X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Co myśleć
Odpowiedz

Co myśleć

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anelim Debiutantka

Wysłany: 8 października 2022, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey zastanawiam się co jest ....zastrzyk Ovitrelle miałam 27 września gdzie parę dni później pozniej pojechałam na kontrolę i okazało się że pojawiła się Torbiel .... Więc ogólnie moja nadzieja na cokolwiek poszła ... Lecz dziś mam dziwna sytuację od wczoraj bolą mnie piersi tzn bardziej są obrzmiałe ....( Wiadomo że przed okresem to norma ) ale dziś zaczęłam krwawić tzn raz coś jest raz nie ma nic nigdy tak nie miałam a okres planowo na 12 października....gdzie...z ciekawości wczoraj zrobiłam rano test i jedna kreska .... Więc już nic nie rozumiem możecie wyrazić swoje zdanie ? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2022, 06:44

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ