżał główką w dół i ma 192 g ❤ na zdjęciu widać pęcherz, żołądek i serduszko (te ciemne plamki 😅) 😁😘
Nastepna wizyta 5 lipca o 8.20 i 30 lipca o 8.00 😊 dziękuję za kciuki i obecność ❤ jesteście kochane 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2024, 09:58
Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, Dropsik, elektro96, Leśneintro, MummyYummy, Vienna, Prezesoowa, Speranza :), Katsue, Gregorka, MagicznaNuta, ellevv, ultramaryna_, Suzie, Majlen, Paima, Zimozielona lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:
Ostatnie zdjęcie w całości także macie ovu ciotki 😁 lekarz potwierdził że w brzuszku jest na 1000% Franek także ulga 😅😘 był grzeczny , leżał główką w dół i ma 192 g ❤ na zdjęciu widać pęcherz, żołądek i serduszko (te ciemne plamki 😅) 😁😘
Nastepna wizyta 5 lipca o 8.20 😊 dziękuję za kciuki i obecność ❤ jesteście kochane 😘
Piękności! ❤️❤️
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:
Nastepna wizyta 5 lipca o 8.20 😊 dziękuję za kciuki i obecność ❤ jesteście kochane 😘
Słodziak 🥹 Franio coraz większy 😍Pati2804 lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Pati2804 wrote:
Nastepna wizyta 5 lipca o 8.20 😊 dziękuję za kciuki i obecność ❤ jesteście kochane 😘Pati2804 lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Pati2804 wrote:
Nastepna wizyta 5 lipca o 8.20 😊 dziękuję za kciuki i obecność ❤ jesteście kochane 😘Pati2804 lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
-
Pati2804 wrote:
Cześć, Franiu ♥️♥️♥️
@Pati, mam nadzieję, że stres zszedł 😘Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Hej!
Dziewczyny, kciuki za wizyty i wyniki ✊💪
Ja jutro podejrzę, co tam w brzuszku słychać i poproszę ginekologa, żeby potwierdził, czy to na pewno Nikoś 🤭💙 Chociaż jakoś nie mam wątpliwości.
Stres umiarkowany, ale wiecie, ja ostatnio mam to szczęście, że mam USG średnio co tydzień - najpierw na NFZ, później prenatalne, a jutro u swojego doktorka 😅
@Dropsik, ech, te kolejki w labo 🙄 Pewnie bez śniadania, co?
@Vienka, kurczę, nie doradzę chyba... Pytanie, czy takie plamienie może zaburzyć wynik badania 🤔 A masz możliwość skonsultowania tego z gin albo z kimś z labo? Akurat w laboratorium to nie wiem, czy będę na tyle kompetentni ludzie, ale może warto spróbować.
@Pati, jak ja tym etapie sprawdza Ci się detektor tętna płodu? Czujesz już ruchy? Pisałaś wcześniej, że z uwagi na łożysko z przodu będzie to bliżej 20 tygodnia, ale może gdzieś przeoczyłam i pisałaś, że Franio już o sobie znać ♥️
Miłego dnia 🥰Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:
Cześć Franeczku ♥️ Ciocia pozdrawia ☺️Pati2804 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Zbuntowana wrote:Cześć u mnie dzis nie kalorii ale poprzednie dwa dni to były okropne ulewy...
jak się czujesz?
Tak nie ciążowo zupełnie, ale mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Pati2804 wrote:
Nastepna wizyta 5 lipca o 8.20 i 30 lipca o 8.00 😊 dziękuję za kciuki i obecność ❤ jesteście kochane 😘Pati2804 lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
MummyYummy wrote:Hej!
Dziewczyny, kciuki za wizyty i wyniki ✊💪
Ja jutro podejrzę, co tam w brzuszku słychać i poproszę ginekologa, żeby potwierdził, czy to na pewno Nikoś 🤭💙 Chociaż jakoś nie mam wątpliwości.
Stres umiarkowany, ale wiecie, ja ostatnio mam to szczęście, że mam USG średnio co tydzień - najpierw na NFZ, później prenatalne, a jutro u swojego doktorka 😅
@Dropsik, ech, te kolejki w labo 🙄 Pewnie bez śniadania, co?
@Vienka, kurczę, nie doradzę chyba... Pytanie, czy takie plamienie może zaburzyć wynik badania 🤔 A masz możliwość skonsultowania tego z gin albo z kimś z labo? Akurat w laboratorium to nie wiem, czy będę na tyle kompetentni ludzie, ale może warto spróbować.
@Pati, jak ja tym etapie sprawdza Ci się detektor tętna płodu? Czujesz już ruchy? Pisałaś wcześniej, że z uwagi na łożysko z przodu będzie to bliżej 20 tygodnia, ale może gdzieś przeoczyłam i pisałaś, że Franio już o sobie znać ♥️
Miłego dnia 🥰
Ja detektora używam od 9 tygodnia raz na jakiś czas i bardzo krótko, szukam serduszka i wyłączam także dzięki temu jestem w stanie wytrwać ten czas między wizytami 😊 ale jeśli ktoś jest niecierpliwy to odradzam zakup detektora bo na początku trzeba było powoli i dłużej szukać bicia serduszka żeby nie pomylić ze swoimi żyłami i pępowiną 🙈
Jutro macie moje kciuki 😘✊🍀MummyYummy lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Tak nie ciążowo zupełnie, ale mam nadzieję, że nic złego się nie dzieje.
Speranza :), Dropsik lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny u mnie dużo się działo przez ten czas kiedy było mnie mało goście byli przez cały długi weekend wczoraj wstałam z goraczka dziś już nieco lepiej ale jestem osłabiona strasznie także nie wiem czy cokolwiek będzie z mojej owu i testowania. Mimo wszystko myślami jestem z wami i tule każda która potrzebuje.🫂🫂
Pati gratuluję słodziaka 🥰🥰Pati2804 lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Pati2804 wrote:Jakbyś się cofnęła do moich wiadomości z 7/8 tygodnia jak panikowałam że nie czuje się ciążowo to byś zobaczyła że nie tylko Ty tak masz/miałaś kochana 😅😘 I nie musi to oznaczać że coś jest źle 🙂😘 później będziemy pragnąć tego spokoju 🙈
Dzięki Pati kochanaPocieszyłaś mnie
U mnie w piątek będzie dopiero 6 tydzień, więc to sam początek...
Pati2804 lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Hej dziewczyny, dzięki za kciuki
Dopiero mam chwile sie odezwać.
Pati, widzę, że u Ciebie wszystko dobrze
W ogóle dziewczyny, wczoraj znalazłam czterolistną koniczynęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2024, 10:23
Anonim1992, Speranza :), ultramaryna_, Malinowysorbet, Zaczarowan, MummyYummy, Vienna, Dropsik, MagicznaNuta, Smerfetkaa, Liyss🧚🏻, Katsue, Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Dzień dobry, udanego dnia! ❤️🍀 Ale tak dobrymi wieściami ze zdjęciem od Pati można dzień zaczynać 🥰 Rośnie nam Franek! 👌
@Dropsik @Katsue @ellevv i @grazka0022 kciuki mocne za badania i wizyty! 🤞
Grazka, już wszechświat daje Ci znaki! 😁🤣🤞grazka0022, Speranza :), Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.!